Jump to content
 • Sign Up

Specialmade

Leden
 • Content Count

  2,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Specialmade last won the day on January 14

Specialmade had the most liked content!

Community Reputation

1,633 Excellent

2 Followers

About Specialmade

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recent Profile Visitors

5,366 profile views
 1. Sleutel(s) in een klein (metalen) koektrommeltje leggen. Dan kan het signaal niet worden opgepikt.
 2. Specialmade

  Android Auto

  Stuur een whatsapp bericht aan, dan de naam van de persoon. (ik geef de voornaam en achternaam) dan wordt herhaald: wilt u een bericht sturen aan <naam>? antwoord ja/of nee als het niet de juiste persoon is. Bij ja: spreek uw bericht in. (je ziet dan bovenin het scherm die kleurtjes op en neer gaan. Als je dan stopt meldt het systeem: dit is uw bericht en leest het voor, dan verzenden of wijzigen. Bij wijzigen kun je de tekst opnieuw inspreken, bij verzenden wordt het bericht verzonden.
 3. Specialmade

  Android Auto

  Ik gebruik standaard, stuur een Whatsapp bericht....... Werkt perfect. Ik heb een paar keer geprobeerd om middels beantwoorden een app bericht te sturen maar dat werkt (nog steeds) niet.
 4. Dit geldt niet voor de heenreis vanuit Nederland naar Frankrijk of retour maar als je in Frankrijk bent en daar rond rijdt.
 5. Als ik dit invoer in Google-Maps krijg ik de GPS-coordinaten: (47.9553549, 3.4969538). Zo doe ik het altijd bij een onduidelijk adres. Ik voer eigenlijk altijd de postcode in om te voorkomen dat ik bij een andere plaats met dezelfde naam uitkom. Dit komt met name veelvuldig voor in Duitsland en Frankrijk. Nog een tip voor het gebruik van de Kia Navigatie. Zet deze in Frankrijk op kortste route want bij de instelling snelste route maak je beduidend meer kilometers.
 6. Wel erg snel een mening en opmerking Ton, erg jammer. Wij hebben als KCG gevraagd of Kia Nederland een duidelijke uitleg kan geven inzake het elektrisch rijden en wat daar bijkomt. En dan niet voor de techneuten maar in gewone Jip en Janneke taal zodat de beginnende en nog niet zo gevorderde E-Niro rijder wat wegwijs kan worden gemaakt. Als eerste werd daarom aangegeven dat er op de Kia-site een stukje staat en een verwijzing naar de app. Zij gaan kijken of er nog aanvullende informatie mogelijk is zodat het voor iedereen te begrijpen is.
 7. Zojuist nog even contact gehad met de E-Niro specialist van Kia Nederland welke de onderstaande tips gaf - op de Kia.com site kun je onder het kopje “over Kia” het submenu “elektrisch rijden” vinden. - in de app store is een app beschikbaar: Kia Public charging. Indien er nog aanvullende informatie komt zal ik dat hier direct melden.
 8. Je kan dit ook achteraf bij de dealer laten installeren. Werkt perfect. Maar kijk wel of jouw telefoon hiervoor geschikt is.
 9. Specialmade

  Android Auto

  Eric, met de door jouw aangegeven instelling werkt het perfect. Thnx.
 10. Specialmade

  Android Auto

  Eric, wel gequote echter geen tekst.
 11. Specialmade

  Android Auto

  Thnx Eric, heb het meteen gewijzigd. Heb je de ontwikkelaarsinstelling daarna weer afgesloten of heb je die standaard open staan. Maakt dat mogelijk nog iets uit. Ook had ik het scherm al in de hoge resolutie gezet.
 12. Specialmade

  Android Auto

  Ik gebruik nu ook al een tijdje Waze tot volle tevredenheid maar heb alleen ‘s-avonds geen nachtscherm. Ik heb alle instellingen in Waze al geprobeerd dus op auto, op nacht etc. Wie weet de oplossing om ‘s-avonds het (donkere) nachtscherm te krijgen in Waze. Mijn Kia navigatie schakelt bij het donker worden wel naar de nachtstand, echter Waze blijft een helder wit (dag) scherm tonen. Ik heb een S-10 telefoon en versie 4.3.591844 van Android Au†o. Wie heeft de oplossing hiervoor?
 13. Dat moet Waze zijn natuurlijk. Wie heeft de oplossing hiervoor?
 14. Ik gebruik nu ook al een tijdje Wase tot volle tevredenheid maar heb alleen ‘s-avonds geen nachtscherm. Ik heb alle instellingen in Wase al geprobeerd dus op auto, op nacht etc. Wie weet de oplossing om ‘s-avonds het (donkere) nachtscherm te krijgen in Wase. Mijn Kia navigatie schakelt bij het donker worden wel naar de nachtstand, echter Wase blijft een helder wit scherm tonen.
 15. Niet om je te verbeteren, maar om te informeren: gebruik van auto correctie/woordenboek.
×
×
 • Create New...