Jump to content
 • Sign Up

elmerblues

Leden
 • Content Count

  777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

elmerblues last won the day on May 30

elmerblues had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

About elmerblues

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Inmiddels sp3 ingeruild op een ander merk, maar ik kijk nog even mee hier.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens mij zitten er geen kabels meer bij cruisecontrols, bij dit soort auto's gaat alles volelectronisch.
 2. Nee, van dat verbruik kan je als SP3 eigenaar alleen maar dromen. Een collega van mij heeft ook een Niro en die is er ook erg tevreden over. Het is niet mijn type auto, ik ben intussen 'vreemdgegaan' met een ander merk.
 3. Hey Specialmade, SP3 ingeruild op een Niro? Kreeg je nog een beetje goede inruilprijs?
 4. De schakelaar in het stuur is ook al vervangen? Meestal is dat de boosdoener, is een bekend probleem namelijk.
 5. Per ongeluk 2 prijslijsten uit 2011 gepost zie ik. Hier is de folder uit 2011: Kia sportage folder 2011
 6. Folder sportage 2011 Prijslijst sportage 2011
 7. Misschien handig voor de archieven: de cruise control schakelaar in het stuur is ook vrij zwak. Deze kan er voor zorgen dat de cruise control onderweg spontaan uitschakelt of dat de cruise control niet te activeren is, of niet reageert op snelheid verhogen/verlagen via het stuur.
 8. Ik bedoelde de toenmalige eigenaars, niet de huidige. De ellende bij een okkasie is dat je nooit weet of alle recalls zijn uitgevoerd. Zijn ze nu wel mee bezig geloof ik.
 9. Er was toentertijd idd een recall voor de remlichtschakelaar van de SP3. Iedereen kreeg een brief thuis, maar er zijn altijd mensen die het niet laten uitvoeren.
 10. Het gaat er om of het op de binnendorpel (dus plastic gedeelte aan de binnenzijde van het rubber in de deuropening) of op de buitendorpel zit (aan de linkerkant van het deuropening rubber). Op de buitendorpel is normaal, op de binnendorpel niet. Toch schijnen sportages chronisch te lekken op de binnendorpels, ik heb het ook gehad en ben 3-4 keer hiermee terug geweest, maar ze hebben het nooit goed kunnen oplossen. Het water lekt tussen de deur en de deurbekleding naar beneden.
 11. Ik zie dat de foto's het weer doen, dus verdere actie is niet nodig.
 12. Hier de auteur. De laatste link werkt ook niet meer. Ik heb de betreffende pdf van 44 mb. Weet iemand een locatie waar ik deze neer kan zetten?
 13. Ik heb hetzelfde gehad, fluittoon tussen 80-120 km/u. Bij mij is de 6e versnelling vervangen. Volgens mij kan je beter een andere dealer gaan zoeken, schijnt een bekend probleem te zijn. Het gefluit zal steeds erger worden, vooral na lange snelle ritten in de 6.
×
×
 • Create New...