Jump to content
 

Beos

Leden
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Beos last won the day on July 4 2020

Beos had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About Beos

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vianen Ut
 • Auto
  Geen

Recent Profile Visitors

1,000 profile views
 1. Het advies is om winterbanden onder de 4 mm te vervangen, dus ik denk dat er weinig animo voor is om er geld voor neer te tellen. Zelf heb ik een paar jaar geleden een set winterbanden van een Picanto proberen te slijten. Zelfs weggeven lukte niet. Veel suc6 met de verkoop.
 2. Beos

  Brandstofadditief

  Dit jaar Mobil, daarvoor een aantal jaar Esso
 3. Beos

  Thuiskomer

  Ja hoor, bij die van ons ligt een volledig reservewiel met krik in de achterbak. Het inzetstuk met krik etc. hebben we destijds apart gekocht.
 4. Volgens het forumreglement: Het voeren van meerdere namen voor eenzelfde forumlid is niet toegestaan. Wanneer dit toch gebeurd worden worden alle gebruikersnamen van die persoon verwijderd evenals de berichten die gepost zijn onder die namen. Als er meerdere namen zijn (ik kan het niet controleren) dan zou men in kunnen grijpen.
 5. Even voor de duidelijkheid, ik ben er niet ingetrapt, heb er bewust voor gekozen. Altijd nog veel goedkoper dan de ANWB of verzekeringsmaatschappijen.
 6. Vandaag is mijn "leen" Picanto naar de garage geweest. De K.I.W Pro kost inderdaad 29,95. Volgens de dame achter de balie heeft Kia alle klanten een mail gestuurd over dit onderwerp. In mijn omgeving zijn 2 Kia rijders die geen mail hebben ontvangen.
 7. Ik ben even in de chat geklommen en inderdaad heeft Derrek gelijk. Chat started on 04 Jul 2020, 11:26 AM (GMT+0) (11:26:53) *** Visitor 60048063 joined the chat *** (11:26:54) Welkom: Kan ik u helpen?
 8. Ik schrok even, maar als je een Kia Family Card hebt en een service beurt laat uitvoeren bij Kia dan zijn er geen extra kosten. Zie: https://www.kia.com/nl/dealers/ijsselstein/service/family-card/ Zie tabel Family Card.pdf
 9. Of hij er op zit weet ik niet, maar bij mijn Picanto wordt hij door de achterruitverwarmingsschakelaar ingeschakeld.
 10. Beos

  Velgen

  Als het deze is in 14 inch:
 11. Beos

  Velgen

  Ik wil ze wel komen halen. Gr. Beos
 12. Beos

  KIA e-Niro

  Kia stelt opgegeven actieradius van elektrische e-Niro-auto naar beneden bij Kia heeft het zelf al gepubliceerd, deze post is overbodig.
 13. Dit staat bij het Kia rek: Geschikt voor twee elektrische fietsen door hoger draagvermogen van 60kg. Het eigen gewicht is laag. De wielgoten zijn verstelbaar waardoor er verschillende maten fietsen op passen. Het eigen gewicht is laag. Dus?
 14. Of er een gewoon fietsenrek op kan, weet ik niet. Dit staat in de tekstt: https://webshop.kia.nl/accessoires/transport/0/ZKJA99652045&modelid=115/ Art. nr: ZKJA99652045 RMC-systeem (Rear Mount Connector) met afneembare kogel + 13 polige kabelset. De Picanto heeft alleen een kogeldruk van 75 kg en geen trekgewicht en mag dus geen aanhangwagen of een lichte caravan trekken. Dit RMC-systeem heeft daarom een speciale afneembare kogel die voorzien is van een RMC-pin, zodat er alleen fietsendragers op gemonteerd kunnen die hiervoor bestemd zijn. Informeer bij uw Kia dealer
×
×
 • Create New...