Specialmade

Leden
 • Aantal bijdragen

  2599
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  68

Waardering in de gemeenschap

1556 Excellent

Over Specialmade

 • Rang
  KCG Lid
 • Verjaardag 26 november

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto ('s)
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recente profielbezoeken

3530 profielweergaven
 1. El ix: nieuw lid met zijn eerste Kia, een Niro

  Welkom op dit forum (nu officieel) en veel leesplezier. Je hebt een verstandige keuze gemaakt om van een Lexus naar een Kia Niro te gaan. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst.
 2. Kia Optima Sportswagon.

  Allard Kalff stapt in de Kia Optima Sportswagon. RTL Transportwereld, zondag 18 februari om 17:00 bij RTL 7 en de herhaling, zaterdag 24 februari om 17:00 bij RTL 7.
 3. Emissie service bij service beurt

  Bij de dealer weten ze precies welke serie Niro’s hiervoor in aanmerking komen via een z.g.n. TSB. Als je de Niro voor een service-beurt aanmeldt worden dit soort werkzaamheden/updates automatisch uitgevoerd.
 4. Navigatie

  Als je in de navigatie instellingen de optie “tracking”. uitvinkt zijn deze weg. Dit is een tracking optie.
 5. gast

  hé gast, wat bedoel je precies.
 6. navigatie

  Middels de radio instelling kun je TMC aanzetten. Deze optie geeft bij een aantal daarvoor geschikte radiostations ook filemeldimgem door en mogelijk ook een alternatieve route. Deze info is echter niet zo snel en uitgebreid als bij gebruik van een hotspot. Bij de navigatie optie kun je bij POI een aantal mogelijkheden aanvinken b.v. tankstations, parkeerplaatsen etc. Voor het gebruik van de telefoon (internet) kun je in de handleiding van de auto alle info bekijken.
 7. Minpuntjes Niro

  Voor het in-/uitklappen van de spiegels heb je keuze in de instelling.
 8. modificatie achteruitrijverlichting

  De rechterkant lijkt wat feller/witter. Zeker de lichtval op de grond.
 9. Favoritenlijst Radio

  Daarvan kun je, volgens mij, alleen de zender (s). ‘overschrijven’ dus niet wissen.
 10. Favoritenlijst Radio

  van welke auto / radio
 11. Even voorstellen

  Bassieboy, welkom op dit forum en veel leesplezier. Natuurlijk veel veilige kilometers en rijplezier met de nieuwe aanwinst.
 12. Transponder in sleutel vernieuwen

  Haal even je e-mailadres weg. Dit is een openbaar forum en het meldden van mailadressen en/of telefoonnummers kan vervelende gevolgen hebben. Als je op de naam van de persoon klikt kun je deze een PB (prive bericht) sturen wat verder niemand kan zien.
 13. De Kia Stonic is officieel

  Gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe Stonic. Verstand komt met de jaren.
 14. Bijeenkomst de meern 27-05-2018

  Hij staat in. de agenda. Tot dan.
 15. Hallo allemaal

  Dat is eigenlijk heel simpel. Als je stilstaat of onder het rijden de pook naar je toe bewegen (naar links trekken) je staat dan in de automatische (SPORT) stand. De Niro trekt dan feller op en schakelt wat later dan in de ECO stand. Door de pook in de sportstand naar voren te bewegen schakelt hij 1 versnelling op. Door de pook naar achter te trekken schakeld hij 1 versnelling terug. De stand van de versnelling is af te lezen op je dashboard. Ook kun je in stilstand of rijdend de pook weer naar rechts bewegen om in de eco stand terug te komen. Het handmatig schakelen in de sport stand is uitermate handig in de bergen. Je hoeft dan minder te remmen om niet steeds harder de berg af te gaan.