Specialmade

Leden
 • Aantal bijdragen

  2454
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  58

Specialmade last won the day on 20 mei

Specialmade had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1494 Excellent

Over Specialmade

 • Rang
  KCG Lid
 • Verjaardag 26 november

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto ('s)
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recente profielbezoeken

2324 profielweergaven
 1. Zou daar op buitenwegen en in de stad voorzichtiger mee zijn.
 2. Daar kun je al een (gratis) app voor downloaden: find my car. Bij het parkeren van je auto druk je op de toets. Hierdoor noteert de app middels gps de locatie zodat je de auto weer terug kunt vinden.
 3. Ik heb geen C'eed dus ik kan de gegevens niet controleren. Wellicht zal er iemand met een Kia C'eed dit even controleren en aangeven of dit de meest recente versie is. De kaarten zijn bij geen enkel automerk volledig up to date. Dus het kan voorkomen dat er wel een rotonde ligt maar deze nog niet in de navigatie staat. Als er verkeerslichten staan en deze staan op rood wel stoppen hè.
 4. Als je een LG systeem hebt: Druk even op het tandwieltje van je LG systeem. Je ziet dan direct welke versie je hebt. Het zelfde geldt voor de firmware update.
 5. Dat ziet er erg mooi uit. zeker ook met deze velgen.
 6. Wat gebeurt er als je de ACC inschakelt. heb je dan ook deze verschillen. En wat betreft de kaart update ben ik bang dat je niet de laatste versie hebt want die is in medio april vrijgegeven. als je een foto plaatst van de navigatie software kunnen we zien of je inderdaad de nieuwste software hebt.
 7. Ziet er zeer netjes uit. mooie oplossing om de honden veilig te vervoeren. Kan de rolhoes ook nog worden gebruikt als het rek is gemonteerd ?
 8. Stel je eerst even voor dat is wel zo netjes en ook gebruikelijk op dit forum. Vul je avatar in zodat we weten over welke auto het gaat. In welke situatie gaat de pieptoon? Zoals ik het nu kan beoordelen zou ik de draad van het piepertje loshalen.
 9. @Theo, dat ziet er echt mooi uit.
 10. Ik hoop toch niet dat mij cilinder(s) telkens omhoog gaan. De zuigers vind ik prima.
 11. Hij weer wel!
 12. De Niro heeft zelfs een knop "driver only" om (extra) brandstof te besparen.
 13. Mooie modificaties Theo. Ziet er allemaal weer bijzonder goed uit. Samen met je broer gemaakt zeker.
 14. Voor airco moet je altijd de A/C knop indrukken (lampje gaat dan branden). De auto knop geeft aan dat de temperatuur voor beide zijde (bestuurder + passagier) hetzelfde is. Als je dit uitschakeld kun je voor de bestuurder of/en voor de passagier een verschillende temperatuur instellen.
 15. Mooie Sportage, veel rijplezier en veilige kilometers.