Ron Penguin

Leden
 • Aantal bijdragen

  396
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  15

Ron Penguin last won the day on 15 maart

Ron Penguin had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

232 Excellent

Over Ron Penguin

 • Rang
  Gevorderd Lid
 • Verjaardag 20-12-61

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Nieuwegein
 • Auto ('s)
  Kia Niro (2016-)
  Kia Venga (2015-2016)
  Citroen Picasso (2005-2014)
  Smart for two (2004-2017)

Recente profielbezoeken

630 profielweergaven
 1. Volgens mij hoor ik hier weer een gedoog-lid aankomen . We blijven tenslotte één grote familie . En weet wat het dan gaat worden, hebben wij ook op het werk. Is ook zeker geen verkeerde auto. Alleen jammer dat het een CVT is. Vind persoonlijk de DCT iets lekkerder.
 2. Balen Wim. Mss kunnen ze hem voor je verkopen, levert mss meer op dan inkopen.
 3. Aflevering is wat anders dan datum type goedkeuring. Dus aflevering in februari maakt niet uit. Denk echter dat de type goedkeuring van na die datum is. Kan mij niet voorstellen dat het niet klopt anders was de Niro afgekeurd.
 4. Hoi Ron, heb jij voor mij een korte handleiding hoe je Android carplay hebt geinstallleerd. Welke app, welke pkt bestand etc. Ik krijg het niet voor elkaar. Bij voorbaat dank. Frans. (Aka Specialmade)

 5. Ik lees dat er meerdere mensen nu aangeven dat ze een nieuwe diffuser krijgen, is dat nu officieel onder garantie?
 6. Mooi hoor. Hoe is dat gedaan?
 7. Jullie Belgen zullen wel meer schades maken aan de voorkant dan wij nederlanders, dus zit het er standaard op
 8. Ik moest wel mijn telefoons opnieuw pairen . Hij synchroniseerde mijn belgegevens niet meer goed. Verder waren volgens mij alle gegevens bewaard.
 9. Mijn dealer levert ze niet. Zijn niet type goedgekeurd voor de Niro geven ze aan. Heb er wel andere Halogeen inzitten, type is HB3.
 10. Ik heb maar 2 draadjes
 11. Ik vind het wel meevallen. Beeld wordt wel 'korreliger'. Wat wel is, dat het lensje snel vervuild. Dat maak ik wel regelmatig schoon.
 12. Ik heb hem zonder de stekker, dus wil hem rechtstreeks bij de zekering aansluiten. Zit alleen te twijfelen bij welke groep, maar dat kan natuurlijk ook op deze 12V groep.
 13. Ziet er mooi uit Theo. Altijd leuk de combinatie wit en rood. Moet je alleen nog een raamwissertje kopen met een rood handvat . Waar heb je de dashcam op aangesloten? Heb deze ook nog liggen om te doen.
 14. Uiteraard met TPMS, heb dus 2 volledige sets, één met zomer en één met winterbanden. En all-seasonbanden blijft een persoonlijke keuze.
 15. Gefeliciteerd Ronald. Dus uiteindelijk toch de overstap gedaan. Is toch een heel andere auto, maar denk niet dat je er spijt van zult hebben. Heb zelf wel is gereden in de Lexus, vriend van mij heeft er één. Zeker geen verkeerde auto, maar doe mij de Niro maar.