bigwade

Leden
 • Aantal bijdragen

  10840
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  205

bigwade last won the day on 15 april

bigwade had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

3123 Excellent

Over bigwade

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Hobby's
  Auto's, fotografie, Wandelen.
 • Werk
  Fotograaf, maar nu even niet vanwege lichamelijk ongemak.
 • Auto ('s)
  Hyundai i10 1.1
  Idea 1.4

Recente profielbezoeken

4203 profielweergaven
 1. Klopt Lique, wacht al sinds 1958 op het goede nieuws.
 2. Welkom en veel plezier van je Venga. Die heeft wel heel veel stilgestaan btw.
 3. wat een heerlijk stukje ! Hoed af.
 4. Zekers !
 5. Ik heb en wil geen fb al heb ik een fopaccount om toch sommige dingen te kunnen lezen. Er zit geen enkele logica in en een dataset zoals hier de instructie boekjes en meer is niet mogelijk. Ik snap niet waarom mensen het nodig vinden om naast deze mooie Kiaclub.nl een fb groep op te richten. We hebben goeie contacten met KiaMNL, er kunnen testdrives geregeld worden voor leden die dat willen en hun schouders onder een mooi artikel willen zetten en ga zo maar door. Laat de nieuwe modellen en nieuwe leden dit forum maar weer eens een impuls geven
 6. Mooie auto ! Oogt wat klein maar Joendaai zus Kona is 4,17Lx1,80Bx1,55H en dat is deze dus ook. Lekker maatje !
 7. Hoi Jos, Stel je even voor in het voorstel topic: https://www.kiaclub.nl/forum/39-nieuwe-leden-introductie/ Digitale instructieboekjes kun je vinden op: https://www.kiaclub.nl/topic/2841-digitale-instructieboekjes-kia/ Veel plezier !
 8. De restyling van dit forum heeft nou ook niet echt bijgedragen aan meer actieve bezoekers. Al denkt de forumbeheerder daar heel anders over. Die telt in kliks en die zijn kennelijk goed. Dat er amper discussie meer is en weinig reacties gepost worden ontgaat hem.
 9. Laatste staatslot was helemaal NUL..
 10. Ja hijs leuk !
 11. Van Harte !!
 12. In Utrecht kan dat nog leuk zijn, in Goedereede wil je dat niet. Verder zeg ik niks...
 13. Waarom laat je je lichtschakelaar niet gewoon op dimlicht staan. Licht doet het zowel voor als achter. Bij auto's van na 2006 gaan die in de regel na korte tijd vanzelf uit na stop. Ik rij al vele jaren zo.
 14. Dit bericht heb ik vandaag gelezen maar heb het weer moeten zoeken vanwege de ruk leeslijst. Discussies ala laatste berichten zijn gereduceerd tot 5 berichtjes in de nieuwe forum software. Dat is de dood in de pot en het zal de forumbeheerder een worst zijn, lijkt wel. Ik heb er diverse mails aan besteed maar het idee wil niet landen. De forumbeheerder zit in een wolk van forumsoftwareontwikkelelaars maar die zijn de band met gebruikers kwijt. Dat is jammer. Met vele anderen heb ook ik een ongelofelijke tijd in de kiaclub.nl gestopt maar het houdt een keer op. Daarnaast vinden mensen het nodig om Kia facebook groepen op te richten en dan wordt het hier echt minder w.b. bezoek. Helaas, maar zo gaan die dingen. Die gedooggroep, dat gaat nog eens wat worden. Een merkloos forum. Zin an !