Ga naar inhoud

Ron Penguin

Leden
 • Aantal items

  642
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  39

Ron Penguin won de laatste dag op 10 juni

Ron Penguin had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

388 Excellent

Over Ron Penguin

 • Titel
  Gevorderd Lid
 • Verjaardag 12/20/1961

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Nieuwegein
 • Auto
  Kia Niro (2016-)
  Kia Venga (2015-2016)
  Citroen Picasso (2005-2014)
  Smart for two (2004-2017)

Recente bezoekers van dit profiel

3120 profielweergaven
 1. Ron Penguin

  KIA e-Niro

  Als je de brochure van de Niro-E doorkijkt staat er bij trekgewicht 0 kg.
 2. Ron Penguin

  KIA e-Niro

  Denk dat er toch wel is wat gecontroleerd of vervangen moet worden , remmen, ruitensproeiervloeistof, ruitenwissers, controle rubbers, stuurinrichting .... Maar geen idee of ze nog wat doen met de electromotor.
 3. Ron Penguin

  KIA e-Niro

  Kan ik je niet aan helpen, ook niet vanaf MijnKia, dan heb ik alleen de HEV. Waar ik overigens wel benieuwd naar ben, wat zijn de kosten van een servicebeurt van een Niro-E? En hoe vaak moet dan plaatsvinden. Heb daar geen idee van.
 4. Ron Penguin

  Remmen in de bergen

  Niro heb ik nu 2 jaar en 3 maanden. Zijn nu 2,5 jaar op de markt. Maar bij mij is de remvloeistof nog niet vervangen hoor. Heb er ook geen last van.
 5. Ron Penguin

  Remmen in de bergen

  Je hoeft niet te 'schreeuwen' hoor
 6. Ron Penguin

  Remmen in de bergen

  Nee hoor, ik doe dat nooit. Ook in de alpen niet. Enige is dat je dan je voet van de rem af kan halen zodat hij niet gaat rijden. Verder heb ik in de Alpen nooit last gehad met remmen. Als het heel stijl is zet ik hem wel is in 'S' en schakel handmatig terug zodat er meer op de motor afgeremd wordt.
 7. Ron Penguin

  LED koplampen Niro

  Klopt. Filmpje is ook verwarrend, bedrijf heet Lumiled maar laat vervolgens de 2 halogeenlampen zien. Hierdoor krijg je het idee dat het ledlampen zijn. Zijn wel lampen die witter en helder zijn, maar niet te vergelijken met Xenon of LED. Dat is ook de reden van het grote prijsverschil. Maar inclusief montage is het wel een goede prijs voor deze halogeen lampen.
 8. Ron Penguin

  LED koplampen Niro

  Anwb actie. Niet iedereen kan goed lezen
 9. Ron Penguin

  LED koplampen Niro

  Voor zover ik weet doen de dealers het inderdaad niet in de omgeving van Utrecht, Wolters idd niet (mijn dealer). Ik heb ze dus ook zelf geplaatst nadat ik ze via internet heb gekocht. De Philips LED-lampen waren 1,5 jaar geleden nog niet te koop (wel met Philips leds die ik heb).
 10. Ron Penguin

  Onderhouds beurt

  1e beurt is een oliebeurt, die komt voor de kleine beurt. Kleine beurt is na 30.000 km (2 jaar). Dus als het de 1e beurt is( 15.000 km / 1 jaar ) moet het een oliebeurt zijn voor € 186,-
 11. Ron Penguin

  LED koplampen Niro

  Klopt, heb ik er ook voor betaald. Dat ze niet reageren ben ik ook met je eens dat het niet juist is, horen het gewoon netjes af te handelen.
 12. Ron Penguin

  LED koplampen Niro

  Zoals ik eerder al zei heb ik ze er al een jaar inzitten zonder problemen. En ben al 25.000 km verder, sla dan de prijs per km om dan valt het best mee. Kijk je naar de aanschafprijs van een Niro, waar heb je het dan nog over .....
 13. Ron Penguin

  KIA e-Niro

  Goed nieuws over de Kia e-Niro: die is straks verkrijgbaar vanaf € 42.510. Met 4% bijtelling rijd je zakelijk dus al zo’n duurzame en veelzijdige crossover vanaf € 53* netto per maand. En: hij staat vanaf december bij de Kia-dealers! De consumentenadviesprijs voor de Kia e-Niro in de royale DynamicLine-uitvoering is € 42.510 (fiscale waarde € 41.475). De extra luxueuze Kia e-Niro ExecutiveLine is er vanaf € 45.510 (fiscale waarde € 44.475). Beide uitvoeringen hebben met een 64 kWh accupakket een actieradius van maar liefst 485 stille, comfortabele en emissievrije kilometers (volgens WLTP-meting). Metallic lak heeft een meerprijs van € 795. Slechts 4% bijtelling in 2019; € 53* netto per maand gedurende 5 jaar Met deze prijzen blijven beide uitvoeringen van de revolutionaire Kia e-Niro ruim onder de € 50.000 fiscale waarde. Zodoende betaal je bij zakelijk gebruik, ook in 2019, over de héle fiscale waarde slechts 4% bijtelling gedurende vijf jaar. Je rijdt daarmee al een e-Niro DynamicLine vanaf € 53* en een e-Niro ExecutiveLine vanaf € 57* netto per maand. Zakelijk leasen (full operational lease) is al mogelijk vanaf € 539,- per maand exclusief BTW op basis van de DynamicLine met een looptijd van 60 maanden en 100.000km via Kia Autolease. * Bijtellingsbedrag per maand gebaseerd op een belastingtarief van 38,10% in 2019. Succesvolle voorinschrijving De belangstelling voor de Kia e-Niro is enorm: sinds de start van de online reserveringen hebben duizenden mensen al gereserveerd. Ben je ook geïnteresseerd in de verrassende Kia e-Niro, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Kia-dealer. Je krijgt deze mail omdat je graag als eerste het laatste nieuws wilde over de komst van de revolutionaire Kia e-Niro. Dit is de laatste e-mail in die serie. Wil je de e-Niro blijven volgen?
 14. Ron Penguin

  Winterbanden voor de Niro

  Weet niet hoe het werkt, maar ik kreeg direct een melding bij 2.1 toen ik ze zaterdag gewisseld had (ook na km of 2). Deze verdween pas bij 2.5
 15. Ron Penguin

  Onderhouds beurt

  Hallo Jan, Al wat gehoord van de dealer?
×