Ga naar inhoud

Eindelijk

Leden
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Eindelijk won de laatste dag op 17 juli 2018

Eindelijk had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

3 Neutraal

Over Eindelijk

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Sorento

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heeft er iemand een goede after market radio geinstalleerd met scherm en navigatie?
 2. Eindelijk

  spelen met de automatic ECO knop

  Ik heb een Sorento van 2010 (automaat) en vind die knop niet terug.
 3. Eindelijk

  Navigatiekaart gewist

  Hallo iedereen, Ik kocht dus bijna een jaar geleden een wagen waar een aftermarket radio in zat met achteruitrijcamera en navigatie. Echter begon de radio wat vreemd te doen en vergat hij iedere keer de functies van de knoppen. Op een forum kreeg ik advies de radio te updaten met firmware. Maar daardoor wiste ik per ongeluk de sd kaart met navigatie op. Is deze ergens te verkrijgen?
 4. Eindelijk

  Rechter richtingaanwijzer voorkant werkt niet meer

  Bedankt. Zodra ik tijd heb ga ik naar de garage.
 5. Eindelijk

  Rechter richtingaanwijzer voorkant werkt niet meer

  Ik heb inderdaad een knipperlicht aan de spiegel rechts die het wel doet.
 6. Eindelijk

  Rechter richtingaanwijzer voorkant werkt niet meer

  Je raad is heel welkom en heeft me al veel inzicht gegeven. Ik ga volgende week eens naar de garagist. Zou dit veel tijd kosten? Kost? Ik bendoodsbang van garagisten. Ben drie keer zwaar genaaid geweest en sindsdien ben ik op m'n hoede. Jammer want er zijn ook heel veel zeer goede en betrouwbare garagisten. Maar je moet ze weten te vinden.
 7. Eindelijk

  Rechter richtingaanwijzer voorkant werkt niet meer

  Je bedoelt de 4 pinklichten die je aansteekt als er bijvoorbeeld file is? Neen, ook als ik deze aansteek werkt deze niet.
 8. Hallo iedereen, de rechter richtingaanwijzer werkte een tijdje niet, toen een tijdje weer wel en daarna opnieuw niet meer. Ik heb de lamp al vervangen met een nieuwe maar dat had geen effect. Daarna heb ik de lamp, en dat stukje waar die in zit en die je uit de wagen haalt bij vervanging, verwisselt met die van de linkerkant (die wel werkt als die links zit) en toen werkte het nog niet. Het probleem is dus niet het lampje , en ook niet dat klein rond stukje die de lamp vast houdt; Het moet dus iets anders zijn. Ik zie ook niet bij de contacten waar je die kleine lampenhouder indraait, geen corrosie.... Is er misschien een zekering enkel en alleen voor die rechter voorkant richtingaanwijzer?
 9. Eindelijk

  after market car stereo met gps werkt voor geen meter

  Mijn excuses voor mijn laattijdige reactie. Ik was compleet vergeten dat ik hier een vraag had gesteld. Ik heb ondertussen de radio volledig bruikbaar kunnen maken. De verkopen van de wagen had gelogen. Hij was niet de eerste eigenaar van de wagen en had niet zelf de radio geinstalleerd. Na heel veel youtube filmpjes te hebben bekekekn heb ik hem zelf in orde gekregen. Reset en dan alle instellingen ingesteld zoals youtube toonde. en de twee moeren er uitgehaald die er nog inzaten.
 10. Eindelijk

  Eindelijk een mooie wagen

  De wagen heeft 1000 km geleden groot onderhoud gehad bij een andere Kia dealer. Ik zie dat de remvloeistof helder is... Het lijkt me dus onlogisch de remvloeistof nu te vervangen. De wagen remt trouwens uitstekend.
 11. Eindelijk

  Eindelijk een mooie wagen

  Het ergste van al is dat de andere dealer in Sint-Niklaas reeds een groot onderhoud had gedaaan, 1000 km geleden. Door te zeggen dat de remvloeistof bruin ziet zegt hij eigenlijk dat de vorige dealer zijn werk niet heeft gedaan.
 12. Het lampje van motor management bleek de egr klep te zijn. De dealer zegt dat deze "vast zit" en vervangen moet worden; En dat kost 418 euro. Ik heb via youtube geleerd hoe het moest en heb het zelf gedaan. HEb ze gewoon er uit gehaald en gereinigd. Piece of cake, zelf voor een noob zoals ik.
 13. De dealer liet me weten dat hij de sleutel niet kan coderen en dus onbruikbaar is. Ik moet een nieuwe bestellen, en dat kost tussen de 100 en 150 euro. Ongelooflijk.
 14. Eindelijk

  Eindelijk een mooie wagen

  Kan best zijn, maar als die zegt dat ze "bruin ziet" en ik zie dat deze glashelder is ( want deze was 1000 km geleden vervangen bij het onderhoud) , dan kan ik daar slechts 1 zaak uit concluderen.
 15. Eindelijk

  Eindelijk een mooie wagen

  Hihi, bedankt! EN inderdaad, een geweldige wagen. (er ging wel een motor management lampje branden na een paar dagen. Bij de Kia dealer las men de foutcode: egr klep zit vast. Offerte: 418 euro. F*ck. Gezocht op het internet waar dat ding zat, er uit gehaald, gereinigd, teruggeplaatst, opgelost... voor 8 euro. Stel je voor.) Dealer zei ook: "je remolie moet vervangen worden want die ziet bruin. " Ik check het op de parking, het ziet er zo helder als water uit. Leugenaars;
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.