Jump to content
 • Sign Up

Machlo

Leden
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Machlo last won the day on March 15

Machlo had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Machlo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/04/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Leerkracht VSO
 • Woonplaats
  Goes
 • Auto
  Kia Picanto TA

Recent Profile Visitors

1,181 profile views
 1. Heb kort geleden mijn voorlampen voorzien van ledstrips (knipperlicht, drl). Ziet er best grappig uit. Nu ben ik wel nieuwsgierig hoe die ledstrips eruit zouden zien op de knipperlichten achter. Vooral knipperend. Vraag me mn even af hoe dit eruit ziet vanwege de vorm van die lampen. Ik weet niet of je er gelukkig van wordt als dit omhoog loopt ipv horizontaal. Heeft iemand toevallig op een Picanto TA een knipperlichtledstrip achter zitten? Eventueel een filmpje?
 2. Machlo

  Zijwindschermen

  Ik heb ze ook voor mijn Picanto, kan niet zeggen dat het er rustiger op wordt in de auto. Scheelt wat voor de wind rond je kop, maar dat ik er nou lyrisch over ben......niet echt.
 3. Krijg de video niet ingevoegd helaas....
 4. Ik heb al een afspraak gemaakt om hem te vervangen Michel........was er mee naar Profile gereden en die gaven aan "het lijkt te kunnen, maar.....(ontstaan van bobbel). En als je zoekt en leest op internet zie je alles tussen "geen probleem, doorrijden tot direct vervangen". En dan is direct vervangen de veiligste optie, mijn hoofd snapt dat ook.......maar mijn ego is een beetje naar de klote! Banden zijn 500km oud en dan zo'n k#+€-£¥°t stoeprandje.....duur leergeld en wat voorzichtiger sturen in het vervolg.
 5. Op de terugweg vanuit de Ardennen ergens in een dorpje een stoeprand geraakt met mijn band. Op het eerste zicht dáár leek er niks aan de hand, vandaag ontdekte ik toch dat er een stukje band af is gesleten.... Op de foto's kun je de beschadiging zien. Het is echt niet veel, maar wel wat meer dan een schuurplek. Wat denken jullie, de bandenboer er maar naar laten kijken? Karkas is niet zichtbaar.
 6. Wellicht wat tips van iemand.....?? Heb vandaag 2 ledstrips binnen gekregen die ik wil gaan aansluiten op het knipperlicht en de DRL. @xtra40 heeft deze upgrade ook op zijn auto toegepast. Ziet er erg leuk uit.... Nu ben ik al op zoek gegaan naar de juiste draden, maar de koplampen van nu zijn niet meer de units van "vroegah". Alle draden komen centraal binnen en worden binnen in de koplampunit verdeeld. Er gaat niks appart naar het knipperlicht toe bv. Heeft er al eens iemand met de verlichting zitten stoeien en kan mij misschien vertellen welke kleur draden voor de knipperlichten zijn? En weet er iemand of de draden naar de DRL ook wat hoger in de motorruimte aanwezig zijn (zo ja welke kleur) of is de enige optie via de wielkuip bekleding naar binnen? Een schema van de bedrading voor licht krijg ik niet gevonden op internet. Eventueel ook welkom..... Het betreft overigens een Picanto ta Thnx alvast
 7. Vandaag terug door de Ardennen richting Zeeland. De airco uit laten staan en later, toen het wat horizontaler werd, weer aan. Blaast nu wel koude lucht.....slaat bij zware belasting dus blijkbaar automatisch af.
 8. @Bandy zelfde ervaring hier....op zich zeer tevreden met m'n picanto. Je merkt dat deze motorisering niet gemaakt is voor die heuvelklimmen, zeker niet met passagiers en bagage. Dat afslaan van die airco....dat zou (achteraf) zeker kunnen kloppen. De koude lucht die eruit kwam was, wat temperatuur betreft, gewoon niet koud genoeg. Maar ik wist niet dat hij dat automatisch deed. Maar hij gaat op de terugweg zeker uit als het zoveel scheelt als @Murcielaygo zegt. Vanaf Namen wordt het weer een beetje "vals plat".....
 9. Vrijdag met 3 volwassenen (plus 4 voeter) en bagage richting de Ardennen vertrokken.........airco aan en gáánnnn. Nou, dan mis je toch wel wat trekkracht zeg. Regelmatig in z'n 3 omhoog en maar hopen dat die bergtop snel in het zicht komt. Dat is zweten zeg, ondanks de airco..... Nou moet ik zeggen dat de werking van de airco me tegen viel. Net een beurt gehad en ook de airco laten bijvullen. Blower op 4 en standje koud.....vond ik toch dat het er niet echt veel kouder op werd in de auto. Kan het zijn dat deze automatisch wordt uitgeschakeld als de auto zwaar belast wordt? Of zou dat niet uit moeten maken en zou er flink koude lucht uit de gaten moeten komen?
 10. Pfffff.......zal ik toch ook eens beter kieken voordat ik met "waardevolle" info kom.....
 11. De standaardradio uit mijn TA (2014) had ook geen BT. Benieiwd of dat überhaupt wel op die standaard versie zit. Heb daarom ook een andere radio geplaatst met BT en externe mic.
 12. Machlo

  Nieuwe banden

  Vandaag nieuwe banden op de auto laten zetten. Stadaardmaat Vredestein sportrac 5, uit mei 2019. Zondag besteld bij autobandenmarkt.nl en bij montagepartner hier erop laten zetten. Scheelt 11.50 per band (incl. Erop zetten). Toch mooi in de pocket die 46 euro.
 13. Thnx, snap het! Snelheidsverschil wordt dan idd ook kleiner. Merci.
 14. ????? Dus een smallere band? Dan verandert er toch niks in de omtrek? Heb het ingevuld zoals je aangaf. Verschil is dan idd <1%. Daar snap ik heen hol van. Maar afijn, dat zou de opllossi g kúnnen zijn. Thnx.
×
×
 • Create New...