Lique

Leden
 • Aantal bijdragen

  703
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  36

Waardering in de gemeenschap

550 Excellent

Over Lique

 • Rang
  Daarkomenwenooitmeervanaflid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Sellingen
 • Auto ('s)
  KIA Sorento 2.2 CRDI 4WD VAN X-clusive 2011

Recente profielbezoeken

1956 profielweergaven
 1. Viva La Vida 2.0

  2014 neem ik aan? Is dat niet wat oud voor een versie die er eind 2016 opgezet moet zijn als zijnde "de nieuwste versie". Overigens loopt die voor 2014 ook nog zwaar achter de feiten aan.
 2. Viva La Vida 2.0

  Dank u
 3. Viva La Vida 2.0

  Kan iemand mij vertellen hoe ik erachter kom welke versie van de fabrieksnavigatie ik heb draaien? Vandaag voor de zoveelste keer met achterlijke route-aanwijzingen te doen gehad op locaties waar er recent weinig nieuws aangebracht is.
 4. Persberichten van Kia Motors Nederland.

  Dan gaat Johnny maar lekker alleen.......een witte, er zijn grenzen hoor
 5. Persberichten van Kia Motors Nederland.

  Alleen als Johnny de Mol me komt ophalen in een rode Stinger
 6. Even voorstellen

  Welkom en feli met je Pica!
 7. Ligt het aan mij?

  Dan maar dokken...we krijgen er zoveel voor terug
 8. Ligt het aan mij?

  Dat is zeker schrikken zeg niettemin, gefeliciteerd met de nieuwe Pica! Leuke kleur, waarbij mij voorkeur gaat naar de schaduwversie en welkom terug weer
 9. Afwerking dak

  Het mysterie van het matzwarte dak Ik denk dat iemand dat dak gewoon matzwart heeft gemaakt...gewoon omdat het kan en omdat het some sort van mode is. Ik had bij mijn vorige auto de bumpers e.d. matzwart gemaakt...."vond ik leuk". Het kan ook nog plastidip zijn, dat is er dan opgespoten en dan zie je ook geen randen of hoekjes. Overigens als de wrap er door een goede wrapper opgegewrapt is zie je ook geen hoekjes of randjes. De reden zal alleen de vorige eigenaar je kunnen vertellen. Tot die tijd heb jij een auto met een groot mysterie Om het mysterie te ontrafelen zou je er een fohn op kunnen zetten en dan zie je vanzelf of het er makkelijk van afkomt. Zo niet, gewoon gelukkig worden met een matzwart dak. Je kan ook een simpele wrap/diptest doen. Pak een microvezeldoek, haal die eroverheen. Dak vol pluizen = plastip Schoon dak=folie
 10. chassis nummer

  Schuren heeft weinig zin ben ik bang en als je de nummers zou wegschuren ben je helemaal een end van huis. Ik zou zien dat je daar de tectyl tactisch verwijderd. Thinner is daarbij je grote vriend. Hele dikke klodders kun je het beste eerst verwarmen en dan voorzichtig afsteken met een plamuurmesje. (google gaat je hierbij helpen)
 11. Klokje rond met Picanto 1.0 (2011)

  Dus jij kijkt ook nooit in de garage
 12. echte fotos van de nieuwe picanto 2017 ?

  Goeie kleurkeuze Dat is het wachten wel waard
 13. Binnenkort ook gedoogd lid

  Niet meer naar kijken of aan denken. Je hebt een mooie nieuwe auto en het is niet gezegd dat de aanbieding irl net zo mooi was uitgevallen als dat die op papier voorgesteld werd.
 14. De Kia Stonic is officieel

  Ik vind 'm wel leuk. Zeker die gele.
 15. Kia Rio Crossover/SUV

  Op een winnend staatslot wachten....zooooo 1958