Jump to content

AJ Mol

Leden
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About AJ Mol

 • Rank
  Gevorderd Lid
 • Birthday 09/10/1954

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  http://www.kiaclubnederland.nl

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Ex voorzitter Kia Club Nederland
 • Woonplaats
  Spijkenisse
 • Hobby's
  Muziek
 • Werk
  Beheerder Buitenruimte van de wijken Hoogvliet, Pernis en Rozenburg te Rotterdam
 • Auto
  Kia Optima Hybride
  Satin silver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja de tijden zijn inderdaad veranderd. Je weet niet hoe we in het begin moesten aanmodderen, maar uiteindelijk hebben we toch wat neer kunnen zetten al was het qua leden club maar tijdelijk. Het forum is gelukkig destijds overgenomen en is gegroeid tot een veel betere kwaliteit dan wij over beschikte. Dit ging nog via MSN. Ik zal kijken wat ik kan vinden over vroeger. Ik heb nog heel veel bewaard en zal er dan een keer een korte memo overschrijven. Ik weet wel dat in het begin het niet allemaal koek en ei was op het eerste forum en er was nogal eens ruzie tussen bepaalde personen of partijen. Verder is het dan wel een zelfregulerend forum, maar ik mis toch de echte evenementen. Misschien inderdaad gezamenlijk met die andere club. We zullen zien en misschien kom ik dan ook weer een keertje langs.
 2. Ja Frank kan ik me nog wel herinneren. Het was toen een leuke tijd en heb toen echt genoten. Helaas konden we het toen niet voorzetten en na zo'n 10 jaar terreinrijden en organiseren ook destijds bij Opel 4wd Nederland had ik het met organiseren en alles achterna lopen wel gehad. Echter wel trouw gebleven op een kleine uitstap na aan de Kia. In de 10 jaar dat ik nu Kia rijdt geen enkel probleem gehad en dat was met de Opel wel een heel ander verhaal. Mogelijk dat ik als er nog eens een bijeenkomst komt een keer weer langs te komen. Ook al ken ik iedereen niet lijkt het me gewoon weer leuk om alle bijzondere modellen te zien.
 3. Het is al weer enige tijd geleden dat ik de website bezocht heb. Zo nu en dan kijk ik om nog wat herinneringen op te halen uit de goede oude tijd. Ik ben nu sinds augustus 2004 lid van deze website. Hiervoor van mijn eigen opgezette website uit de tijd dat ik samen met een aantal anderen de Kia Club Nederland heb opgezet en zelf hiervoor weer actief op een Kia forum van een destijds 17 jarige Kia liefhebber. Van Kia Club Nederland ben ik 5 jaar voorzitter geweest. Na deze 5 jaar moesten we stoppen omdat er weinig belangstelling was voor evenementen en bijeenkomsten. Niet dat we niet genoeg leden hadden. Op ons hoogtepunt hadden we zeker tegen de 140 leden. We hebben enorm veel plezier gehad van de evenementen en de bijeenkomsten die door andere en mij werden georganiseerd. We waren in het gehele land actief met bol-/pijlritten, terreinrijden en andere bijeenkomsten. Nadat de belangstelling weg viel. Aantal bezoekers van nog geen 10, hebben we besloten de club af te melden bij de Kamer van Koophandel. De website is gelukkig overgenomen en is nog steeds in goede handen en wordt nog steeds goed bekeken. Zelf heb ik gereden in een Kia Sorento 3.5 liter V6, daarna weer een Sorento 3.5 liter V6, maar deze was getund door Brabus in Duitsland en had vele extra opties zoals een andere voor en achter bumper, uiteraard andere velgen en wat andere kleine aanpassingen. Verder qua geluid een versterker, een extra basmodule en zelfs televisie in de auto. Daarna even een terugval gehad en heb ik gereden in een Ford Mondeo stationwagen. De draad er na weer opgepakt en een Kia Sportage 3 gereden. Echter na 3 jaar, het was niet de bedoeling, overgegaan op een Kia optima hybride. Al jaren verslaafd aan het model. En daar stond hij bij de dealer. Drie maanden op kenteken met weinig kilometers van de directeurszoon. Een proefrit en verkocht was ik. Voor een goede prijs kunnen kopen en natuurlijk wel het topmodel met genoeg sound erin en de diverse verdere opties. Auto was verder nog extra voorzien van folie, automatisch inklapbare spiegels, verschillende maten banden voor en achter en verlaagd. Ik heb een collage van de auto's toegevoegd
