Jump to content

2011-sportage

Leden
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2011-sportage last won the day on August 21 2011

2011-sportage had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

About 2011-sportage

 • Rank
  Junior Lid
 • Birthday 11/11/1962

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Doetinchem
 • Hobby's
  Auto's en Vakanties
 • Auto
  Kia Sportage 2011

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Slechte kwaliteit materiaal (sluit ik me bij aan) We betalen voor leer en krijgen skai. Wat zal duurder zijn voor Kia Vol leer plaatsen of steeds maar weer garanties afwerken door skai te gebruiken in plaats van leer.
 2. Mijn bekleding wordt niet gerepareerd of vervangen door Kia dealer/importeur. Ben daarom afgelopen week eens langs geweest bij een autobekleder, en deze beste man verteld me dat dit probleem bij meerdere merken voorkomt. Vooral de hoger uitstap automerken en de oorzaak was volgens dit bedrijf dat er aan de zijkanten van de stoel skai wordt gebruikt. Deze beste man liet mij ook zien hoe de scheurtjes ontstaan en moet zeggen het heeft mij overtuigd dat de oorzaak in het materiaal zit. op het moment je in de stoel gaat zitten ontstaan er plooien aan de zijkant van het skai en op deze plooi na
 3. Ik heb dit probleem nu voor de derde keer. en nu krijg ik de melding van dealer dat het deze keer door een externe oorzaak komt. nou ben er best pisoff over 2 x netjes gerepareerd maar nu bij de derde keer is het een extern probleem en valt niet onder de garantie.
 4. Zo ziet het er nu uit. De eerste foto was van de vorige keer.
 5. Even het volgende de dealer heeft het probleem zover mij bekent is aangemeld bij de importeur en mijn dealer meldt dat de importeur deze garantieclaim afwijst. Maar het idee van aangetekende brief zal ik zeker richting importeur sturen en ook AS maandag ens mijn rechtsbijstand verzekering hierover bellen. In ieder geval bedankt voor jullie/jou reactie
 6. PS. Het probleem wat ik nu heb is op de foto het linker cirkeltje daar heb ik nu de beschadiging met daar ook twee kleine scheurtjes.
 7. Even een update betreffende dit probleem. Mijn sportage heeft 2 x dit probleem gehad,en okt 2012 de laatste reparatie gehad op de stoel. En afgelopen dinsdag voor de derde keer scheurtjes in de zijkant van de bestuurder stoel. En wat denk je nu krijg ik gisteren het bericht van kia valt niet onder de garantie. 2x netjes opgelost,en nu ineens bij de derde keer is het een externe beschadiging. Ben nu langzaam een beetje geïrriteerd bij dit probleem met de bestuurderstoel . Zat er aan te denken om volgend jaar weer een sportage te kopen , maar door dit probleem ben ik toch geneigd om van ki
 8. Graag zou ik jullie ervaringen lezen hoe de sportage zich gedraagt op winterbanden. ik heb deze week mijn winterbanden laten monteren en zodra ik er een aantal kilometers mee heb gereden zal ik mijn bevindingen hier melden. Het eerste wat mij wel opviel dat mijn banden meer geluid produceren maar ik moet er nog mee op de snelweg wordt vervolgd.
 9. Het heeft even geduurd maar nu ik de zwaardere veren eronder heb is het geluid niet meer aanwezig. heb er zins geplaatste bericht nu 4000 km mee gereden maar geen plionk meer vernomen .
 10. Vandaag bericht ontvangen van de dealer deze had contact gehad met KIA NEDERLAND daar waren 3 klachten bekent As Vrijdag gaat mijn auto er heen en zoals ik het begrepen heb wordt de stoel eruit gemonteerd en de zijkappen verwijderd en daarna wordt het geheel gefotografeerd . Deze foto's worden opgestuurd naar KIA NEDERLAND en daar gaan ze dit onderzoeken . gezien het kleine aantal aanmeldingen zou ik zeggen iedereen met dit probleem meldt het.
 11. Ik heb wat problemen met de bestuurders stoel quabekleding en ben benieuwd of er meer sportage rijders dit ervaren.? het probleem zit aan de zijkant van de stoel. 1. Zijkant stoel is gevoelig voor beschadigingen 2 zijkant achter het kunststof scheurt snel dit bijna aan de eind van de stoel. De dealer heeft het de eerste keer heel netjes opgelost door er een nieuwe zit gedeelte in te zetten. Maar nu naar 1100 km heb ik het weer. En de dealer meldt deze nu voor de tweede keer bij KIA Nederland
 12. Die is er al en 'Speach control' werkt. Enkel het commando 'lijst' zorgt er voor dat alles vastloopt. Dus zolang je dit niet zegt werkt het perfect. dus we kunnen commando's geven in het nederlands of lukt dit niet? wat gebeurd er mss als je 'lijst' zegt? mvg Clem Druk op het knopje en spreek MAP en je krijgt dan alle woorden die je noemen kunt te zien.
 13. ik ben met mijn kia naar zwolle geweest voor de software update en merkte direct het verschil , het was een verbetering maar geheel opgelost is het niet. de verbetering wil zeggen dat ik er minder last van heb en merkte dat als ik met caravan erachter een betere weg liging had dan leeg en niks erachter.
×
×
 • Create New...