Jump to content

Machlo

Leden
 • Posts

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Machlo

 1. Ik dacht ooit ook een BT versie voorbij hebben zien komen (van de standaard radio). Wel benieuwd waarom je dan software zou aan moeten passen. Wat geluidskwaliteit betreft zal het er niet veel beter op worden met deze upgrade. Dan zou ik toch voor een andere radio en boxen gaan. Maar als je tevreden bent met de huidige radio, zou je een sloopradio kunnen zoeken….. Hier wat meer info….ze zouden dus wél bestaan blijkbaar…
 2. Wat voor een radio zit erin? Standaard? Inbouw? Ik weet nog dat, toen ik mijn radio inbouwde, ik een flink stuk kabel en stekkers erin moest proppen. Wellicht dat die ergens tegenaan tikken/schuiven?
 3. Foto? Heb ook een Picanto 3/JA, herken de 4 streepjes niet…..zal aan de uitvoering liggen.
 4. Valt lekker op!! Heb een shiny red Picanto. Een verademing om die snel terug te vinden op een drukke parkeerplaats
 5. Merk zal zeker meetellen bij het gevoel. Had Hankook winterbanden. Ik vond ze ook stugger sturen dan nu, de Goodyears. Je junky de banden altijd nog verkopen, maar gaat waarschijnlijk ook tegen je gevoel in om goeie (?) nieuwe banden te wisselen…..ik had ze online gekocht. Scherp geprijsd, kan K.F. niet tegenop (scheelt 29,- per band ).
 6. Heb wel geen Sportage 5, maar een Picanto. Sinds dit weekend zitten er Goodyear Vector’s all-seasons gen. 3 op. Ik wil het eens gaan proberen. Winters zijn de laatste jaren droevig. Altijd zomerbanden blijven rijden, maar het zal je maar gebeuren dat je toch, op een koude ochtend, in de rondte gaat (of erger). Had winterbanden er op zitten nu, maar vind het verschil met deze all-seasons groot. Wat rij-eigenschappen betreft, geluid, comfort veel prettiger dan die winterbanden. Moet nog even de verschillen gaan voelen tov de zomerbanden, maar tot nu toe geen klachten!
 7. Als de led-verlichting goed is afgesteld ( door een garage bv) dan hoeft dat helemaal geen bezwaar te zijn. Ik heb ze laten controleren bij de garage en die zei dat ze prima waren afgesteld met weinig tot geen strooilicht. Heb ook nog nooit tegenliggers gehad die seinden…..
 8. Heb wel eens ergens gelezen dat een kapotte thermostaat werd vervangen door een nieuwe (kapotte) thermostaat, maar dat hebben ze wellicht al gecontroleerd. Heb verder geen idee hoor.
 9. Heb mijn telefoon inmiddels werkend gekregen via de usb aansluiting op de radio. De DAB+ adapter heb ik terug gestuurd, kreeg ik niet werkend.
 10. Machlo

  DAB+

  Ik had er een gekocht, maar heb hem weer terug gestuurd. Kreeg hem niet aan de praat via USB….
 11. Oké, thnx. Dan ga ik op zoek naar een alternatief.
 12. Een geformatteerde usb stick( zou ik moeten proberen. Maar iemand vertelde me dat het mogelijk aan de nieuwe (naamloze) Android radio en bijbehorende bekabeling die er op is aangesloten….
 13. Zal het eens met een Android telefoon proberen….
 14. Er gebeurt eigenlijk geen drol als ik mijn telefoon óf dab ontvanger aansluit. Op mijn telefoon ook geen melding oid met vraag wat die aansluiting moet doen met je telefoon…
 15. Dag allen, Ik wil graag even iets navragen hier. Heb al wat terug gezocht, maar vraag het toch nog even na. Klopt het dat de aux-usb aansluiting in het paneeltje van mijn Picanto 3 (zoals die er standaard in zit) in de basis niet werkt, maar dat je die eerst moet “verbouwen” om hem werkend te krijgen? Heb bv geprobeerd om een dab+ ontvanger aan te sluiten maar die wordt niet herkend.
 16. Beter/meer gaat het vlg mij niet worden…weet niet of Siri bv meer mogelijkheden heeft.
 17. Heb ook een 3 economyplus line. Als mijn IPhone is gekoppeld en ik druk op Phone op de radio dan krijg ik de mogelijkheid om via een van de draaiknoppen door mijn contacten te bladeren……neem aan dat jij dan ook een basisradio hebt en geen 7inch touchscreen oid
 18. Klopt, ik heb me vergist…..is idd niet de SA maar FE…..scuzeer
 19. Als het goed is zou dit bij de facelift versie van de TA moeten kunnen…..geloof de SA versie.
 20. Machlo

  Small Wraps

  Doorzichtig, maar niet volledig….
 21. Machlo

  Small Wraps

  Heb mijn koplampen een small wrap gegeven, ook zwart hoogglans…
 22. Machlo

  Led verlichting

  Volgens het boekje is het wél een onderdeel van de grote beurt
 23. Machlo

  Led verlichting

  Net m’n auto terug gekregen van een grote beurt. Geen reacties of opmerkingen gehad over de led-verlichting…..
×
×
 • Create New...