Jump to content

Machlo

Leden
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Machlo last won the day on March 15

Machlo had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Machlo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/04/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Leerkracht VSO
 • Woonplaats
  Goes
 • Auto
  Kia Picanto TA

Recent Profile Visitors

1,367 profile views
 1. Machlo

  Zijwindschermen

  @R.J.@R.J.........dat heb ik nou ook.....spring geen gat in de lucht met deze "update"...
 2. Ai.....je KIA zal maar eens vanuit Valencia worden doorgestuurd richting een Dealer hiero......heb je toch pech gehad!
 3. @Murcielaygo....... Nee joh, probleem ligt bij mij. Ik probeer me eea in te beelden hoe je dat allemaal bedoelt en dan heb ik het er nogsteeds moeilijk mee.... Heb zelf ook die strips ingebouwd. Heb ze ook besteld voor mijn achterlichten, maar dan alleen knipperlichtfunctie. Ik ga ze zo installeren dat ik ze tegen de tijd dat de APK om de hoek komt kijken, ik ze even kan uitzetten.
 4. Dacht toch wel pienter te zijn, maar ik heb je verhaal een keer of 5 moeten lezen voordat er bij mij lampjes gingen branden....ook achter 1 venster...
 5. Laatst ledstrips als extra led/knipperlicht aangebracht. Begrijp nu dat een extra DRL voor apk een afkeur is. Tegen die tijd maar even loskoppelen dus. Maar nu heb ik bij ABC-led 2 ledjes gekocht (geen e-keur) die ik in de plaats van de huidige lamp wil plaatsen in de DRL. Weet iemand of dit ook APK afkeur wordt. Dacht dat de enige eisen waren: - geen dubbele set DRL - wit licht - niet verblinden
 6. Heb kort geleden mijn voorlampen voorzien van ledstrips (knipperlicht, drl). Ziet er best grappig uit. Nu ben ik wel nieuwsgierig hoe die ledstrips eruit zouden zien op de knipperlichten achter. Vooral knipperend. Vraag me mn even af hoe dit eruit ziet vanwege de vorm van die lampen. Ik weet niet of je er gelukkig van wordt als dit omhoog loopt ipv horizontaal. Heeft iemand toevallig op een Picanto TA een knipperlichtledstrip achter zitten? Eventueel een filmpje?
 7. Machlo

  Zijwindschermen

  Ik heb ze ook voor mijn Picanto, kan niet zeggen dat het er rustiger op wordt in de auto. Scheelt wat voor de wind rond je kop, maar dat ik er nou lyrisch over ben......niet echt.
 8. Krijg de video niet ingevoegd helaas....
 9. Ik heb al een afspraak gemaakt om hem te vervangen Michel........was er mee naar Profile gereden en die gaven aan "het lijkt te kunnen, maar.....(ontstaan van bobbel). En als je zoekt en leest op internet zie je alles tussen "geen probleem, doorrijden tot direct vervangen". En dan is direct vervangen de veiligste optie, mijn hoofd snapt dat ook.......maar mijn ego is een beetje naar de klote! Banden zijn 500km oud en dan zo'n k#+€-£¥°t stoeprandje.....duur leergeld en wat voorzichtiger sturen in het vervolg.
 10. Op de terugweg vanuit de Ardennen ergens in een dorpje een stoeprand geraakt met mijn band. Op het eerste zicht dáár leek er niks aan de hand, vandaag ontdekte ik toch dat er een stukje band af is gesleten.... Op de foto's kun je de beschadiging zien. Het is echt niet veel, maar wel wat meer dan een schuurplek. Wat denken jullie, de bandenboer er maar naar laten kijken? Karkas is niet zichtbaar.
 11. Wellicht wat tips van iemand.....?? Heb vandaag 2 ledstrips binnen gekregen die ik wil gaan aansluiten op het knipperlicht en de DRL. @xtra40 heeft deze upgrade ook op zijn auto toegepast. Ziet er erg leuk uit.... Nu ben ik al op zoek gegaan naar de juiste draden, maar de koplampen van nu zijn niet meer de units van "vroegah". Alle draden komen centraal binnen en worden binnen in de koplampunit verdeeld. Er gaat niks appart naar het knipperlicht toe bv. Heeft er al eens iemand met de verlichting zitten stoeien en kan mij misschien vertellen welke kleur draden voor de knipperlichten zijn? En weet er iemand of de draden naar de DRL ook wat hoger in de motorruimte aanwezig zijn (zo ja welke kleur) of is de enige optie via de wielkuip bekleding naar binnen? Een schema van de bedrading voor licht krijg ik niet gevonden op internet. Eventueel ook welkom..... Het betreft overigens een Picanto ta Thnx alvast
 12. Vandaag terug door de Ardennen richting Zeeland. De airco uit laten staan en later, toen het wat horizontaler werd, weer aan. Blaast nu wel koude lucht.....slaat bij zware belasting dus blijkbaar automatisch af.
 13. @Bandy zelfde ervaring hier....op zich zeer tevreden met m'n picanto. Je merkt dat deze motorisering niet gemaakt is voor die heuvelklimmen, zeker niet met passagiers en bagage. Dat afslaan van die airco....dat zou (achteraf) zeker kunnen kloppen. De koude lucht die eruit kwam was, wat temperatuur betreft, gewoon niet koud genoeg. Maar ik wist niet dat hij dat automatisch deed. Maar hij gaat op de terugweg zeker uit als het zoveel scheelt als @Murcielaygo zegt. Vanaf Namen wordt het weer een beetje "vals plat".....
 14. Vrijdag met 3 volwassenen (plus 4 voeter) en bagage richting de Ardennen vertrokken.........airco aan en gáánnnn. Nou, dan mis je toch wel wat trekkracht zeg. Regelmatig in z'n 3 omhoog en maar hopen dat die bergtop snel in het zicht komt. Dat is zweten zeg, ondanks de airco..... Nou moet ik zeggen dat de werking van de airco me tegen viel. Net een beurt gehad en ook de airco laten bijvullen. Blower op 4 en standje koud.....vond ik toch dat het er niet echt veel kouder op werd in de auto. Kan het zijn dat deze automatisch wordt uitgeschakeld als de auto zwaar belast wordt? Of zou dat niet uit moeten maken en zou er flink koude lucht uit de gaten moeten komen?
×
×
 • Create New...