Jump to content

Chucky

Leden
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Country

  Netherlands

Chucky last won the day on March 20 2018

Chucky had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

1 Follower

About Chucky

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/09/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Cee'd SW GDI 2013
  Banden Dunlop

Recent Profile Visitors

860 profile views
 1. Je camera is defect, is bij mij een aantal jaar geleden onder garantie vervangen . Schijnt een vochtprobleem te zijn. Zie topic hier onder. Achteruitrijcamera ceed 2 vervangen
 2. Lees dit topic eens door : Cuppende banden kia Ceed
 3. Chucky

  Navi Update

  Deze versie is bij mij in Maart 2019 geinstalleeerd door KIA ( GRATIS ) Weet niet of er dit jaar een update is.
 4. Chucky

  Verlichting

  Ja dat klopt dit is Xenon Een van de ballasten zit hier (midden foto zilvergrijs )
 5. Chucky

  Verlichting

  Ik heb dit "after sales "laten inbouwen in 2013 door de KIA dealer voor een E300,00. Geen spijt van ,alles werkt nog steeds en heeft een betere lichtopbrengst dan white vision.
 6. Dit is de laatste nieuwe ( 2019 ) via KIA garage gedaan ( Gratis ) bij beurt.
 7. Inderdaad afgelopen jaar ook bij mij onder garantie gemaakt (Kia is van Maart 2013). Heeft waarschijnlijk met vocht te maken in de camera. Succes
 8. Weer een jaar verder, heb afgelopen week weer 4 nieuwe SP SportMaxx RT 225/45/17 laten monteren. Na 36000km waren de Sportmaxx's aan vervanging toe. Ben zeer tevreden met deze banden. Nog steeds geen cuppende banden ,maar zijn wel alle 4 evenveel en egaal afgesleten. Kosten banden vervangen incl. ventiel , balanceren was E 395,00. De banden zijn nooit van voor/achter gewisseld. Auto reeds weer 6 jaar (en 72000km) in bezit en alleen vorige winter een nieuwe accu moeten laten monteren en onder garantie enkele jaren terug zijn de LED dagrijverlichting (koplampen) vervangen.
 9. Nr 23 : Exterior light fault ( defecte buitenverlichting )
 10. Chucky

  Navigatie updaten

  Voordat dat geld wil ik het zelf niet proberen met het risico dat het fout gaat en alsnog naar de dealer moet. Meestal word er voor de auto zelf ook nog een update uitgevoerd.
 11. Mijn verbruik komt uit op 1 : 15 langere afstanden ( snelweg ) / 1 : 13 kortere afstanden ( lokaal ) / 1 : 10 vakantie met caravan ( zuid Frankrijk )
 12. Chucky

  Uitvallen camera

  Het word een nieuwe camera ( garantie inderdaad) , mogelijk vocht probleem. Camera valt nu na enkele dagen met droogweer niet meer weg.
 13. Chucky

  Navigatie updaten

  Ga naar de KIA dealer, het koste mij E 26,86 ex btw. ( versie 2018 ) Voordat geld ga je toch niet zelf kloten.
 14. Chucky

  Uitvallen camera

  Heb sinds kort problemen met achteruitrijd camera. Het is enkele keren gebeurt dat ik een flikkerend beeld zie alsof er een slecht contact is en ook soms geen beeld van de camera. De rood/groene bakens zijn wel te zien op het scherm maar de rest is zwart. Vandaag een keer of 30 in zijn achteruit gezet en het functioneerde elke keer weer goed. Ik ben hier en daar aan het kloppen gegaan om te kijken of er ergens een los contact zou zitten, het beeld bleef gewoon perfect. Heeft iemand hier ervaring mee of enig idee van wat het zou kunnen zijn behalve dan een kapotte camera.
 15. Achterklep hard dicht gooien zal niet helpen, onderste gedeelte is gewoon nummerplaat en bumper Hier een link kijk op 27:31 ( Kia ceed 2016 ) https://youtu.be/4qJfzcfpxiM?t=1647
×
×
 • Create New...