Specialmade

Leden
 • Aantal bijdragen

  2496
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  59

Specialmade last won the day on 4 juli

Specialmade had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1514 Excellent

Over Specialmade

 • Rang
  KCG Lid
 • Verjaardag 26 november

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto ('s)
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recente profielbezoeken

2682 profielweergaven
 1. Bij een aantal providers kun je een twee simkaart aanvragen. Deze is dan gekoppeld aan de eerste simkaart maar kan uitstekend gebruikt worden voor b.v. de mifi router zoals door Derrek genoemd.
 2. Met een hele dag rijden gebruik je ongeveer 1 Mb. Dit heb ik zowel in de stad als op de grote weg en met lange afstanden.
 3. Zekering of de dashboard lampjes. Ik zou eerst de zekeringen controleren.
 4. @Machlo, Welkom op dit forum en veel leesplezier. Alvast veel rijplezier en veilige kilometers gewenst met de nieuwe aanwinst.
 5. precies zoals ik al zei. Met gebruik hotspot krijg je snel en de meest recente info. Bij gebruik van de TA functie ben je afhankelijk van de zender en de snelheid van aanleveren.
 6. Welkom op deze site en veel leesplezier. Natuurlijk veel rijplezier en veilige kilometers met je nieuwe aanwinst. Plaats eens wat foto's van je Ceed, zijn we geklop hier.
 7. ik wel maar ik reageerde op het bericht van Asqr9
 8. Je kunt bij het parkeren toch je spiegel(s) even handmatig wat naar beneden afstellen om je velgen te sparen. Kleine moeite en kan veel geld en ergernis schelen.
 9. Navigatie haalt de info van de hotspot of via de TA van de radio. Voor de laatste mogelijkheid moet je wel een zender hebben die dit uitzendt.
 10. knop met het 'wieltje' even wat langer ingedrukt houden.
 11. Jij mag ook in mijn plaats gaan. neem ik jouw 'klusje'. wel van je over.
 12. Niemand interesse ???
 13. Ik zou het niet doen. Natuurlijk kost het iets ruimte. Kost extra geld terwijl de climate control uitstekend werkt, en gaat ruisen bij hogere snelheid. Daarbij komt dat het regelmatig schoonmaken van de geleiding een must is anders krijg je daar ook problemen mee.
 14. Wie heeft er belangstelling voor onderstaande uitnodiging van Kia Nederland. EXCLUSIEVE UITNODIGING UEFA Women’s EURO openingswedstrijd Op zondag 16 juli aanstaande biedt Kia een select gezelschap de kans om bij een uniek moment aanwezig te zijn; de openingswedstrijd van het WEURO 2017, waarin de Oranje Leeuwinnen spelen tegen Noorwegen in een uitverkocht Galgenwaard in Utrecht. Programma zondag 16 juli 15.30 uur Ontvangst in de Kia Dome naast het Galgenwaard stadion in Utrecht 17.00 – 17.45 uur Stadion open, naar tribune 18.00 uur Aanvang openingsduel WEURO: Nederland Noorwegen Nederland is tijdens WEURO 2017 ingedeeld in poule A samen met België, Denemarken en Noorwegen. In totaal strijden zestien landen in zeven speelsteden van 16 juli tot en 6 augustus voor de Europese titel. Alle poulewedstrijden van het Nederlands elftal zijn uitverkocht. Een snelle reactie is gewenst. Namens KCG