Ga naar inhoud

Hippe lip

Leden
 • Aantal items

  503
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Hippe lip won de laatste dag op 12 maart

Hippe lip had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

30 Excellent

1 Volger

Over Hippe lip

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Zutphen
 • Auto
  Nu: Citroen C5 II (2007).
  Per half mei 2019:
  Kia e-Niro ExecutiveLine 2019.
  Runway Red wordt niet eerder geleverd :-(

Recente bezoekers van dit profiel

306 profielweergaven
 1. Hippe lip

  e-Niro: De laadpaal, welke heb je besteld of welke gebruik je?

  De werking van de loadbalancing van de paal van NewMotion ken ik niet. Kan die ook met een stroomklem werken? Zou mooi zijn als iemand een foto heeft van de groepenkast als het installatiewerk klasr is, maar de voorkant vd groepenkast er nog niet op zit. Dan kun je zien of er een stroomklem in zit. Of gewoon vragen aan de installateur natuurlijk....
 2. Hippe lip

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  Huh? De bestelling deed ik in december. Was het maar waar dat als er een bestelling gedaan wordt, dat het een maand duurde voordat ‘ie bij de dealer stond. Dan had ik al een paar maanden gereden....
 3. Hippe lip

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  Nee, ikke ook niet snappen. Eind april bij de dealer = begin mei afleveren en rijden. Tja......
 4. Hippe lip

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  Afgelopen donderdag bij de dealer geweest en het blijkt dat ik ook slachtoffer ben van het rare Kiabeleid. Op 25 maart komt de boot met mijn auto in Rooterdam aan en de 28 heet de auto ‘beschikbaar’ te zijn. Maar hij wordt pas eind april door Kia bij de dealer afgeleverd! Toen ik mijn wenkbrouwen ootrok zei de dealer dat ze me maar niet zou vermoeien met het verhaal, maar toen ik zei dat ik het wist van de quota en het haar niet persoonlijk kwalijk neem, werd ze opener. Maar evengoed staat mijn auto daar straks een MAAND lang in de haven te wachten op helemaal nix! Kia NL, waarom doe je zoiets nou???
 5. Hippe lip

  Waxoyl en wassen

  Nou, dan ben ik wel jaloers op die bandendeal. Mijn dealer wil ‘m wel op die CrossClimates zetten, maar vraagt daar de hoofdprijs voor. Het lijkt wel of me de nieuwe banden aangerekend worden en ze de oude gewoon houden en er nix voor terugkrijgen! Dat betelent dus dat ik naar de bandenboer ga en de fabrieksbanden op Marktplaats zet of zo. Iemand betere suggestie?
 6. Hippe lip

  Actieradius

  Maar hij heeft wel een bereik van 510 op z’n klokkie staan hè...... Dat heb ik nog niemand ‘m hier zien nadoen. Als je zuinigheidswedstrijdjes wilt doen lijkt me dit een heel mooie indicator. Is niet mee te foezelen; gewoon een foto van je dashboard maken met je bereik!
 7. Hippe lip

  Ton's aanstaande e-Niro

  Waarom laad je nou op MDWDV vanaf 23:00 en ZZ niet? Gaat het je om daltarief? En die drie tijden op ZZ snap ik niet helemaal.... Dat kan toch gewoon op VZa 23:00 en dan 24 uur lang en Zo weer vanaf 23:00 8 uur lang?
 8. Nou, dan ga ik daar ook maar eens kijken. Bedankt voor de tip!
 9. Hippe lip

  e-Niro - Werking van de App

  Door de dealer? Of door een servicebedrijf in de haven? Ik dacht dat laatste...
 10. Hippe lip

  Waxoyl en wassen

  Oh, je hebt ‘m eindelijk? FOOOTOOOOS!!!
 11. Voor 3 jaar aanschafwaardegarantie betaal je 21,50 per jaar extra. Wie geeft er 5 jaar?
 12. Heee, ff nagekeken en ja hoor, bij mij staat hetzelfde bedrag op de factuur. Da’s een goeie, Hartelijke dank voor de pze tip! Dat ga ik ook doen. Kan ik gewoon bij de ANWB blijven met mijn autoverzekering. Ben er zeer tevreden over.
 13. Hippe lip

  Waxoyl en wassen

  Gisteren bij de dealer geweest om de extra’s in de order wat bij te stellen. Gelukkig werd daar niet moeilijk over gedaan. De Waxoyl heb ik geschrapt. Voor (een deel van) dat geld heb ik spatlappen besteld. Ik begreep dat dit een nuttige toevoeging is. En dan ga ik de auto zelf wel goed in de was zetten voor een fractie van het uitgespaarde bedrag.
 14. Hippe lip

  e-Niro - Werking van de App

  Leuk om de app al werkend te hebben vóórdat de auto afgeleverd is. Theoretisch zou dat (met wat hulp van de dealer) al kunnen als de auto net van de boot af komt in de haven, toch?
 15. Nee, het gaat niet om de opties, maar gewoon om de kale adviesprijs:
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.