Jump to content

hveng

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hveng last won the day on March 8 2017

hveng had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About hveng

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Businessline

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb de map update gedaan, voor de zekerheid eerst de SD kaart gekopieerd en toen de nieuwe map bestanden er op gezet. Dit werkt prima, de nieuwe kaarten werken ook met de oude firmware zoals anderen ook al opgemerkt hebben. De firmware ga ik niet updaten. Bedankt voor het plaatsen!
 2. Ik heb ook parkeersensoren aan de voorkant in laten bouwen. Het geluid is eerder te hard dan te zacht. Verder zijn ze vrij gevoelig, d.w.z. ze beginnen al snel te piepen, ruim voordat je ergens tegen aan rijdt. Maar goed, dat is beter dan te laat. In mijn vorige auto werkte dit beter. Alles bij elkaar ben ik toch wel blij met deze optie.
 3. hveng

  Verbruik Niro

  Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst met mijn Niro van het werk naar huis gereden, vooral snelweg: A12 en A2. Volgens de board computer was het verbruik 1:27. Niet slecht gezien de drukte en ook nog eens 3 files. Aan de andere kant was het nauwelijks mogelijk om harder dan 100 te rijden. Ben zeer benieuwd wat mijn verbruik zal zijn over een langere periode.
 4. Ik heb mijn Niro begin maart besteld. Komende week wordt hij afgeleverd, dus het zal bij jou ook wel niet meer lang duren.
 5. Het kost mij €75,- om de sensoren te laten spuiten.
 6. Ik heb (ook) de businessline in bestelling.
 7. Mooi kleur, asqr9! Afgelopen week heb ik mijn Niro besteld in de kleur Deep Cerulean Blue, met een levertijd van 4-5 maanden. Nou ja, ik heb gelukkig nog een auto die deze periode wel overleefd.
 8. Inderdaad, het is een optie voor alle uitvoeringen (eigenlijk wel vreemd). Ik heb ze ook besteld, helaas zijn ze niet in de kleur van de rest van de Niro.
 9. Ik ga met Nirofan mee dat een elektronische rem fraaier was geweest. Heb ik nu ook en bevalt prima. Deze gebruik ik eigenlijk ook altijd als ik mij auto (met handmatige versnellingsbak) parkeer. Daarom vind ik het goed om te lezen dat jullie de voetbediende parkeerrem in de Niro niet of nauwelijks gebruiken.
 10. Beste Niro rijders, Ik heb een proefrit in de Niro gemaakt en dat is me goed bevallen. Maar zoals vaak kom je er dan later achter dat je niet alles hebt uitgeprobeerd. De parkeerrem is er daar één van. Hoe bevalt de parkeerrem in de praktijk? Het leek mij een wat onhandige opstelling en ik moet ook zeggen dat ik na de proefrit de automaat in P heb gezet en daarna ben weggelopen.
 11. Hallo allemaal, Bij deze stel ik mijzelf voor, ik ben hveng, Ik ben lid geworden op 16-02-17. De link naar mijn profiel is Bekijk Lid
×
×
 • Create New...