Jump to content
 

Frank T

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Frank T

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ford Grand C-Max zoekende naar een Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt, dat betekend dus dat de deze niet om de zoveel km (of jaar) vervangen hoeft te worden. Wel moet ie gecontrolleerd worden bij onderhoud uiteraard.
 2. Ik vroeg me af of een Kia Niro een distributieriem of -ketting heeft. Kan daar niets over terugvinden. Weet iemand dat?
 3. Prijzen zijn inderdaad fors. Af en toe is er een voor een leuke prijs, maar die zijn snel weg. De Kia dealer waar ik laatst een proefrit heb gemaakt bood een executive line uit 06 2016 met trekhaak voor iets minder dan 27k. Dat vond ik wel fors aangezien ze ook voor 3/4k soms minder worden aangeboden.
 4. Bedankt. Dat vroeg ik me inderdaad af. Goede tip van www.rdw.nl. We speuren verder.
 5. Bedankt voor je antwoord. Ik ben aan het kijken voor een gebruikte Niro. Enig idee vanaf wanneer (ongeveer) de 1.300kg standaard werd? Dat helpt de zoektocht op voorhand.
 6. Klopt inderdaad. Nog wel 2e hands HEV, maar niet meer nieuw behalve PHEV en EV versie.
 7. Duidelijk. Dat maakt het zoeken naar een Niro een stuk makkelijker. Bedankt.
 8. Ik ben nu aan het kijken naar een 2018 model dus ik zal inderdaad even navragen hoe dat zit. Laatste verkoper zei dat het wel kon, maar hij wilde ook verkopen ..... Ik zal de vraag aan een monteur te stellen
 9. Het gaat mij er inderdaad om of er nog verdere aanpassingen gedaan moeten worden buiten het plaatsten van de trekhaak. Voorheen waren er zogenaamde connect-edities, maar die staan nu niet meer op de prijslijst. Wellicht dat nu de modellen standaard aangepast zijn? Moet wel een vouwwagen achter kunnen hangen.
 10. Goededag, Is het mogelijk om een trekhaak (achteraf) te laten plaatsen op de Kia Niro. Zijn er al mensen met ervaring?
×
×
 • Create New...