Jump to content

yamaha

Leden
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

yamaha last won the day on February 15 2020

yamaha had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  kia e soul executive line
  yamaha xt 1200 ze

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yamaha's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

8

Reputation

 1. yamaha

  UVO of Kia Connect?

  Mijn dealer vertelde deze week dat kia connect, de app is om te gebruiken! De uvo app werkt ook nog naast de connect app
 2. In de software van de regeleenheid van het ABS/ESC-systeem kan een storing optreden. Als gevolg werkt de electrische rem (IEB) dan niet. Materiële gevolgen Voor het afremmen van het voertuig zal het rempedaal dan met meer kracht dan gewend moeten worden bediend.
 3. yamaha

  Lege 12 Volt accu

  Ik snap dat je niet wilt stilvallen met je auto,maar dit probleem komt vaak voor. Ook in duitsland is dit een regelmatig terugkerend item voor zowel de e niro en de e soul . Wij hebben het met onze e soul nog niet meegemaakt. Ik vind het een probleem van de dealer en/of importeur die voor oplossing dienen te zorgen,,,,!!
 4. Hierbij de gevraagde foto van de kia e soul. off topic :het antwoord van kia nl of er een warmtepomp in de e soul zit: Graag geef ik nogmaals aan dat de hardware van uw e-Soul niet overeenkomt met de e-Niro. Uw voertuig is echt voorzien van de warmtepomp zoals reeds aangegeven.
 5. Ik vind het ook vreemd,zeker omdat bij de hyundai kona hetzelfde speelde. Bij de kona zat hetzelfde grot e gat bij de rechterwielbak . Met de warmtepomp was dit gat gevuld net als bij de eniro .
 6. Dit is het antwoord van de importeur: Dit is de plek van de e-Niro waar magneetkleppen zitten waaruit blijkt dat de auto is voorzien van een warmtepomp systeem. Het is niet zo dat de warmtepomp daar zit, het is niet een fysiek ding maar een compleet systeem wat onderdeel is van het aircosysteem en dus niet zonder technische handleiding te ‘’vinden’’ is. Uw voertuig is een e-Soul welke anders is dan de e-Niro, de magneetkleppen die het systeem ‘’aantonen’’ zitten simepelweg op een andere plek. Bij de e-Soul is het niet te herkennen zonder demonteren van de gehele motorisering van de auto. U kunt er vanuit gaan dat uw auto is voorzien van dit systeem, dat kan ik op VIN nummer controleren. Ik ga er vanuit u voldoende te hebben geïnformeerd.
 7. Ik heb de importeur geschreven en wacht op bericht!
 8. hallo, Volgens opgave van de dealer zit er in de e soul executive lijn vanaf 2020 een warmtepomp. je zou veronderstellen dat deze warmtepomp op dezelfde plaats zit als bij de e niro. De warmtepomp van de niro heeft behoorlijke afmetingen met nogal wat slangen naar de radiateur. De warmtepomp zit boven de rechter wielbak. Vanwege het mooie weer een motorrit gemaakt en kwam bij een kia dealer, die een e soul had staan. Deze e soul had hetzelfde grote gat waar bij de e niro de warmtepomp zit.Hij wist ook niet waar de warmtepomp zat. Weet iemand waar de w.p. zit in de e soul? Ik heb de importeur geschreven met het verzoek om informatie.
 9. volgens de dealer kun je met de uvo app de auto op afstand voorverwarmen,ontdooien etc.,Dat kan volgens hem alleen met een warmtepomp in de auto.
 10. bedankt voor je reaktie! Als ik je goed begrijp zou ik bij de e soul uitvoering 2021 (executive line) de juiste warmtepomp kunnen zien, Dus op zoek naar...
 11. Laatste informatie van de dealer : In onze e soul zit een warmtepomp,niet op de plek van de e niro maar bij de accu. Dit zou informatie zijn van de importeur. Ik kan het bij de dealer niet controleren omdat ze de niro en soul niet hebben staan. Ik zal op zoek gaan naar een dealer die hem in de showroom heeft staan. Ik laat na de zoektocht wat weten!
 12. @Hippe lip klopt wel wat je schrijft.Wij koken ook elektrisch. Wat ook wel leuk is dat wij totaal geen energiekosten hebben zelfs geld per jaar terug krijgen! nu het punt warmtepomp auto; De eerste reaktie van de dealer was dat onze auto een warmtepomp heeft,want ik kan de auto via de uvo app voorverwarmen e.d. .Mijn reaktie was dat dit gewoon gaat via een elektrische spiraal. Ik heb het idee dat de dealer uitgaat van de omschrijving in de brochure. Het bleef een beetje welles en nietes. Uit eindelijk zegde hij toe om zich toch wat meer te gaan verdiepen in de warmtepomp. tot zover
 13. Met onze zonnepanelen en een klein beetje gas (300 kuub p.j.) ben ik erg tevreden met deze warmtepomp
 14. Bij rdw staat een origineel NL auto. Geen import
 15. bedankt voor het duidelijke verhaal.Ik had het kunnen" weten" omdat we voor ons huis een hybride warmtepomp hebben. Hetzelfde principe.
×
×
 • Create New...