Specialmade

Leden
 • Aantal bijdragen

  2521
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  63

Waardering in de gemeenschap

1525 Excellent

Over Specialmade

 • Rang
  KCG Lid
 • Verjaardag 26 november

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N.B.
 • Hobby's
  Foto, Audio en auto's
 • Auto ('s)
  Kia Niro (Metal Stream)

  +
  Kia Picanto Comfort pack

Recente profielbezoeken

2849 profielweergaven
 1. Rio ingeruild op Niro

  Dewpro, Mooie aanwinst en natuurlijk in de goede kleur. Je hebt inderdaad flink wat kilometers gereden in korte tijd. Fijn om te horen dat de Niro zo goed bevalt. Nog veel rijplezier en veilige kilometers.
 2. Gele rondjes op navigatiesysteem?

  Druk op het 'tandwieltje". dan navigatie en daarna scherm waarin je als laatste optie Traceren ziet. Doel hiervan staat: Traceren]: stelt in of de route gemaakt door het voertuig al dan niet gevolgd moet worden. 䳜 [Tracering resetten]: reset de gevolgde route door het voertuig.
 3. Gele rondjes op navigatiesysteem?

  In de navigatie instelling staat dan tracking aan. Als je deze optie uitvinkt ben je de gele rondjes kwijt.
 4. Maximale "economische" km-stand Rio 2014, 1.4 benzine

  Er zijn diverse systemen hiervoor beschikbaar. Het ene systeem nog efficiënter als het andere maar als je een betaalbare, lees goedkope, oplossing zoekt is dit misschien wat. https://www.vstore.nl/elektrische-motorverwarming/
 5. Nieuwe lid!

  Welkom op dit forum en veel leesplezier gewenst. Veel rijplezier en veilige kilometers met je Rio.
 6. Nieuwe lid!

  Welkom op dit forum en veel leesplezier. Je zult je weg hier snel vinden. Veel rijplezier en veilige kilometers met je Kia Carens.
 7. Navigatie afsluiten

  Door op onderbreken te drukken stopt de navigatie met de ingestelde route. Je kunt daarna de route weer hervatten. Door een nieuwe route in te voeren vervalt de voorgaande route. Deze is dan nog wel terug te vinden in het navigatie menu / vorige bestemmingen. Deze bestemmingen kun je ook wissen door in dit item menu / verwijderen de drukken. Je kunt dit voor een specifieke route doen of voor alle vorige bestemmingen.
 8. wereldpremiere van de Kia Stonic

  Wereldpremiere van de helemaal fonkelnieuwe Kia Stonic in.... Amsterdam RTL Autowereld, zondag 3 september om 17:30 bij RTL 7 en de herhaling, zaterdag 9 september om 11:30 bij RTL 4.
 9. Navigatie afsluiten

  De navigatie kun je niet afsluiten. Als je naar b.v. de radio gaat blijft de navigatie op de achtergrond actief. Daarom kun je dan ook de navigatie weer hervatten na onderbreking.
 10. Beltoon handsfree wijzigen?

  De beltoon is inderdaad niet te wijzigen, het geluidsniveau wel.
 11. Nieuwe pica

  @Jack, Gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe Picanto. Gelukkig is die net weer iets ruimer zodat ook jij een goede zitplaats vindt. veel rijplezier en veilige kilometers.
 12. Nieuwe Picanto

  @Greygriffin, gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. Hele mooie uitvoering in een aparte kleur. Ook de velgen staan hem goed. Ik wens je veel rijplezier en veilige kilometers met de nieuwe Pica.
 13. Nieuwe Picanto

  Stoer bakkie hoor. Ook die rode accenten maken hem extra sportief. Veel veilige kilometers en rijplezier.
 14. flitspalen laden via usb

  Ja idd dat bedoelde ik. Maar omdat hier al eerder aandacht aan is besteed ging ik er vanuit dat dit wel bekend was.
 15. Niro dynamicline heeft wieldoppen?

  Probeer eens bij bv 50 km/u je gas even los te laten en daarna voorzichtig je gaspedaal in te drukken. Je zult zien dat de Niro (bij voldoende batterij spanning) elektrisch gaat rijden. Scheelt echt heel veel. 50 km/u is maar een voorbeeld kan natuurlijk ook met hogere snelheden maar niet boven de +/- 110 km/u.