Ga naar inhoud

Chucky

Leden
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Chucky won de laatste dag op 20 maart 2018

Chucky had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

14 Goed

1 Volger

Over Chucky

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 09-09-1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Cee'd SW GDI 2013
  Banden Dunlop

Recente bezoekers van dit profiel

310 profielweergaven
 1. Chucky

  Achteruitrijcamera ceed 2 vervangen

  Inderdaad afgelopen jaar ook bij mij onder garantie gemaakt (Kia is van Maart 2013). Heeft waarschijnlijk met vocht te maken in de camera. Succes
 2. Chucky

  Cuppende banden kia Ceed

  Weer een jaar verder, heb afgelopen week weer 4 nieuwe SP SportMaxx RT 225/45/17 laten monteren. Na 36000km waren de Sportmaxx's aan vervanging toe. Ben zeer tevreden met deze banden. Nog steeds geen cuppende banden ,maar zijn wel alle 4 evenveel en egaal afgesleten. Kosten banden vervangen incl. ventiel , balanceren was E 395,00. De banden zijn nooit van voor/achter gewisseld. Auto reeds weer 6 jaar (en 72000km) in bezit en alleen vorige winter een nieuwe accu moeten laten monteren en onder garantie enkele jaren terug zijn de LED dagrijverlichting (koplampen) vervangen.
 3. Chucky

  lampje branden

  Nr 23 : Exterior light fault ( defecte buitenverlichting )
 4. Chucky

  Navigatie updaten

  Voordat dat geld wil ik het zelf niet proberen met het risico dat het fout gaat en alsnog naar de dealer moet. Meestal word er voor de auto zelf ook nog een update uitgevoerd.
 5. Chucky

  Kan niks hierover vinden...

  Mijn verbruik komt uit op 1 : 15 langere afstanden ( snelweg ) / 1 : 13 kortere afstanden ( lokaal ) / 1 : 10 vakantie met caravan ( zuid Frankrijk )
 6. Chucky

  Uitvallen camera

  Het word een nieuwe camera ( garantie inderdaad) , mogelijk vocht probleem. Camera valt nu na enkele dagen met droogweer niet meer weg.
 7. Chucky

  Navigatie updaten

  Ga naar de KIA dealer, het koste mij E 26,86 ex btw. ( versie 2018 ) Voordat geld ga je toch niet zelf kloten.
 8. Chucky

  Uitvallen camera

  Heb sinds kort problemen met achteruitrijd camera. Het is enkele keren gebeurt dat ik een flikkerend beeld zie alsof er een slecht contact is en ook soms geen beeld van de camera. De rood/groene bakens zijn wel te zien op het scherm maar de rest is zwart. Vandaag een keer of 30 in zijn achteruit gezet en het functioneerde elke keer weer goed. Ik ben hier en daar aan het kloppen gegaan om te kijken of er ergens een los contact zou zitten, het beeld bleef gewoon perfect. Heeft iemand hier ervaring mee of enig idee van wat het zou kunnen zijn behalve dan een kapotte camera.
 9. Chucky

  Achteruitrijcamera geeft vreemd beeld

  Achterklep hard dicht gooien zal niet helpen, onderste gedeelte is gewoon nummerplaat en bumper Hier een link kijk op 27:31 ( Kia ceed 2016 ) https://youtu.be/4qJfzcfpxiM?t=1647
 10. Chucky

  Achteruitrijcamera geeft vreemd beeld

  Daar is Wil51 dus al geweest.!!!
 11. Chucky

  Achteruitrijcamera geeft vreemd beeld

  Om te vergelijken een foto van mijn camera. Weinig verschil versie 2013 versus 2016 behalve de tekst en kleur raster
 12. Chucky

  Achteruitrijcamera geeft vreemd beeld

  Op mijn camera zie ik gewoon het zelfde beeld als op jouw foto, is bij mij nooit anders geweest.
 13. Chucky

  Cuppende banden kia Ceed

  Nu precies 2 jaar en 25000km verder nog steeds tevreden over deze banden , er zit nog op alle 4 ongeveer 4mm profiel op. Dit zou nog wel genoeg moeten zijn voor 6 a'7000km. Geen cuppende banden meer zoals voorheen. Wel eigenaardig is dat alle banden even ver afgesleten zijn zonder gewisseld te hebben van voor/achter. Misschien wel omdat van de 25000km er z'n 6000km met caravan is gereden.
 14. Chucky

  Ceed 3 (zonder '), wat vinden we ervan

  Persoonlijk vind ik het model niet echt vernieuwend vergeleken met de Ceed 2. Het is net als bij de VW Golf die heeft ook altijd voor 90 % het DNA van zijn voorganger.
 15. Chucky

  Kentekenplaatverlichting vervangen

  Ik heb wat foto's gemaakt voor het vervangen van het lampje (T10 W5W ) aan de rechter zijde van de kentekenplaatverlichting. Om beschadigingen te voorkomen heb ik wel wat tape gebruikt. Steek met een aardappelschilmesje aan de rechterzijde onder het "glas" zodat deze iets naar beneden komt. ( voorzichtig ) Vervang het mesje voor 2 platte schroevendraaiers en duw het "glas" iets verder naar beneden. ( nog steeds voorzichtig ) Ter hoogte waar ik de breedste schroevendraaier heb geplaatst zit een klemmetje, deze druk je in naar links Het "glas" zal iets verder naar onderen gedrukt kunnen worden. Trek het "glas" gelijktijdig naar onder en rechts zodat deze uit de linkse lipjes valt. Om bij het lampje te komen draai je de houder een 1/4 slag, ging bij mij vrij moeilijk aangezien de bekabeling aan de connector heel kort is.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.