Ga naar inhoud

Hippe lip

Leden
 • Aantal items

  154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Hippe lip won de laatste dag op 22 december 2018

Hippe lip had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

4 Neutraal

1 Volger

Over Hippe lip

 • Titel
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warnsveld
 • Auto
  Nu: Citroen C5 II (2007).
  Per half mei 2019:
  Kia e-Niro ExecutiveLine 2019.
  Runway Red wordt niet eerder geleverd :-(

Recente bezoekers van dit profiel

141 profielweergaven
 1. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Laten we het hier niet persoonlijk maken. Henk kan volkomen gelijk hebben dat je lang met die banden kunt doen, maar waar het mij om gaat is dat je niet weet hoe er met die auto gereden wordt. En je weet al helemaal niet hoe lang een paar zomerbanden mee zouden gaan met die zelfde rijstijl.
 2. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Hier klopt iets niet. Dit kan niet juist zijn, uitgaande van een eerlijke vergelijking. De crossclimates zijn immers zachter dan de zomerbanden, dus die slijten harder. Laten we wel ff reëel blijven. Je kunt de levensduur van elke band flink verlengen als je je rijstijl aanpast.
 3. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Onder geen van deze omstandigheden komt de 4-seizoenenband er het beste uit.
 4. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Dit hangt wel heel sterk af van je rijstijl. Bovendien zul je er toch echt rekening mee moeten houden dat de prestaties van cross climates in de winter minder goed zijn dan winterbanden en in de zomer minder goed zijn dan zomerbanden. en dat is nou precies de reden dat ik er toch maar voor kies om te wisselen.
 5. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Dat wordt dan lastig met Carplay, want die laat op het dashboard een paar apps zien van de gekoppelde telefoon. Welke dan? Van beide? Dat zal toch niet gaan?
 6. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Ben idd wel benieuwd naar het resultaat.
 7. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Mijn telefoon is gekoppeld voor als ik de auto gebruik; de telefoon van mijn vrouw is gekoppeld voor als zij met de auto weggaat; de telefoon van mijn zoon is gekoppeld voor als hij de auto meeneemt. Als we nu alle drie samen in de auto stappen, wie koppelt er dan met de wireless carplay?
 8. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Dat gaat zomaar niet lukken zonder professionele (laser?) meetapparatuur. Al die dingen die op GPS gebaseerd zijn lopen altijd achter.
 9. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Zijn die cross climates van Michelin stiller, zeg je? Als dat werkelijk zo is, zou dat dan komen omdat het rubber zachter is dan van de zomerbanden?
 10. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Daar heb ik al eens eerder over nagedacht. Het vraag me af of dat wel handig is, want wat gebeurt er dan wanneer er twee of meer gekoppelde telefoons in de auto zijn? En zijn er al auto's die een draadloze koppeling met Carplay hebben?
 11. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Suggestie hoe je dat zou willen meten? Lijkt me niet eenvoudig, zeker niet als je het in tienden van seconden wil meten.
 12. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Is er ergens een mod die aangesproken kan worden?
 13. Hippe lip

  Engineering Mode

  Inmiddels heb ik heel wat hierover gelezen. Ziet er goed uit. Nu vraag ik me af of hierin niveaus zitten. En dan bedoel ik dat als je een andere pincode ingeeft, of je dan andere (meer?) mogelijkheden krijgt. Hierover zou een Kia servicetechnicus een keer uit de school moeten klappen... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 14. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Nu nog wel, maar na een tijdje niet meer geloof ik. Jammer wanneer oude posts later gelezen worden. Algemeen gezegd dan; hier niet heel spannend...
 15. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Foutmelding dat-ie te groot is? Daat liep ik int begin ook tegenaan. Jammer dat dit forumsysteem de foto’s niet automatisch verkleint. Klein minpuntje, gemiste kans.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.