Jump to content
 • Sign Up

Hippe lip

Leden
 • Content Count

  1,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Hippe lip last won the day on July 15

Hippe lip had the most liked content!

Community Reputation

161 Excellent

1 Follower

About Hippe lip

 • Rank
  Senior Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Zutphen
 • Auto
  Kia e-Niro
  ExecutiveLine 2019
  Runway Red

Recent Profile Visitors

728 profile views
 1. Daar gaat-ie dus nooit boven komen. Het is een 9-bits tellertje (dat dus tot 512 kan tellen)...
 2. Die GoM geeft het gemiddelde over de laatste 20 ritten (langer dan X km) aan, dacht ik. Je zal dus nog een tijdje op eco moeten rijden om het effect te merken.
 3. ... én de laadstatus! Als je onderweg een broodje zit te eten, kun je zien hoe ver het laden is gevorderd.
 4. Ht gaat niet om contrast. In de nacht is het contrast groot genoeg om het op te merken. Bovendien heb ik een opname waarbij het echt duidelijk UIT is, geen twijfel mogelijk. En als het alarm is, dan zou dat toch steeds moeten blijven knipperen?
 5. Tja, dat die soms vervangen moet worden is al veel eerder aan bod gekomen, maar in die gevallen deed de Connected Services het helemaal niet meer en niet soms wel, soms niet. Wordt dit een soort van terugroepactie dan? Of had je geklaagd dat die service het niet altijd goed doet?
 6. Nee, de auto stond niet aan; die sliep, net als ikke. Maar de dashcam niet; die heb ik aan de constante plus gehangen. Twas vanmorgen rond een uur of 5. Maar het lijkt er niet op dat dit het alarm is, want een tijdje later heb ik een registratie waarbij er niet geknipperd werd....
 7. FF off-topic: Staat die na opnieuw starten niet vanzelf weer op 2? Bij mij tenminste wel...
 8. Hippe lip

  Trillingen

  Bij mij is het duidelijk in de stoel te voelen. Niet, zoals bij anderen, in het dashboard of de middenconsole. Dat heb ik ook geprobeerd, maar daar is nix te voelen. Ik zoek nog naar een manier om de frequentie van die trillingen te meten, zodat je kunt nagaan of dat ruwweg de omwentelingssnelheid van de wielen is (of een veelvoud daarvan).
 9. Hippe lip

  Trillingen

  Ik heb het op 25 juni ook al bij de garage gemeld en ze zouden het in de Dealer Hotline van Kia Service zetten, de database waarin alle dealers kunnen kijken. Daarin stonden toen al twee meldingen. Zojuist heb ik nog eens een mail naar de dealer gestuurd om te horen of er inmiddels meer bekend is hierover.
 10. Mijn dashcam bleek vanmorgen een rood knipperlichtje midden onderaan de voorruit te hebben gezien. Iemand enig idee wat dat is?
 11. Mijn granny loader heeft nog nergens last van. Vandaag nog naar gekeken. De auto is weliswaar pas 4.000 km oud, maar ik laad tot nu toe uitsluitend met de granny loader. Of heb je het over de andere laadkabel? Die is bij mij nog niet uit de verpakking...
 12. Kostbaar is dit ding zeker, maar als ik me niet vergis wel goedkoper dan die grote kast die <wie ook alweer?> in zijn kelder heeft hangen. En zeker kleiner. Jammer wel als de laadverliezen veel hoger zijn...
 13. Maar dan vergelijk je wel extremen. Smalle spaken met veel open ruimte ertussen die veel turbulentie geven, vergelijken met vrijwel dichte aerodynamische velgen. Dus als je redelijke alternatieve velgen onder je auto monteert, niet van die extreme dus, dan beperk je het verschil tot ca. 2%? Dat noem ik marginaal.
 14. Leuk accessoire voor een EV: https://insideevs.com/news/360327/video-rivian-r1t-camp-kitchen-details/
×
×
 • Create New...