wimkia

Leden
 • Aantal items

  142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

wimkia won de laatste dag op 8 januari

wimkia had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

39 Excellent

Over wimkia

 • Titel
  Lid

Algemeen

 • Woonplaats
  Oisterwijk
 • Hobby's
  honden
 • Auto ('s)
  Kia Niro Bussiness line kleur:Metal stream
 • Auto ('s)
  Vrouw: Kia Picanto (speiale portugese uitvoering)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. wimkia

  Eigen auto, ongeacht merk inruilen (op een Niro)

  Soms zullen dealers ook afhaken qua indicatie omdat ze snappen dat je bij meerdere bent shoppen voor de beste inruilprijs, of om een vergelijk te krijgen. Dus verwachten ze je niet als klant. Zelf heb ik nu een aantal auto's ingeleverd bij een Platinum dealer. Onderling vertrouwen is zo groot dat ik een heel goed bod krijg. Maar inderdaad bieden sommige dealers heel voorzichtig, vooral als de handel de auto gaat opkopen. Inruilverschil liep op tot 3000 euro bij een 7 jaar oude diesel met 240.000 km op teller. Los daarvan is diesel moeilijk in verkoop geworden. Al bij al blijft het duur
 2. wimkia

  onderhoud Niro

  De 60.000 km beurt gehad. Rond de 300 euro afgetikt. Valt reuze mee...
 3. wimkia

  AppleCar Play

  Maar een muzieknummer aanvragen via Siri kan alleen op Apple Music. Daar kan Spotify ook niet mee overweg, terwijl die wel op carplay werkt..... Of werkt dat wel op een ander commando ? https://ios.gadgethacks.com/how-to/spotify-101-use-voice-commands-play-artists-playlists-more-your-iphone-0183500/
 4. wimkia

  AppleCar Play

  https://www.bright.nl/nieuws/artikel/4221441/ios-12-siri-shortcuts-memoji-screen-time-app-limit Vraag blijft dan of Siri met Google Maps of Waze gaat werken.....
 5. wimkia

  Autonome noodremassistentie (AEB)

  Gewoon heeeel dicht op je voorganger inrijden Toen ik een keer een noodstop moest maken omdat voor me iedereen op de rem ging, viel het me op dat de rem veel harder ging werken dan normaal en dook mij voorkant naar beneden. In no time stond ik stil! Dus werkt super goed.
 6. wimkia

  Sneak preview - Niro EV - Wordt dit je volgende Niro?

  Ergens las ik dat hij van binnen sober uitgevoerd is.... iemand al uitrustingen gezien? De longe range variant met 400 - 440 km actieradius belooft al heeft wat. Nu de bezineprijs stijgt
 7. wimkia

  Adaptive cruise control

  De fileassistent leek me heel hele mooie oplossing die met inzet van de ACC mogelijk lijkt. Dat zag ik graag als compensatie omdat de guided coast niet in Niro van voor 2018 zal komen (wat wel beloofd is bij de introductie).
 8. wimkia

  Verbruik Niro

  Ik ben voor de toekomst wel benieuwd naar haalbare verbruiksgegevens van de PHEV en de volledig electrische Niro. Wat zijn de kosten voor electrisch opladen. Wat is dan de kilometerprijs? Als ik nu kijk naar de PHEV is de vraag of de extra investering bij aanschaf afweegt tegen de verbruikskosten. De volledig eelctrische Niro zal dan nog duurder uitvallen..... Voor de Niro reken ik nu een gemiddelde van 1 op 18 tot 19. Dat tegen een benzineprijs van € 1,55 levert gemiddeld € 0,085 per km brandstofkosten. Volledig electrisch rijden scheelt dan 59 euro wegenbelasting per maand. Heeft er iemand al rekenvoorbeelden?
 9. wimkia

  Andriod Auto

  Gewoon bij apkmirror.com downloaden en bij instellingen de optie onbekende bronnen installeren aanzetten...
 10. wimkia

  AppleCar Play

  Alaaf
 11. wimkia

  AppleCar Play

  Ja, de tekst word voorgelezen en je kunt net als android auto tekst oplezen als bericht... Soms gaat dat niet geheel goed, maar dat is bij AA niet anders... Dan kies je voor verwijderen, wijzigen of verzenden.
 12. wimkia

  AppleCar Play

  Omdat mijn IOS al bij was en Whatsapp uptodate heb ik uiteindelijk Whatsapp verwijderd. Alle data staat toch in Icloud. Na herinstallatie en restore data staat Whatsapp nu wel in Carplay. Dus het kan zijn dat je deze handeling moet uitproberen. Nu afwachten in hoeverre Whatsapp verder ontwikkeld.
 13. wimkia

  AppleCar Play

  Brat: Ik heb toch echt IOS 11.2.5 als laatste versie draaien...... en de laatste Whatsapp. Herstart wijzigd ook niets. Raar.. Carplay instelling op Iphone 6S laten ook alles zien zonder Whatsapp.
 14. wimkia

  AppleCar Play

  Ik heb nu Whatsapp 2.18.20 versie maar die komt niet voor in carplay bij me???
 15. wimkia

  Software updates

  Afgelopen week de 45.000 km beurt gehad maar geen update van software. Deze is zoals hierboven beschreven nog steeds de actuele voor bestaande klanten!