Jump to content
 • Sign Up

Hippe lip

Leden
 • Content Count

  844
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Hippe lip last won the day on May 23

Hippe lip had the most liked content!

Community Reputation

119 Excellent

1 Follower

About Hippe lip

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Zutphen
 • Auto
  Kia e-Niro
  ExecutiveLine 2019
  Runway Red

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. Hippe lip

  Ton's aanstaande e-Niro

  Ha, je hebt ook bij een Van Mossel gekocht! De mijne komt van Van Mossel Apeldoorn. Erg tevreden over de service daar!
 2. Hippe lip

  Small Wraps

  Ja, ik ben er ook erg tevreden mee zo. Helemaal zwart hoeven die spiegels van mij ook niet.
 3. Hippe lip

  Small Wraps

  En klaar is-ie. Dank je Oscar, keurig werk!
 4. Hippe lip

  Small Wraps

  Ja geinig! Denk je de EV’s aan die blauwe randen te kunnen herkennen, blijkt een blauwgerande gewoon een ICE.... En er rijden steeds meer EV’s rond die de blauwe randen verstopt hebben.
 5. Hippe lip

  Small Wraps

  Eerste deel is klaar. Zit er strak in!
 6. Hippe lip

  Small Wraps

  Die spiegels zijn nog best lastig vanwege de nogal extreme krommingen. Het zou kunnen dat het dan in twee stukken moet. Bovendien zijn spiegels extra kwetsbaar. Heb het er wel over gehad hier, maar ze waren ivm kwetsbaarheid terughoudend.
 7. Hippe lip

  Small Wraps

  Op dit moment wordt mijn auto ook gewrapt. Duidelijk door mensen met handige handen: Tint Your Car in Apeldoorn
 8. Hippe lip

  E-Niro opgehaald.......

  Ja, je maakt er idd een heel eigen auto van. Ik kan die kleurstelling wel waarderen. De bedenking ging alleen om of het niet te warm zou worden, maar een zwart dak lijkt me ook wel wat op een witte wagen!
 9. Hippe lip

  e-Niro - Hoe ver kan je er mee rijden?

  Ja mooi! Maar waar vandaan vertrokken? Zal eerder eindhoven dan Den Helder of Leeuwarden geweest zijn....? En alleen maar een ritje om de lol, of had je een specifieke bestemming daar in Noord Frankrijk?
 10. Hippe lip

  Dak koffer/ fiets drager

  Ja zeg, als die dealer niet verder komt dan "plaatsing is niet mogelijk", dan vraag ik me af of hij er überhaupt wel zin in heeft. Die haken worden dus precies op maat gemaakt voor onze auto's, dus daar ligt het probleem niet. Hoe zit het met zoiets als keuringen in België? Hebben jullie ook een centrale (landelijke) dienst die alles keurt voordat het de weg op mag?
 11. Hippe lip

  E-Niro opgehaald.......

  Oh, jij hebt er goed over nagedacht. En je wrapt meteen iets meer dan de anderen. Wel een goed idee om die spiegels mee te pakken. Zeker met een witte auto. Maar dat dak ook? Qua kleurstelling kan ik me daar zeker iets bij voorstellen, maar zou dat in de zomer niet voor extra hitte in de auto zorgen?
 12. Dit is precies de juiste reactie. Het maakt niet uit welke auto er nu aan hangt. Je weet nooit welke auto er morgen aan hangt. Ja, ook dat, én aan de installatievoorschriften die hier in NL gelden. Heb je netjes gedaan. Nu NewMotion nog, maar ik verwacht dat dit goed gaat komen.
 13. Omdat de laadsnelheid aan een gewoon stopcontact (granny loader), of een laadpaal thuis of aan de weg zo onduidelijk is, heb ik maar eens twee tabelletjes gemaakt voor de e-Niro. Eentje voor het bruto laden, de andere houdt rekening met 15% laadverliezen. In de linker kolom staat waar je aan hangt: van 8A tot 32A bron. Het groene vak geeft aan bij welk verbruik je wilt kijken; van winterverbruik (range ca.350km) tot zuinige zomerrijder (range ca.450km). Gewoon een paar verbruiken genomen. Het roze blok rechtsonder geeft bij de gegeven bron en het gegeven verbruik de laadsnelheid in km/h. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, op- en aanmerkingen. Dit lijstje wil ik plastificeren en in de auto bewaren om onderweg een idee te hebben wat het effect is als ik op stap ga en in een vreemde stad aan een paal ga hangen tijdens boodschappen doen of theaterbezoek.
 14. Hippe lip

  Small Wraps

  Zeker in de nacht..... Leuk om te zien dat ik niet de enige ben die dat graag wil. Bij mij heb ik die twee emblemen er vóór de aflevering al af laten halen. Een veel rustiger beeld. Dat deed ik met mijn vorige 12 jaar geleden ook al. Alles eraf behalve de chevrons. Vond die zelfs net iets subtieler dan het merkje dat nu nog achterop de Kia zit. Daar ga ik op termijn denk ik ook nog wel wat mee doen.
 15. Hippe lip

  Kleine en grote ergernissen

  Hmm, dat kan dus ook. Is de handleiding (het boekje) van de hybride ook ergens als pdf online beschikbaar?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.