Lique

Leden
 • Aantal bijdragen

  672
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  34

Lique last won the day on 20 april

Lique had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

520 Excellent

Over Lique

 • Rang
  Daarkomenwenooitmeervanaflid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Sellingen
 • Auto ('s)
  KIA Sorento 2.2 CRDI 4WD VAN X-clusive 2011

Recente profielbezoeken

1622 profielweergaven
 1. Als ik op ebay zoek, dan zie ik dat er koplampen aangeboden worden voor 2011 t/m 2013. De facelift lijkt dus geen invloed gehad te hebben op de koplampen. Bestaan die oranjeloze koplampen, ik zie ze nergens. Ik wil deze wel http://www.ebay.com/itm/CCFL-Halo-LED-Parking-For-2011-2013-Kia-Sorento-Projector-Black-Headlights-Pair-/381446895878?fits=Year%3A2011|Make%3AKia|Model%3ASorento&hash=item58d001b906:g:7ycAAOSwknJXz4kK&vxp=mtr
 2. Van harte gefeliciteerd Lourens! Maak er een feestje van, cheers!
 3. -1 witte
 4. Voor Lourens wel, voor mij niet Ik vind dat echt een crime dat spul.
 5. De handleiding zegt er niks over, die heeft het alleen over "vooral geen kinderzitjes op de voorstoelen zetten" dus ik ben bang dat Stief een punt heeft en dat de airbag niet uit te schakelen is.
 6. Maar dat signaal is er toch om mij erop te wijzen dat ik iets nader, toch niet om anderen erop te wijzen dat ik achteruit kom zetten, daar hebben we al lampen voor. Het zijn geen vrachtwagens die dat om heldere reden wel hebben.
 7. Hier is het met regelmaat dat alles als "gelezen" wordt gezien en dat terwijl ik net kom kijken. Maar ik zeur voorlopig niet, ben al blij dat die automatische voorstelmails zijn gaan wieberen
 8. Wel een sidebar! Al was het maar om lager gelegen autodeuren die te hard open gezwiept worden tegenaan te laten pletteren En verder maakt die de auto qua looks wat voller en zit je tegelijkertijd niet meer zo tegen de onderkant van je auto aan te kijken. En best handig als je kabouters moet vervoeren dat die een opstapje hebben. Tis net dat randje "af". Voor leuk, achter leuke, met sidebar zijkant ook leuk. Ik zou op Ebay kijken, daar vind je best wat verschillende modelletjes voor de Sportage.
 9. Gave foto's, mooie setting. Ook ik opteer voor wat geschuiftrek bij de 1ste 2.
 10. Gefeliciteerd Wimie
 11. Goed keuze Sibrand! Welkom op het forum
 12. Daar bij de wijn en de tapas toch :))
 13. ^^ jij gaat toch wel even een fotoke maken als Melske aan dat hek hangt
 14. Ik ben niet zo'n Bc-gebruiker, dus heb er zelf geen ervaring mee. Maar ik lees hier al jaren bij alle modelletjes dat je een BC-verbruik hebt en een echt verbruik. En die laatste is dan echt van de kilometers versus de getankte liters.
 15. Ben even in shock hoor, wimie toch, je mooie Niro