Specialmade

Leden
 • Aantal bijdragen

  2700
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  77

Waardering in de gemeenschap

1593 Excellent

Over Specialmade

 • Rang
  KCG Lid
 • Verjaardag 26 november

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto ('s)
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recente profielbezoeken

3968 profielweergaven
 1. Specialmade

  Pimpmasters Kia Rio GT-line

  Hele mooie auto Xtra40. En meteen aan de slag gegaan met pimpen. Was de lak al droog ? . Heel veel veilige kilometers en veel rijplezier.
 2. Specialmade

  Help mij met terug zetten van een instelling?

  Kompas krijg je te zien als je geen navigatie hebt ingesteld. Door op het linkerknopje (boekje) op je stuur te drukken kun je door de menu’s lopen. Als je het kompas in je scherm hebt en je stelt een route in veranderd het kompas in een navigatie melding welke met pijlen werkt. suc6
 3. Specialmade

  Bumper folie

  Gewoon een plaid ( in het linkerachtervakje) over de achterbumper laten vallen en klaar. doe dit zo al jaren. Er is ook een beschermfolie te koop (zwart en transparant) maar dat vind ik er niet uitzien. Daarbij wordt de transparante folie op de langere duur geel.
 4. Specialmade

  Achterbak / kofferbak deur

  Als je de achterklepniet goed dicht hebt gekregen even met de schakelaar in de deur je portieren ontgrendelen en je kunt de achterklep weer eenvoudig openen en opnieuw een poging wagen om hem dicht te krijgen.
 5. Specialmade

  Ook maar even voorstellen

  Herman, welkom op dit forum en veel leesplezier. Natuurlijk alvast veilige kilometers en veel rijplezier met de Niro. Zo zie je maar paspoort Grunn inleveren en naar Drente verhuizen en je zit het licht. Je krijgt zeker geen spijt van deze aankoop.
 6. Specialmade

  Aandrijflijnen van de Kia Niro bij RTL Autowereld

  Wil je hybride of volledig elektrisch? We bekijken meerdere opties in één model; de verschillende aandrijflijnen van de Kia Niro RTL Autowereld, zondag 10 juni om 17:30 bij RTL 7 en de herhaling, zaterdag 16 juni om 11:30 bij RTL 4.
 7. Specialmade

  Voorstellen

  Welkom op dit forum en veel leesplezier. Veel veilige kilometers en rijplezier met de Sportage (SP2). Leuk dat je plannen hebt om de bollige te pimpen. Over meningen en ervaringen ontbreekt het hier op het forum niet aan.
 8. Specialmade

  Voorstellen en een vraag.

  Alle zekeringen nagekeken? Soms wil het wel eens helpen om de centrale zekering te verwijderen en naar een paar minuten weer terug te plaatsen. suc6.
 9. Specialmade

  Patrick stelt zich voor

  Patrick, welkom op dit forum en veel leesplezier. Veel veilige kilometers en rijplezier met de Kia C’eed. Plaats eens wat foto’s van je nieuwe aanwinst zodat wij deze ook kunnen bewonderen.
 10. Specialmade

  Mair stelt zich voor

  Welkom op dit forum en veel leesplezier maar dat is al gelukt zie ik. Je hebt de Pimpmasters al gevonden. De pimpmaster(s) kunnen wel het een en ander. Veel rijplezier en veilige kilometers met je nieuwe aanwinst de Kia Rio 3.
 11. Specialmade

  Even voorstellen

  Johan, welkom op dit forum en veel leesplezier. Heel veel veilige kilometer en rijplezier met je Kia Optima. Een hele mooie auto waar erg veel opties op zitten. heel veel succes
 12. Specialmade

  Kia Ceed

  Hallo Erik, Welkom op dit forum en veel leesplezier. Ook veel veilige kilometers en rijplezier met je Kia C’eed. Plaats eens wat foto’s van je nieuwe bolide. Vinden ze geweldig hier.
 13. Specialmade

  Minpuntjes Niro

  Alleen met boeken van 900 pagina’s of meer. Anders geen probleem.
 14. Specialmade

  Kia meeting 27-05-2018

  Maar wel een hele mooie. :-) ;-)
 15. Specialmade

  My first Kia

  Welkom op dit forum en veel leesplezier. Natuurlijk veel veilige kilometers en rijplezier met je nieuwe aanwinst. Plaats eens wat foto’s van je bolide, vinden ze geweldig hier.