Jump to content

SatJunk

Leden
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

SatJunk last won the day on January 15

SatJunk had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

1 Follower

About SatJunk

 • Rank
  Lid
 • Birthday 09/07/1955

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogezand
 • Werk
  SysteemBeheerder
 • Auto
  Niro Hybride Dynamicline model 2020

Recent Profile Visitors

2,048 profile views
 1. SatJunk

  GPS is de weg kwijt

  LED of Xenon geinstalleerd ?
 2. SatJunk

  Steenmarter

  Ik laat zo'n kastje direct installeren bij afleveren. Deze optie zouden de verkopers moeten aangeven bij elke verkochte auto.. Vaak denken de kopers er zelf niet aan, maar wordt men er op geattendeerd zullen er niet veel zijn die het niet doen.
 3. Na de update nu ook de optie om eigen snelheid te laten zien.
 4. Mijn post gaat over een "10.25" navigatiesysteem". Dit type zit in de 2020 versie en die heeft GEEN sd slot/kaart.
 5. Yep, die zijn er nu ook.. Laat wel de motor lopen tijdens de update..
 6. Update gelukt..voor het 10.25" navigatiesysteem heb je aan deze Kia_Gen5x_WideMap_2020 genoeg, hier zit dus zowel de software alswel de kaarten in. Hele procedure duurde ongeveer 30 min. Gebruik wel een goede USB stick van 32 GB. ik heb een Kingston datatraveler 100 G3 gebruikt. Als je in het upgrade menu zit heb ik voor "1" snelle update gekozen. Hier de versie zoals ie in oktober is afgeleverd en na de update. (onder is de nieuwste).
 7. Alles op een 32 GB USB stick gezet en naar update menu in de setup van de auto. Systeem zag direct dat er een update opstond en gaf 3 opties. 1 snelle update 2 normale update (zoiets, weet niet meer precies..) 3 geplande update. De 1 maakte het proces af maar na de reboot kreeg ik melding "mislukt" en was weer terug bij af na iets van 20 min.. Toen de 2 gedaan en die checkt eerst de update bestanden, toen begon ie aan het update proces met annuleer optie. Deze heb ik na 25 % en 30 min verder maar afgebroken want het werd bedtijd.. Alles werkte nog steeds al vanouds dus geen "bebricked/corrupt" systeem. Morgen of zaterdag nieuwe poging en zal ook de juiste tekst van "2" erbij zetten.
 8. Dat lukt mij echt niet met de Niro Dynamicline Mijn vrouw rijdt 80% van deze kilometers en daarvan 50% snelweg en 50% bebouwde kom.. En dat is zeker geen "wilde" rijder, ik hou nog wel eens van pittig optrekken.. Zie mijn staatje vanaf aanschaf auto:
 9. Vandaar mijn vraag... bij mij ook storing..nu de Halogeen er weer in en nog geen storing weer gehad... Zie hier mijn ervaring.
 10. Vraagje: Geen Xenon of LED verlichting er in gezet ?
 11. Omdat ik hem grafisch het mooist vind.
 12. Ja, je kunt NL selecteren en de stem is ook NL.. Deze "modules" voor ios (iphone) heb ik aangeschaft in de loop der tijd. Ik heb toendertijd sygic GPS navigation gekocht en later de plugin "premium for Carplay" omdat Sygic Car navigation er toen nog niet was.. Nu zou je Car navigation aan kunnen schaffen zonder die plugin..
 13. Ik heb de betaalde versie van Sygic met Carplay en elke maand kaartupdates. (indien abonnement). Kan niet zeggen dat ik ontevreden ben over deze app..
×
×
 • Create New...