Lique

Leden
 • Aantal bijdragen

  660
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  33

Lique last won the day on 22 maart

Lique had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

510 Excellent

Over Lique

 • Rang
  Daarkomenwenooitmeervanaflid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Sellingen
 • Auto ('s)
  KIA Sorento 2.2 CRDI 4WD VAN X-clusive 2011

Recente profielbezoeken

1081 profielweergaven
 1. ^^ jij gaat toch wel even een fotoke maken als Melske aan dat hek hangt
 2. Ik ben niet zo'n Bc-gebruiker, dus heb er zelf geen ervaring mee. Maar ik lees hier al jaren bij alle modelletjes dat je een BC-verbruik hebt en een echt verbruik. En die laatste is dan echt van de kilometers versus de getankte liters.
 3. Ben even in shock hoor, wimie toch, je mooie Niro
 4. Goede berichten willie, welkom hier!
 5. Leuke foto's! Welkom op het forum!
 6. Ja een echte feestmaand dat mei
 7. Hahahahaha, zelfs ik wist die te vinden :)) hoe kan die je nou ontgaan zijn? Daar kom je toch iedere keer langs als je je tankdop open klikt. Goed, er zit ook een knop op het dashboard om je ruitenwissers te ontdooien, die ook netjes in het boekje omschreven staat en vraag op een sorentoforum waar die voor is en je krijgt 25 vraagtekens. Ik ontdekte ,m dus ook pas na 4 jaar ofzo en dan puur naar aanleding van zo,n topic.
 8. Met plastidip. Dus mocht het me ooit vervelen en/of dat ik weer een ander kleurtje wil, is het er ook zo weer vanaf.
 9. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat mijn bijdrage ook beperkt is toch het oh zo fijne afplakwerk (oké dat is ook een vak natuurlijk ) en dat meneer Lique het daadwerkelijk dippen doet. Ik kan het ook wel, want het is immers geen hogere wiskunde, maar het is toch de ervaring die het verschil maakt en als ik het doe is de kans groot dat alles er weer af kan om fijn opnieuw te beginnen En dat is natuurlijk ook weer zonde dip Ik moet iig nog de mistlampen zwart maken en de dakrails, maar die laatsten zijn niet echt glimbim, dus ook niet zo storend. En de velgen natuurlijk, maar die moeten echt even wachten op betere temperaturen. De naamletters mogen blijven. Moet ook nog de emblemen vervangen, maar kan die leuke K-logo's met dat rooie streepje nergens meer vinden.
 10. Dank je! Bij de andere auto zat de dip er na 1,5 jaar nog steeds prima op. In het ergste geval doe ik het opnieuw als het minder mooi wordt.
 11. Idd afscheid van het chroom...daag bling bling Het plaatje op de side steps is vooralsnog ook zwart geworden. Was nog niet toe aan rood
 12. Ow dear To be continued... Overigens rijdt het ding gewoon 1 op 10,3 hoor Blijkbaar toch de bc nog niet helemaal goed onder de knie gehad waardoor die dubieuze 1:15 waarde eruit kwam rollen. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn.......
 13. ^^ het gaat bij automatsche niveauregeling er meer om dat de achteras/ vering zichzelf stabiliseert bij zware lading/belasting. zodat de auto uberhaupt niet achterover komt te hangen. Die lampjes zijn dus maar bijzaak in deze. Ik heb geen xenon, maar hoef ze ook niet bij te stellen omdat de auto zichzelf stabiliseert.
 14. Automatische voorstelmails zijn stom, dienen geen enkel doel, worden niet gelezen, zijn de doodsteek voor de voorstelcategorie en mogen per direct gestopt worden. (en een polletje maken lijkt ook wel hogere wiskunde
 15. Dat klinkt helemaal goed! Dat de Vitara net zoveel weegt als de Rio had ik eigenlijk niet verwacht. Maar zo te lezen heb je een goed wissel gemaakt.