bigwade

Leden
 • Aantal bijdragen

  10777
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  200

bigwade last won the day on 29 november 2016

bigwade had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

3062 Excellent

Over bigwade

 • Rang
  gedoogd lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Hobby's
  Auto's, fotografie, Wandelen.
 • Werk
  Fotograaf, maar nu even niet vanwege lichamelijk ongemak.
 • Auto ('s)
  Hyundai i10 1.1
  Idea 1.4

Recente profielbezoeken

3376 profielweergaven
 1. Heb jij je al ergens voorgesteld met wat en hoe en wie of wat ? We hebben bij voorbeeld deze: https://www.kiaclub.nl/forum/39-nieuwe-leden-introductie/ https://www.kiaclub.nl/topic/15176-wat-doet-den-kia-rijder-voor-den-kost2/ Vinden we leuk.
 2. Je hebt gelijk en dat bedoel ik ook. Zelf aan prutsen lijkt me niet wenselijk
 3. Die auto zit toch nog gewoon in de garantie ? Niks aan doen zou ik zeggen.
 4. Sterkte !
 5. Het wordt idd wat warrig HB3 of H3 ziet er anders uit. Kan iemand de moeite nemen om de juiste peer met foto en besteladres te posten. Hoeven we niet zo moeilijk te doen.
 6. Veel plezier met je nieuwe auto ! Ik had em ook zo gekocht hoor
 7. MooiMan ! Stikjaloers ! Onze forum auto :-)) https://www.kiaclub.nl/topic/19886-testdrive-kia-niro-16gdi-hybrid-executiveline-23-09-2016/
 8. ^^Dank !
 9. Ik kan het even niet vinden, maar een accu pak van de eerdere Priussen kost toch zeker een 3K euri oid. Stel dat ik over een paar jaar de munten bij elkaar heb voor een gebruikte Niro, moet je daar toch rekening mee houden. Of kunnen de suikerzakjes eindeloos worden ververst ? Iemand een linkje ?
 10. Dan de vraag.. Waarom ga jij de 7 jaar niet halen ? Steeds wat nieuws ?
 11. Is er al bekend wat een vervangingspakket van de accu kost ? Stel dat je een Niro af wil rijden op 15 jaar (waarom ook niet) dan moet je reserves opbouwen om het accupakket rond de 8-10 jaar te vervangen. Dit moet je meenemen in de algemene kosten. Iemand een idee ?
 12. Helaas kost dat nogal meer en het is de koers van de krentebollen zoals ik dat maar noem. Voorheen konden alleen gecertificeerde airco specialisten een revisie of onderhoudsbeurt doen vanwege aan en afvoer van koelvloeistoffen. Tegenwoordig kan elke dealer dit. Bij de joendaai vragen ze minstens 139 voor check, afpersen, zichtbaarmiddel etc. Wat er daarna wordt geadviseerd kun je zelf verzinnen.
 13. Brute Kar Cool !
 14. Tot september/oktober 2016 hadden we een perfect lopend forum....
 15. TT Start 20 kost 99 eu icm gratis zeer recente LifeTimeUpdates. Koop zo'n ding en leg em in je dashboardkassie voor nood.