Jump to content

Hippe lip

Leden
 • Content Count

  1,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81
 • Country

  Netherlands

Hippe lip last won the day on June 13

Hippe lip had the most liked content!

Community Reputation

377 Excellent

1 Follower

About Hippe lip

 • Rank
  Senior Lid

Algemeen

 • Woonplaats
  Regio Zutphen
 • Auto
  Kia e-Niro
  ExecutiveLine 2019
  Runway Red
  + Zappi V2 op 25A

Recent Profile Visitors

2,922 profile views
 1. Gefeliciteerd! En natuurlijk nog heeeel veeeel fijne kilometers gewenst!
 2. Haven't seen or heard you here before. Maybe you can introduce yourself a bit?
 3. Het ging er me niet om dat ik ze te duur vind, maar 1) de site is niet echt duidelijk wat ze nu leveren (ze geven bijvoorbeeld geen foto van dat lampje en zetten het niet in de tekst) en 2) de prijs zit tussen wat een ledlampje over het algemeen kost en de prijs van een complete lampunit. Wat heeft jou doen besluiten om deze lampjes te kopen? Geen goedkopere gezien? Of gewoon deze tegengekomen en besteld?
 4. Nogal een bedrag: €38,22. Wat krijg je daarvoor? Alleen de lampjes (2 stuks voor achter) of de hele lampunit? Ze laten daar geen foto's van zien op de site, dus dat is erg onduidelijk. En je ziet er allerlei lampunits langskomen op de pagina van je link. Dat maakt het er niet duidelijker op...
 5. Hippe lip

  Actieradius

  Mijn snelheidsmeter geeft exact 5 km/h meer aan dan de GPS-snelheid. Dat rekent wel makkelijk. @JohanGM Er zijn (zowel voor Android als iOS) vele gratis appjes die je GPS-snelheid aan kunnen geven. Probeer Waze eens, dan heb je meteen een fijne routeplanner die ook op het scherm in je auto werkt én die je GPS-snelheid aangeeft, ook op dat scherm.
 6. het is ook beter om daarvoor een apart kastje te gebruiken. Ik weet niet hoe het met de MY20 gaat, maar de MY19 laat hier regelmatig steken vallen. Een voorbeeld daarvan is als je je rit eindigt op een plek waar geen GSM-bereik is. Dan stuurt de auto de ritgegevens wel richting server, maar die komen nooit aan omdat er geen bereik is. Bijvoorbeeld omdat je in een parkeergarage op -1 of -2 staat. En als er weer bereik is, dan heeft de auto de gegevens gewist, want ze zijn 'verzonden'. Die rit ben je dan kwijt. Kan iemand met een MY20 daarmee eens een test doen? Parkeren op -2 en daarna zien of die rit in je ritregistratie staat?
 7. Hippe lip

  Actieradius

  Het ziet er inmiddels iets anders uit. Dit is gemengd regionaal (80 km/h) en snelweg (100 km/h) gebruik. Het goede weer en de nieuwe maximumsnelheden helpen flink!
 8. Jongens, vergeet die updatersite maar. Het lijkt erop dat je moet gaan betalen voor zo'n update. En dat gaan die zuinige Nederlanders natuurlijk niet doen als ze de upgrade ook gratis bij hun dealer kunnen krijgen....
 9. Gefeliciteerd. Mooi dat je 'm thuisgeleverd krijgt. Scheelt je weer kilometers. Is dit een blauwe? Met die donkere kleuren vind ik dat zo moeilijk te zien.....
 10. Zoals al vaker gesteld: het gaat niet alleen om de tijd die nodig is om uit te laden. Dat doen ze idd zo rap mogelijk. Maar daarna moeten al die auto’s een laatste aanpassing krijgen voor de NL-markt en soms nog wat dingen. En dan het transport nog. En je snapt wel dat ze dat niet allemaal in één of twee dagen doen om daarna te gaan duimen draaien tot de volgende boot komt. Die werkzaamheden worden uitgesmeerd om de werkdruk redelijk constant te houden. En dat betekent wachten. Als je pech hebt tot tegen de tijd dat de volgende boot komt of nog wat langer. Vervelend, maar tis niet anders.
 11. Als er geen goedkeuring voor is, dan mogen ze er niet mee verkocht worden en de dealer mag het er niet inzetten. Maar wat als je het zelf doet? Zolang je zeker weer dat het werkt en dat ze voldoende licht uitstralen in de juiste richting is er toch nix aan de hand? Zelfs bij de APK (maar dat duurt nog een paar jaar) is er geen probleem, want het is geen afkeurpunt, leerde ik nog niet zo lang geleden van een keurmeester. Ze mogen er dus nix van zeggen tijdens de APK.
 12. De (software)reputatie van Kia op dit gebied aanschouwende zou dat heel goed kunnen....
 13. Hippe lip

  Actieradius

  Nu krijg ik wel héél erg opvallende cijfers in mijn app te zien. Dit komt overeen met een bereik van 575 km!
 14. ... en de spatieliefhebbers...
 15. Hmm, vreemd dat je déze aanhaalt. Die heeft nl geen schakelaar en daar hebben we het nou net over....
×
×
 • Create New...