Machlo

Leden
 • Aantal items

  126
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Machlo won de laatste dag op 18 juli

Machlo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

17 Goed

Over Machlo

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 04-11-1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Leerkracht VSO
 • Woonplaats
  Goes
 • Auto ('s)
  Picanto ta, juli 2014.

Recente bezoekers van dit profiel

644 profielweergaven
 1. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Gevoelig type......die ISG......
 2. Machlo

  Omgaan met Waxoil

  Ik gebruik dit voor kunststofdelen e.d..........riekt niet naar de oplossingsmiddelen uit de lijm (de nieuwe auto lucht) maar voor mij benadert het een beetje een nieuwe autolucht.
 3. Machlo

  Omgaan met Waxoil

  Bedoel je de binnenkant van de auto? Dat zijn toch de luchtjes die vrijkomen van de verlijmde delen? Ben ik overigens ook volledig verslaafd aan.........ik kan hier ook geen exacte vervanger voor vinden. Enne....trap er niet in.....een “dennenboompje” met “nieuwe autolucht”......... ech nie!!
 4. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Schoot me vandaag wat anders te binnen........dat warme weer zal er geen invloed op hebben lijkt mij. Dan had hij het wellicht ook al eerder gedaan gezien de temperaturen. maar nu heb ik enkele (3) dagen er voor een andere auto helpen starten met startkabels. Dat lukt helaas niet (andere accu was compleet leeg). Maar misschien is er door deze actie wat gereset bij mijn accu (of computer?)???????? Iemand dit al eens meegemaakt of daar een gedachte over??
 5. Mijn pica rijd ik nu 1 jaar. Na 2 maanden hield ISG (start/stop) er mee op en heeft het sinds vandaag niet meer gedaan. stond ik vanmiddag voor de stoplichten.....”f]$[£><§ck, mijn motor laten afslaan”. Keek ik toevallig ook ff naar het controle lampje links van het stuur..... die was zowaar uit. Systeem werkt weer (fingers crossed)...... Ik rijd erg weinig km......accu zou eerder minder moeten worden. Kan de temperatuur van de afgelopen weken hier invloed op hebben? gr marc
 6. Machlo

  HELP! "Blond" ;) afneembare trekhaak onder picanto 2

  Of hier.... https://www.kiaclub.nl/topic/13323-trekhaak-picanto/
 7. Dag Christian, in je andere topic (motormanagment lampje) kan ik niet reageren om een of andere reden. Maar uitlezen van foutcodes is de beste optie, kan van alles wezen. Auto met garantie gekocht?
 8. Kan het zijn dat de sleutel die niet werkt nog niet is “ingeleerd”? Zoiets zouden ze bij de dealer moeten kunnen verhelpen.
 9. Machlo

  Heeft wel wat.......

  In navolging van een forumlid, ook eens de onderste spoilerrand beplakt. Heeft wel wat vind ik, moet bij de voorkant van een witte pica 2 wel eens denken aan een “StarWars stormtrooper”......
 10. Machlo

  Van Picanto naar Sportage

  Gefeliciteerd met de upgrade! Vele veilige km gewenst.......... psje..........bij ons is de Picanto toch echt serieus de hoofdauto.......met kind en hond is het inderdaad goed nadenken wat wel en niet mee kan, klopt. Maar als “tweede auto” gaat bruintje beer dat toch echt niet trekken......! Toch volop genieten hoor!
 11. Machlo

  Krijg de radio er niet uit

  Tjemig.....die Kl€)€”€+&&@te auto-correctie ..... verdeel is véél
 12. Machlo

  Krijg de radio er niet uit

  Ik moest mijn radioframe (Picanto) er ook met behoorlijk wat geweld uittrekken. En dan bedoel ik ook echt met verdeel kracht.
 13. Machlo

  grote wielen bij picanto

  Al gedacht aan de Picanto x-line op 16 inch? Staat al hoger op zijn poten (volgens de brochure)...
 14. Machlo

  Pimpmasters Kia Rio GT-line

  ERUG mooi.......ben heel benieuwd naar de “pimps”..........stiekem hoop ik ooit nog eens een doek van een auto te halen (en dan bedoel ik geen zeem of zo.........)
 15. Machlo

  Saaie teller unit

  Er zat zo’n standaard Picanto radio in met rond frame en kwalitatief uitermate teleurstellend geluid. Heb er een dubbele din in gezet. Maar mij TA is verder een van de meest eenvoudige uitvoeringen lijkt mij: - elektrische ramen voor - airco - en dan houdt het vlg mij zo’n beetje op........... maar wel erg blij met mijn pica hoor.....nog nooit “zo nieuw” gereden met zo weinig km.......