Lique

Leden
 • Aantal bijdragen

  626
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  31

Lique last won the day on 31 januari

Lique had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

483 Excellent

Over Lique

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Sellingen
 • Auto ('s)
  KIA Sorento 2.2 CRDI 4WD VAN X-clusive 2011

Recente profielbezoeken

728 profielweergaven
 1. Die zag je wel liggen, maar diende alleen als stokkie om even tussen die dorpel te klemmen zodat je meer ruimte kreeg om dat ding los te wrikken.
 2. Geen rozen of skudraketten dus maar gewoon een paar side steps/running boards Ze er "even" opzetten viel toch wat tegen. Ze konden niet over de orginele dorpels heen, dus die moesten eraf. Netjes alle schroefjes opgezocht en uitgegraven en dan moest die eraf kunnen. Maar helaas zat er maar heel iets beweging in en moest er...nadat we er zeker van waren dat er nergens meer schroeven zaten....toch maar grof geweld ingezet worden. Voelde niet fijn zeg maar, al dat spul wat onder je handen afbrak, maarja, wat moet moet. Het slachtoffer. Toen we zicht kregen zagen we dat het van die klikdingen waren die afgebroken waren, en dat was niet zo'n probleem. Doortrekken dan maar. Toen maar even de boel netjes schoongemaakt en kon de nieuwe side step er tegenaan. Nou ja, nadat er eerst tig nieuwe gaatjes geboord waren. De koreaanse jongens hebben best stevig staal gebruikt want er zijn 3 boortjes op zo'n 10 gaatjes gesneuveld Goed, de nieuwe zat er tegenaan, maar we hielden nog beugels over, die er toch ook echt nog onder moesten. Het was alleen nog niet helemaal duidelijk hoe. Het is 2017, als je iets niet weet, vraag je het google, of in deze youtube en daar vond ik gelukkig wat filmpjes die wat meer duidelijkheid verschaften. Onder de verwijderde dorpel waren een aantal gaten tevoorschijn gekomen en die correspondeerden met de gaten in de beugels. Best wel onsnugger was dat ik naar aansluitpunten had zitten zoeken voordat die oude dorpel eraf ging en ik zodoende dus niet die gaten had gezien. Er hoefde dus niet geboord te worden en de beugeltjes konden er zo onder. Overbodig te vermelden dat de 2de side step plaatsen een stuk vlotter ging Afijn....feauteauss De oplettende kijker heeft al gezien dat er nog wat ontbreekt daar in het midden. Er was een naamplaatje meegeleverd in toch wel de meest ranzige koreaanse blingbling uitvoering die je je voor kan stellen. Die gaat er dus zo niet op natuurlijk, die krijgt eerst een dipje. Het grote maandagmorgenvraagstuk is dan...maak ik 'm rood of zwart. Rood past natuurlijk leuk bij de geplande rode remklauwen, maar tot die tijd is het dan een gek rood plaatje die hooguit leuk bij het achterlicht kleurt. Zwart is maar zwart natuurlijk, maar past wel overal bij aangezien je het plaatje dan niet meer ziet. Grijs is ook nog voorbijgekomen, maar aangezien je nooit het titaniumgrijs of opstapjegrijs krijgt wordt het al snel zo'n 50tintengrijs gedoe, dus dat doen we ook maar niet. Het zou ook nog kunnen dat ik ergens 2 nieuwe plaatjes laat snijden van rvs ofzo. Keuzes keuzes.... Zo, dit was dan mijn zelfgekochte cadeautje die toevallig op valentijnsdag arriveerde. Wederom een aankoop in de UK. Mooi prijsje en snel geleverd. Geen OEM deze keer en dat toonde zich direct door een pasvorm die voor 98% door mocht gaan. Niet perfect, maar wel acceptabel.
 3. Kijk dáár kun je mee thuiskomen! Mooie koets Lourens, heel veel plezier ermee!
 4. Voor de wintersportgangers is de winter nog niet voorbij. :).
 5. Haha, dat zou wel handig zijn (nadat we de hamer en decoupeerzaag terzijde hebben gelegd ) Puntje is meer dat als je uitgevonden hebt hoe het allemaal moet zitten, je tot de conclusie komt dat als de side bar erop zit je niet meer onder de auto kunt rollen en je daar nog wel moet zijn om 2 beugels te bevestigen in gaten die je eerst nog moet boren. Hij zou dus eigenlijk even een brug op moeten want om nou in dat ding te gaan boren als die op een paar van die 3lettersteuntjes staat is ook zo wat. Ik ga straks maar even mijn garagemeneer lief aankijken.
 6. Yes (zonder handleiding *(&)(*^&%(*&)(*&)
 7. Veel plezier vandaag!
 8. Happy Valentine (wat moet een mens nou met rozen hé )
 9. Die is voor de tijd dat je zo oud bent dat je na je bezoek aan de Jumbo niet meer weet hoe je auto er ook alweer uitzag
 10. Uh nee, niet echt Dus ik zit je wel te plagen, maar eigenlijk leef ik heel erg met je mee
 11. Leuk! Ik gaf mezelf een Vitara toen ik 40 werd. Dat was alleen geen nieuwe
 12. Als je geen 18 meer bent ( sorry, inkoppertje, moest even :))
 13. Ohhhhhhh, dat is wel een hele grote leukerd zeg, gefeliciteerd daarmee. Als ik een rio had gehad was die hiervoor ook gaan schuiven helemaal leuk! *trekt boeh weer in *
 14. Boeh