Murcielaygo

Leden
 • Aantal bijdragen

  1703
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  15

Murcielaygo last won the day on 16 augustus 2016

Murcielaygo had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

382 Excellent

Over Murcielaygo

 • Rang
  Senior Lid
 • Verjaardag 13-07-76

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Alphen NB (bij Tilburg)
 • Hobby's
  Teveel om hier te schrijven
 • Werk
  Repromedewerker
 • Auto ('s)
  Kia Picanto 2012

Recente profielbezoeken

1621 profielweergaven
 1. Waarschijnlijk kan dit niet. Ipv een losse pieper is het steeds vaker een systeem dat met een speakertje ALLE geluiden maakt voor waarschuwingen. Dus licht, deuren, gordel, richtingaanwijzer, ALLES... Waarom wil je dit uitschakelen?
 2. Volgens mij kan Android dit onder bepaalde voorwaarden, maar als Apple-mens weet ik daar weinig van. Het is naar mijn weten een combinatie van hard- en software op zowel telefoon als scherm-apparaat.
 3. iPhone mirroren kan niet.
 4. Begrijpen jullie elkaar wel goed? Als je de pitten wilt vervangen van halogeen naar LED moet je passende lampen zoeken (en hopen dat ze achter de doppen passen). Wil je de armaturen vervangen (van reflector naar projector) dan zijn de stekkers niet alleen anders, maar ook de aansturing...
 5. De passagier kan de start/stop knop 10sec indrukken, dan zou de motor alsnog stil moeten vallen. Ik weet ook niet waar die knop bij een Cee'd zit, maar de parkeerrem van de Scenic van mijn zus zit bijv. links van de bestuurder. Daar kun je als passagier dus niet eens bij. Het in de versnelling starten is iets dat bijna niet meer kan met startknoppen, automatische versnellingsbakken en hybride/elektrische auto's. Sowieso heb ik het in meer dan 20 jaar nog nooit nodig gehad. Waarom ben je hier zo bang voor?
 6. Dat is dus een flinke volwassen kerel (bestuurder). Laat die thuis en je verbruik is ook beter Sowieso denk ik ook dat je het hybride systeem niet zomaar weg kunt laten; het zit er niet voor niets in. Zonder zal het verbruik eerder stijgen zegt mijn gevoel. Anders kunnen ze mijn Picanto ook zuiniger maken door de motor weg te laten, dat scheelt toch gauw 10% van het gewicht...
 7. Als ik bij mijn Picanto de CC aanzet met de Auto-knop gaat de A/C meteen mee aan. Deze kan ik dan handmatig uitzetten en die setting blijft bewaard; gebruik ik bijv. de ontwaseming dan gaat de A/C alsnog aan, maar ook weer uit als ik die uitzet. Dat zal bij de Niro waarschijnlijk ook zo werken.
 8. Kun je op je telefoon instellen dat de output "line level" moet zijn? Dit is een bekend probleem met gebruik van koptelefoon-aansluitingen. Bij bijv. de oudere iPods is dit bij gebruik van de koptelefoonaansluiting ook, maar via de Dock-connector niet. Dit heeft te maken met impedantie en dat is op sommige telefoons en MP3-spelers om die reden in te stellen.
 9. Het gerucht gaat dat de iPhone 8 dit gaat hebben. Afwachten tot de presentatie in september dus...
 10. Is het niet zo'n stom systeem als bij ISG dat het lichtje aan is als het systeem UIT is? Heb je al in het boekje gekeken? Hoor je de A/C wel inschakelen? En anders naar de dealer...
 11. iPhones kunnen sowieso (nog) niet draadloos worden opgeladen. De Samsung J3 ondersteunt ook geen draadloos opladen uit zichzelf, maar daarvoor zijn er wel kitjes verkrijgbaar die je in de usb-aansluiting steekt en dan in het hoesje achter het toestel steekt. Ook voor iPhone zijn deze er, maar omdat Lightning van Apple is zijn die vaak niet officieel gelicenceerd en werkt het vaker niet dan wel. Heb je de A/C niet uit staan? Ik kan in de ClimateControl van mijn Picanto de temperatuur instellen, maar dan toch met een aparte toets de A/C uitzetten. Dan kan er dus niet gekoeld worden, maar werkt de CC verder wel. Ik gok dat de Niro ook zoiets heeft.
 12. Wanneer zoemt 'ie nu dan? Stadslicht aan zonder koplampen?
 13. Dan neem je een zekering vd radio, 12V-aansluiting of bijv. ECU. Zolang het maar schakelt. Staar je niet blind op benamingen; meten is weten...
 14. Die vraag stelde je al eerder en volgens mij zijn er toen opties aangedragen zoals een demontagebedrijf. Niet gelukt?
 15. Plus van de zoemer aan de lampen, massa van de zoemer aan contact. Licht aan + Contact uit = waarschuwing.