Jump to content

Murcielaygo

Leden
 • Content Count

  2,487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Murcielaygo last won the day on October 4

Murcielaygo had the most liked content!

Community Reputation

480 Excellent

3 Followers

About Murcielaygo

 • Rank
  Senior Lid
 • Birthday 07/13/1976

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Alphen NB (bij Tilburg)
 • Hobby's
  Teveel om hier te schrijven
 • Werk
  Repromedewerker
 • Auto
  Kia Picanto 2012

Recent Profile Visitors

4,117 profile views
 1. Komt er wel spanning aan ik de kofferdeksel? Eerste verdachte is dan de overgang van body naar klep. Deed het slot uit de klep het wel op de plek van een ander slot? Want als je dat niet test zegt dat nog niks over het slot uit de klep; de aansluiting of werking kan anders zijn.
 2. Radio kapot kan, maar het kan ook een loss(ig)e stekker zijn... De zekering voor de geheugens is vaak gedeeld met "Room Lamp" (binnenlicht) en/of zit bij Kia in een speciale (gele) houder die uit te trekken is voor transport en showroom.
 3. Ach, ik kan op mijn werk ook niet naar de site, omdat deze nog steeds een slechte reputatie heeft in de beveiliging die ze bij ons inkopen... Stom genoeg kan ik er via WiFi dan weer wel naartoe...
 4. Ik heb de brief ook ontvangen, maar een hack is dit niet hoor; er is een fysieke kluis, met daarin een fysieke backup gestolen. Er is geen digitale inbraak gedaan, dus geen "hack".
 5. De backlight is misschien nog wel te repareren, daar zou je een specialist voor moeten zoeken.
 6. Wat staat ONDER die regel? Bij mijn Picanto staat dat er ook, maar eronder staan grote teksten mbt de uitvoering; de tekens boven is Koreaans voor de 2e tekstregel. Onder transm staat bij mij bijv. een grote 5.
 7. Zit er geen gaatje onder het klepje boven de linkse draaiknop? Het klepje met GPS RST (van Reset) erop. Dat lijkt mij om te resetten. Maar ik heb het idee dat dit niet zal helpen; dit klinkt als kapotte backlight van de display. Als het een CCFL-verlichting is kan het buisje stuk zijn, of de inverter, is het LED-backlight dan kan de driver het hebben begeven.
 8. Of juist niet, want volgens bericht #20 zou hij met dit lijntje stoppen...
 9. Nog eens een poging dit topic te reanimeren; Lucas is inmiddels bijna twee jaar oud (nog twee weekjes). En hij heeft toch wel wat meer ruimte nodig dan we hebben/hadden. Daarom verhuizen we de komende weken van ons appartement/bovenwoning naar een tussenwoning! Meer woonruimte, een extra slaapkamer (hobbyruimte), een tuin en een forse bergzolder! En dit alles huren we op slechts 130m van onze "oude" woning, dus verhuizen met de bolderkar [emoji1787]
 10. Hoe was in eerste instantie dan de conclusie getrokken dat de turbo goed zou zijn?
 11. Zijn je zekeringen allemaal nog in orde? Hoe oud is je accu?
 12. Murcielaygo

  Wifi in Niro

  Ik heb geen echt antwoord op je vragen omdat ik geen Niro heb, maar met navigatie is het in mijn ervaring wel vaak zo dat "snelste" of "optimale" route voorspelbaardere routes maakt dan "kortste".
 13. Nee, dat gaat 'ie niet meer doen natuurlijk. Stel je voor dat wij gelijk hebben, dat kan natuurlijk niet, "want de dealer heeft dat gezegd" en feiten zijn er om te negeren.
 14. Xtra40 of Jheroen
×
×
 • Create New...