Ga naar inhoud

Machlo

Leden
 • Aantal items

  138
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Machlo won de laatste dag op 17 november

Machlo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

20 Excellent

Over Machlo

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 11/04/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Leerkracht VSO
 • Woonplaats
  Goes
 • Auto
  Kia Picanto

Recente bezoekers van dit profiel

742 profielweergaven
 1. Machlo

  Kia Picanto verbruik

  De mijne waren inderdaad snelweg kilometers. Maar de lagere temperaturen hebben zeer zeker ook invloed op de totale afstand. Ik rijd in de winter echt minder km met een volle tank. Ik heb ook gemerkt dat aftanken tot en met het niveau dat je de benzine ziet zitten of stoppen bij de eerste of tweede keer afslaan echt flink wat scheelt in hoeveelheid (en dus aantal) km. 1 op 8 is overigens niveau range rover........bizar....
 2. Machlo

  Kia Picanto verbruik

  Gisteren met een volle tank (afgevuld) zo’n 400km gereden en toen had ik nog 1 streepje over voor laatste streepje. Had nog wel verder kunnen rijden maar de eerst vlg benzinepomp zat me, voor mijn gevoel, net ff te ver weg en ik moest nog even......
 3. Machlo

  Winterbanden voor de Niro

  Ja, wordt heftig...........
 4. Machlo

  KIA's in brand...

  https://www.seattletimes.com/nation-world/safety-group-wants-hyundai-kia-recall-over-vehicle-fires/ meer info
 5. Machlo

  Navigatie werkt niet goed in picanto

  Ik kan je helaas niet helpen, maar ik weet zeker dat ik dit probleem in een ander topic ben tegen gekomen.........ik weet alleen ff niet welk topic......
 6. Machlo

  Lampjes voorkant vervangen Picanto 3

  Als de 3 enigszins lijkt op de Picanto 2 dan is het linksvoor behoorlijk krap om erbij te komen. Ik kan er maar net bij. Bij de 2 zit een klip die je van onderen bij elkaar knijpt waardoor hij naar boven toe scharniert. Daarna kun je de lamp los halen. Maar dat dus bij een 2 TA.
 7. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Heb de afgelopen 2 weken de aanjager niet op de voorruit gezet maar bovenlijf en voeten.........sindsdien werkt ISG weer................dat zou dan toch de boosdoener moeten zijn geweest!
 8. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  @Specialmade.........thnx, wat betreft de airco heb ik je opmerking niet zó begrepen. wat ik wel raar vind......(ervanuit gaande dat het ISG systeem op elke Kia hetzelfde zou zijn) is dat de criteria niet in alle boekjes hetzelfde is. Dat zou dan weer impliceren dat het systeem in de verschillende kia’s verschillend is van elkaar. Maar misschien ben ik wel aan het mierenn*&@%€ken.........
 9. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Aanvulling uit mijn boekje: De aanjagersnelheid van het handbediende verwarmings en ventilatiesysteem staat in een hogere stand dan stand 3 terwijl de airconditioning is ingeschakeld. De aanjagersnelheid van het automatische verwarmings en ventilatiesysteem staat in een hogere stand dan stand 6 terwijl de airconditioning is ingeschakeld. Als een bepaalde tijd is verstreken sinds het verwarmings en ventilatie systeem is ingeschakeld (lekker duidelijk.....een bepaalde tijd.... ) Wanneer de ontwaseming is ingeschakeld De remdruk is te laag.
 10. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Is me bekend.......accu zal echt niet top wezen, daar rijd ik denk ik ook erg weinig voor. Ben in de zomer ook nier meer gaan rijden dus beter is tie niet geworden. Assecoires heb ik nauwelijks aan staan. Denk dat het hulpstarten van een andere auto eea heeft gereset of zo. Dag of 2 later deed ISG het weer.
 11. Machlo

  Pimpmasters Kia Rio GT-line

  Erg netjes gedaan Derrek.....voor nog geen 200 euries! Zou het bijna zelf gaan doen........
 12. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Gevoelig type......die ISG......
 13. Machlo

  Omgaan met Waxoil

  Ik gebruik dit voor kunststofdelen e.d..........riekt niet naar de oplossingsmiddelen uit de lijm (de nieuwe auto lucht) maar voor mij benadert het een beetje een nieuwe autolucht.
 14. Machlo

  Omgaan met Waxoil

  Bedoel je de binnenkant van de auto? Dat zijn toch de luchtjes die vrijkomen van de verlijmde delen? Ben ik overigens ook volledig verslaafd aan.........ik kan hier ook geen exacte vervanger voor vinden. Enne....trap er niet in.....een “dennenboompje” met “nieuwe autolucht”......... ech nie!!
 15. Machlo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Schoot me vandaag wat anders te binnen........dat warme weer zal er geen invloed op hebben lijkt mij. Dan had hij het wellicht ook al eerder gedaan gezien de temperaturen. maar nu heb ik enkele (3) dagen er voor een andere auto helpen starten met startkabels. Dat lukt helaas niet (andere accu was compleet leeg). Maar misschien is er door deze actie wat gereset bij mijn accu (of computer?)???????? Iemand dit al eens meegemaakt of daar een gedachte over??
×