Jump to content

SatJunk

Leden
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

SatJunk last won the day on July 24

SatJunk had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About SatJunk

 • Rank
  Lid
 • Birthday 09/07/1955

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogezand
 • Werk
  SysteemBeheerder
 • Auto
  Niro Dynamic line 2019

Recent Profile Visitors

1,721 profile views
 1. SatJunk

  Android Auto

  Dit heb ik ook sinds ik de auto heb, met of zonder ingestelde route maakt niet uit.. Deze week onderstaande mail naar de dealer gestuurd en die gaan er naar kijken wo 11 dec "Mijn navigatie systeem heeft al vanaf de aankoop kuren, maar vanavond was het wel erg.. Ik heb foto’s toegevoegd. Zie bijlages Alles foto’s zijn genomen op de A28 Hoogezand naar Bunde (DE) Elke keer melding van raadpleeg de kaart en kan ie de weg niet vinden of geeft bord 50km aan…of wil op de snelweg afslaan terwijl er geen afslag in de buurt is.. Deze rariteiten krijg ik ook in Apple carplay met Waze of Sygic.. (beide geschikt voor carplay). Ik vermoed dat mijn GPS systeem niet helemaal correct functioneert.. Zou hier naar gekeken kunnen worden ? Misschien een software/firmware update ?"
 2. Hierbij verbruik van mijn NIRO Auto heeft vanaf dag 1 Michelin Crossclimate 16 inch banden Doordeweeks maakt mijn vrouw gebruik van de auto, woon/werk verkeer heen en terug ongeveer 30km (75% snelweg). Ze is een rustige rijder en houd zich aan de snelheid. Weekends mag ik erin rijden en vaak ff het gas intrappen op de snelweg. (flitsmeister wel goed in de gaten houden).
 3. Je kunt de kabel toch naar de voorkant van het zekerings kastje trekken en afmonteren via een zekeringhouder Zo is het bij mij gemonteerd.
 4. SatJunk

  Ruitenwissers

  Dit is ook een leuke set.. Had ik op mijn vorige NIRO.. Zie net dat je om een achterruitenwisser vroeg...ff zoeken op Ebay
 5. Ik zou toch voor een originele Viofo + Voedingskabel gaan, geweldige beeldkwaliteit. (gratis ingebouwd door dealer in groningen. Ik heb zo'n ebay geval er ook in gehad en er weer gauw uitgesloopt..wat een bagger beeldkwaliteit.
 6. SatJunk

  Luidsprekers achterin

  De mijne geeft voor zelfde geluid als achter..heb in de equalizer de nadruk op achter staan, dus deze 30% harder als voor. Ik vind het geluid in de "make over" mooier als in mijn vorige NIRO.
 7. SatJunk

  kia connect service

  Heb via google dit gevonden over KIA en E-sim
 8. Ze hebben dit gratis gedaan, van iets verstellen is mij niet bekend.. Ben dik tevreden over de LED lampen is idd feller licht maar niet hinderlijk voor tegenliggers of voor je rijdende auto's.
 9. Bij Havik Groningen werd mijn zelf gekochte LED en Dashcam er door hun ingezet. Dit was op mijn verzoek bij koop auto (model 2020).
 10. SatJunk

  Wifi in Niro

  Nee, gaat allemaal via de "ingebakken" SIM
 11. Zag hier iets over in het E-Niro topic. "In het systeem de LKAS te veranderen in LDWS (lane departure warning system Dan hoor je alleen piepjes als je per ongeluk op andere rijbaan terecht komt" In mijn vorige Dynamicline kon ik bovenstaande instelling op LDWS zetten en bleef ook zo staan na herstarten.. In mijn huidige (model 2020) Dynamicline springt ie iedere keer weer terug naar LKA na een herstart. Mijn vrouw vind die rukjes aan het stuur vervelend en zet nu de LKAS via de knop uit, ze rijd vaak over een smalle weg met aan beide zijden een fietspad streepjes lijn en auto wil dan steeds corrigeren. Zal de dealer ook eens vragen of dit niet pertinent uit kan via het (stuur)menu.
 12. SatJunk

  kia connect service

  Zoek ff dit topic en je hebt alle antwoorden..: "Wifi in Niro"
 13. Idd, zijn door Havik geplaatst en werken super...
 14. Vanmorgen tegen 08:00 uur gemeld bij Jeroen en super vriendelijk geholpen en auto was gelijk aan de beurt. Helaas/gelukkig ? niets kunnen vinden, maar hopen dat dit een incident was. Jeroen en collega's bedankt !.
 15. Mark heeft mij gebeld en toegezegd dat het word het opgelost, en ik mij morgenochtend om 08:00 uur kan melden.. Laten we het ook maar op miscommunicatie houden.. Als de storing nu ook nog meevalt ben ik weer een stuk rustiger...
×
×
 • Create New...