Jump to content
 • Sign Up

Specialmade

Leden
 • Content Count

  2,901
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Specialmade last won the day on August 11

Specialmade had the most liked content!

Community Reputation

1,640 Excellent

2 Followers

About Specialmade

 • Rank
  KCG Lid
 • Birthday November 26

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recent Profile Visitors

5,754 profile views
 1. Specialmade

  Navigatie

  In het navigatie menu de optie tracking uitschakelen. Dan heb je geen “last” meer van die rondjes.
 2. Ik was mijn auto’s al jaren bij een vestiging van de ANAK. Deze wasstraat maakt gebruik van een lappen was systeem. Heb een donkerblauwe, zwarte, Sirius Silver kleur gehaden nu een metal stream kleur maar op geen enkel auto ooit een krasje gehad. Neem altijd het duurste programma.
 3. Weer een mooi staaltje werk heer Xtra40
 4. je hebt gelijk, moet natuurlijk hybride zijn.
 5. Nou dat noem ik geen vakantie maar stress. Geen voorbereiden m.u.v. de route ingeven in de navigatie. Met de Niro EV naar het zuiden van Frankrijk geweest. Tanken in de woonplaats en bij het overnachting hotel en keer (extra) getankt. Na de overnachting door naar de vakantiebestemming. Daar nog wat rondgereden en bij het daar vertrekken weer een keer getankt. Route ingegeven naar woonplaats met een tussenstop in ons overnachting hotel. Bij vertrek de volgende morgen getankt en daarna in een ruk door naar huis. Geen relatiebreuk of andere ellende. verbruik 1:23,6
 6. Inderdaad, meteen laten vervangen.
 7. Heb je links (onder bij het stuur) een knop zitten om de start/stop te de- of activeren. Zo niet dan heeft jouw SP3 GEEN AGM accu en geen Start/Stop.
 8. Ik gebruik de tolbadge al jaren en heb deze altijd aan de linker bovenkant bij de spiegel geplakt. Ook zonder gestippelde voorruit. Nooit een probleem bij de tolpoort(en) gehad.
 9. Als je de tolbadge (links) naast je spiegel plakt m.b.v. de bijgeleverde houder zal deze het benodigde signaal geven en kun je met 30 km/u doorrijden op de daarvoor bestemde doorgangen. Het enige voordeel van het gestippelde gedeelte van de voorruit is dat je de tolbadge niet ziet zitten. Alvast een goede reis gewenst, met een snelle doorgang op de tolweg.
 10. Om het start/stop systeem correct te laten werken moet het aan een aantal (zie bovengenoemde) voorwaarden voldoen. Als er niet wordt voldaan aan deze voorwaarden zal het start/stop systeem niet of niet correct werken. Buiten de genoemde voorwaarden is ook de motor temperatuur van belang. Deze dient op bedrijfstemperatuur te zijn. Mocht de accu niet (meer) voldoende spanning hebben dan kun je een keer proberen om een acculader aan te sluiten om de accu weer op pijl te brengen.
 11. Specialmade

  Android Auto

  Maar jij kunt hem toch ook in Duitsland rechtstreeks downloaden ? Waarom dan via APKMirror?
 12. Specialmade

  Android Auto

  Of het aan het toestel ligt (Samsung S10) zou kunnen. Ik heb deze versie in Duitsland gedownload en krijg hier (Ned) wel elke keer de update binnen. Ik heb ook de versie 4.5.592854. Ik wacht wel even tot de volgende update. Heb ik al maanden, met plezier, met deze versie(s) rondgereden. Ik verwacht dat bij de volgende update versie e.e.a. wel goed zal komen. Geduld is een schone zaak toch.
 13. Specialmade

  Android Auto

  Zowel in- als uit ontwikkelaarsmodus geen resultaat. Wordt toch echt wachten op de volgende update. Ik heb geduld
 14. Specialmade

  Android Auto

  Ontwikkelaarsmodus kun je ook via instellingen en daarna helemaal onderin op versie blijven tikken. Hij geeft zelf dan aan hoevaak je nog moet blijven aantikken.
×
×
 • Create New...