 4. Hallo kiarijders en organisatoren, Ik heb MauS net een antwoord gestuurd. Het komt er kort op neer dat ik niet meer actief deel zal nemen. Wel aangegeven dat ik alles nog heb bewaard in de vijf jaar dat ik voorzitter was en wil eventueel ondersteunen met informatie waar ik over beschik. Mogelijk zit er nog een rit bij in de omgeving waar jullie eventueel een rit of bijeenkomst willen organiseren. Kijk eventueel ook naar de voorbeelden die nog op het forum staan van de vorige bijeenkomsten of ritten. Als ik kan ben ik wel van de partij. Ik wens jullie veel succes.
 5. In Hoogvliet Rotterdam een keer gereden direct achter 2 Sportage's. Ik vond dit zo leuk dat ik bijna de afslag miste bij een rotonde. Ik had nog wel even met z'n drieen willen blijven rijden.
 6. Auto: KIA Sportage (2011) Eigenaar: AJ Mol Toegevoegd Op: 16 juni 2011 - 18:08 Korte Omschrijving: Niks Opgegeven Bekijk Voertuig
 7. 13131 km is volgens mij de goede.
 8. Morgen de Kia ophalen en van het weekend er mee tuffen. Ik hoop de klik met Kia weer snel terug te kunnen vinden, zoals ik dat vroeger gewend was. Uiteraard een ander model, maar toch weer terug naar sportiviteit en hogere instap.
 9. Vandaag het goede bericht gehad. De Kia Sportage wordt volgende week vrijdag afgeleverd. Dat is dan precies 3 maanden wachten. Vind ik nog niet zo gek zeker niet als je ook andere geluiden hoort dat het langer kan duren. wat kleine aanpassingen worden doorgevoerd. Mogelijk later nog meer, maar moet ik even rustig bekijken. In ieder geval wordt er volgende week een Pioneer navigatie ingebouwd.
 10. Ik heb net bericht van de dealer uit Hellevoetsluis gehad, dat de auto binnen is en dat deze volgende week vrijdag afgeleverd wordt. Zou woensdag gekund hebben, maar moet nog even een Pioneer ingebouwd worden. Toch weer sneller dan ik dacht. Kan hem dan goed inrijden en daarna ermee op vakantie gaan.
 11. Het komt nu wat dichterbij. Besteld 18 februari een 1.6 GDI X-ecutive - Sirius Silver. Ik hoop nog voor de vakantie half juni.
 12. Bedankt weer voor het ontvangst. Ja, we gaan er weer tegen aan. Ik hoop wat langer hierin te blijven rijden dan mijn huidige auto. In ieder geval volg ik alweer het forum een tijd op de voet en ben uiteraard nieuwsgierig wat er zoal geplaatst wordt m.b.t. de Sportage 3. Probeer hiermee mijn voordeel te halen van wat we zullen aanpassen aan de Kia. Jammer dat elke poging telkens mislukt voor het houden van een bijeenkomst en dat het zoveel moeite kost een aantal geïnteresseerden bij elkaar te krijgen. Dat blijf ik toch een gemis vinden hier in Nederland ofwel bij de Kia-rijder. Maar goed je kan niet alles hebben. Ik ben in ieder geval blij dat het foum wel goed loopt en dat er veel enthousiastelingen hun woordje doen. Nog even een noot. Binnenkort ga ik wel de stichting Kia Club Nederland opzeggen bij de KvK. Mochten er nog geïnteresseerden zijn dan kan ik het nog overschrijven. Ik hoor het wel.
 13. Ja nog even wachten op de nieuwe Sportage. Ik kon het toch niet laten om weer terug te keren naar een Kia. Na 6 jaar 2 Sorento's met plezier te hebben gereden zonder enige problemen toch weer terug. Een nieuwe Sorento zat er niet meer in. Wil toch graag ook wat andere dingen doen in het leven, wat zuiniger gaan rijden en minder belasting betalen dan voorheen aan de 3.5 liter V6. Rij nu een Ford Mondeo Titamiun stationwagon, maar heb hier niet het juiste gevoel bij. Te zakelijk.
 14. Lijkt me een goed uitganspunt.
×
×
 • Create New...