Jump to content

Machlo

Leden
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Machlo last won the day on November 8 2019

Machlo had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About Machlo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/04/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Leerkracht VSO
 • Woonplaats
  Goes
 • Auto
  Kia Picanto TA

Recent Profile Visitors

1,613 profile views
 1. Ik heb hem een tijdje geleden los gehad. Hij zit met 2 of 3 schroeven vast en een beetje geklemt. Met wat wrikken moet hij los komen en dan hoef je niets te beschadigingen.
 2. Geen ervaring, maar wat ik hier lees is dat garantie gegeven zou moeten worden als de beurten worden uitgevoerd volgens KIA specificaties (en daar zal ook wel bewijs van worden gevraagd denk ik), ook buiten de dealer om. Maar als beun er aan heeft zitten werken dan vermoed ik dat je weinig kans maakt. En ik denk dat je onderhoudsgegevens al vrij snel boven tafel komen (niet dus, als hij niet officieel is onderhouden) en de dealer ontdekt dat hij geen onderhoud heeft gehad volgens het boekje/kia specificaties.
 3. Ik zou niet weten waarom niet....trek er wel wat tijd vooruit. Als een speer omhoog vliegen zit er niet in, regelmatig tijdig even terugschakelen in een hogere versnelling om niet stil te vallen. We zijn dit jaar met 3 volwassenen, hond en vakantie bagage de Ardennen in geweest. Ook met een 1.0. Dan mis je wel eens 200pk extra, maar het kan. Heb wel ontdekt dat de airco bv zichzelf uitschakelt als de motor zwaar wordt belast (bergen), kwam ik hier op het forum achter.
 4. Grappig......kom er inderdaad net achter dat mijn picanto ook een alarmsysteem heeft. Dacht dat ik alleen een startonderbreker als beveiliging had.....
 5. Hu...? Heb een picanto uit 2014....dat ga ik morgen toch eens proberen!
 6. Klopt......vlg mij moet ik ook de aanjager op 2 of hoger zetten bijvoorbeeld.
 7. Heb een Picanto uit 2014....bij mij is er geen pijl op te trekken. In de zomer kan hij het spontaan weer gaan doen, dan weer niet. Maak me er niet meer druk om, zijn ergere dingen in de wereld.
 8. Heb even een eerder draadje opgezocht. Heb de mijne bij ali gekocht zie ik.......
 9. Je hebt ze ook met een verloopstukje die onder een hoek staat.....die van mij kwam dan recht achteruit stekend onder de bumper uit
 10. Zijn geloof ik van die universele sierstukken, met drie boutjes vast te klemmen over de uitlaat.
 11. Heb ze nog niet zolang geleden ook bij de Action zien liggen voor weinig.....
 12. Ja, is de a-stijl... Suc6 met knutselen....
 13. Heb hem los gekregen door eerst het afdekklepje van de speaker los te wurmen (voorzichtig met dun mesje of zo). Daarna kun je hem van onder naar boven lostrekken. Zit stevig vast met die drukkers met weerhaakjes....(ff geen idee wat daar de officiële naam van is).
×
×
 • Create New...