Jump to content

SatJunk

Leden
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

SatJunk last won the day on January 15

SatJunk had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

1 Follower

About SatJunk

 • Rank
  Lid
 • Birthday 09/07/1955

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogezand
 • Werk
  SysteemBeheerder
 • Auto
  Niro Dynamicline model 2020

Recent Profile Visitors

1,857 profile views
 1. Ja, je kunt NL selecteren en de stem is ook NL.. Deze "modules" voor ios (iphone) heb ik aangeschaft in de loop der tijd. Ik heb toendertijd sygic GPS navigation gekocht en later de plugin "premium for Carplay" omdat Sygic Car navigation er toen nog niet was.. Nu zou je Car navigation aan kunnen schaffen zonder die plugin..
 2. Ik heb de betaalde versie van Sygic met Carplay en elke maand kaartupdates. (indien abonnement). Kan niet zeggen dat ik ontevreden ben over deze app..
 3. Volgens mij zat die van mij in de spare 10A linksboven..(NIRO 2017). CAM ging alleen aan als ik de auto starte..
 4. Hoeft niet vreemd te zijn.. model 2020 heeft ander type radio/navi misschien is die er gevoeliger voor..
 5. Ik denk dat dit ook een gevolg is geweest van de LED lampen, de electeronica in de Niro zal zeer gecompliceerd zijn en misschien overgevoelig voor omgevings ruis van LED en Xenon, Daarom is LED en Xenon (denk ik) ook niet te vinden in de accessoires lijst van de Niro. Kia neemt geen risico.
 6. Voordat de Xenon goed werkte was het ook "trial and error" en kreeg ik storing op de radio, toen een relaiskabel geinstalleerd (dus stroom rechtstreeks van de accu) storing bleef. bleek het aan de ballasten te liggen. Zo heeft LED een driver nodig die in het kastje aan de lamp zit en deze kan de boosdoener zijn, Ik heb dus ook geen zin meer om weer dit traject in te gaan met LED. Ik ben ook van anderen afhankelijk om een lamp te verwisselen. (te grote handen). Tja voor die koreaantjes is het een fluitje van een cent met hun kleine vingertjes...
 7. Mijn vorige Niro had ik xenon in omdat ik over de verlichting niet tevreden was.. Maar model 2020 hebben ze denk ik sterkere lampen ingezet, want ben niet ontevreden.. Dealer Groningen heeft de originele Halogeen er weer ingezet omdat de LED er "af levering" in zaten en wel de oorzaak van de storing moest zijn.
 8. Navigatie probleem opgelost door de originele halogeen lampen weer terug te plaatsen.. Deze LED's bleken de boosdoener te zijn. Contact met de leverancier gehad en die deed dit voorstel: "Wellicht een idee om naar onze partner TopXenon te gaan, dan kunnen zij ter plekke e.e.a. testen (bijvoorbeeld de Pro Line LED of in geval dat hetzelfde probleem heeft, Xenon verlichting). Echter blijf ik erbij dat normaliter nooit verlichting over het zelfde stroomcircuit zou mogen lopen als bijvoorbeeld de navigatie. Ik ben bang dat de LED driver invloed heeft en dat dus elke LED dit zal hebben (maar weet ik niet zeker), en dat komt omdat de verlichting niet op een apart circuit loopt." Om daarvoor ff naar Amersfoort te rijden (175km) heb ik ook niet veel zin in. Ik moet wel bekennen dat de af fabriek lampen ook een bak licht geven dus voorlopig laat ik het zo. Hopelijk neemt de leverancier ze terug.
 9. Ik neem aan dat je bedoelt BOVEN de alarmlichten in de "oude" versie, onder zie je mijn layout, nou geen SD card sign te vinden..
 10. Zou kunnen, ik heb de Niro sinds 02-10-2019 en nog niet bij de dealer geweest voor een beurt. Deze versie zal er bij de aflevering ingezet zijn. Kan de Nav map ook niet kopieren want zit geen SD kaart in..althans voor mij onvindbaar.
 11. Met de navi van het 2020 model weten ze bij de garage ook nog niets.. In mijn kia is alleen handboek van de vorige versie te downloaden.. BV. hoe de kaart te updaten ? want zit geen SD meer in..althans onvindbaar. De mijne wilden ze een reset geven d.m.v een paperclip in het "gaatje" te duwen (zelfde plek als vorige model) maar reageert er totaal niet op.. Chef werkplaats vertelde zelf dat ze er helemaal geen documentatie van hebben.
 12. Daar is idd niks mis mee, het gaat ook om de navigatie die kuren heeft
 13. Ook zonder route heeft ie kuren...dus het standaard "3 delen" scherm geeft ie in de meest linkse nanigatie aan..en dan gaat het al mis...(dus zonder route in te geven)..
×
×
 • Create New...