Murcielaygo

Leden
 • Aantal bijdragen

  1797
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Waardering in de gemeenschap

403 Excellent

Over Murcielaygo

 • Rang
  Senior Lid
 • Verjaardag 13-07-76

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Alphen NB (bij Tilburg)
 • Hobby's
  Teveel om hier te schrijven
 • Werk
  Repromedewerker
 • Auto ('s)
  Kia Picanto 2012

Recente profielbezoeken

2090 profielweergaven
 1. Problemen Tapatalk

  CBC is niet meer idd. Ik ben 1-1-17 gestopt met inloggen en kwam er laatst achter dat het forum op slot is. Maarre; ik heb contact gehad met Tapatalk en zij hebben "iets" gedaan waardoor het weer werkt! Ik heb dit vanuit de app geplaatst! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 2. Problemen Tapatalk

  Ik zal Tapatalk zelf nog eens proberen te contacten, want vergelijkingsmateriaal heb ik niet; het enige andere forum dat ik nog bezocht (ook met Tapatalk) is niet meer...
 3. Problemen Tapatalk

  Helaas, nog steeds gedoe. Ondanks meerdere updates van iOS en van Tapatalk. Het lijkt erop dat ik in Tapatalk niet dezelfde rechten heb als in de browser. Ik merk dat ik daardoor het forum ook veel minder bezoek, erg jammer...
 4. Kilometerteller vraag

  Heb je de teller niet per ongeluk op actieradius staan?
 5. Problemen Tapatalk

  Bijna een jaar later, weer gedoe. Ik heb toegang tot het forum via de browser, met Tapatalk kan ik ook inloggen, maar ik zie dan telkens de melding dat ik geen toestemming heb om te posten. Herkent iemand dit? Het lijkt samen te hangen met iOS 11 en/of Tapatalk 7.0.x
 6. Kia rio start niet

  Je schrijft dat de startmotor werkt. Zeg je dat omdat het starten met een kabel rechtstreeks vanaf de accu wel werkt, of draait de startmotor ook wanneer je op de knop drukt?
 7. Montage afneembare trekhaak Niro

  Tuurlijk niet. Dit is alleen een issue met een fietsendrager. Gebruik je die niet dan merk je niks. En dan gaat KMNL er echt niks aan/mee doen.
 8. Wie kan me helpen

  Fijn dat het is opgelost en top dat je dat laat weten!
 9. koppelen LG telefoon

  Kun je niet bellen via stembesturing?
 10. Wie kan me helpen

  Even wat plaatjes zitten kijken, maar nu rijst mijn vraag; heb jij een ring op de linker hendel of een (tweedelige) knop links op het dashboard boven je knie?
 11. Wie kan me helpen

  Ik weet niet hoe het bij de Rio 1 zit, maar bij mijn Picanto klikt de schakelaar voor het mistachterlicht niet vast, maar gedraagt zich als een toets; 1 puls zet de lamp aan, een tweede puls schakelt hem uit. Het echte schakelen van de lamp gebeurt dan door een relais, zonder dat de schakelaar iets doet. Omdat jouw lamp aanblijft EN je de schakelaar kunt demonteren zonder dat dat invloed heeft blijft mijn verdenking op het relais. Ik zal wel eens kijken of ik misschien voor je kan zoeken, maar even geen garanties!
 12. Slot functioneert niet

  Dan zit er waarschijnlijk een defect in (de bedrading van) de schakelaar in/bij/aan de linker deurmotor.
 13. ET waarde velg

  Nee, dan staan de wielen 10mm verder naar buiten. Dat geeft meer slijtage op de wiellagers, maar zal waarschijnlijk ook resulteren in aanlopen in de spatborden.
 14. Wie kan me helpen

  Ik weet niet waar de onderdelen zitten, ik ga "gewoon" uit van ervaring en gevoel. Als het mistachterlicht zonder schakelaar blijft branden is het vrijwel zeker niet de schakelaar. Zeker omdat normaal bij uitzetten van het contact de lamp uit hoort te gaan. Je zou kunnen zoeken met Google op jouw type auto icm "relay rear fog". Bewust in het Engels, dat geeft vaak meer hits. Ik zit nu mobiel op mijn werk, anders zou ik zelf wel evengoed je zoeken.
 15. Slot functioneert niet

  Klinkt mij als een defect in de schakelaar in 1 van de portieren bij het slot. Wanneer je de deur met de sleutel sluit, gaat de rest dan wel goed op slot? En als je de andere deur met de sleutel of van binnenuit bedient?