Lique

Leden
 • Aantal bijdragen

  691
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  36

Lique last won the day on 18 juni

Lique had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

542 Excellent

Over Lique

 • Rang
  Daarkomenwenooitmeervanaflid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Sellingen
 • Auto ('s)
  KIA Sorento 2.2 CRDI 4WD VAN X-clusive 2011

Recente profielbezoeken

1791 profielweergaven
 1. Dus jij kijkt ook nooit in de garage
 2. Goeie kleurkeuze Dat is het wachten wel waard
 3. Niet meer naar kijken of aan denken. Je hebt een mooie nieuwe auto en het is niet gezegd dat de aanbieding irl net zo mooi was uitgevallen als dat die op papier voorgesteld werd.
 4. te koop aangeboden

  Stuur 'm anders een privebericht. Best kans dat bij hem de notificatiemail ook niet helemaal goed werkt.
 5. Ik vind 'm wel leuk. Zeker die gele.
 6. Op een winnend staatslot wachten....zooooo 1958
 7. Als je dat al zou doen, dan zou je dat toch moeten beperken tot een bulletinboard met af en toe en bericht/vraag waarmee je triggert om naar het forum te gaan. Zou je op FB ook echt de leuterstand aanzetten dan is het forum zelf heel snel einde verhaal. Maar kenbaar maken aan de facebookers dat er ook een kia-club is, is zeker geen slecht idee.
 8. Maar die mensen die zo'n groep op fb beginnen hebben helemaal niet de intentie om te concureren met een forum. Die willen gewoon met de op FB aanwezige KIA-mensen leuteren. En de laagdrempeligheid is voor veel mensen gewoon een pre. En ja, in veel gevallen gaat men alleen nog op zoek naar een forum als zich een probleem aandient. Goed, forum(gebruiks)vriendelijkheid en opbouw speelt zeker een rol. Dat is nu, dat was 5 jaar geleden al, aangezien het toen al onderwerp van gesprek was in de modhoek. Noem ik maar even een duf voorbeeld. Iemand stelt zich voor, die krijgt een welkom met de vraag of die ook foto's heeft want daar zijn we hier dol op. Vervolgens plaatst zo iemand een foto in de garage en geen mens reageert. en waarom reageert geen mens, omdat het A: niet vlot zichtbaar is dat iemand een garage heeft aangemaakt en B: omdat er honderden garages zijn aangemaakt waar je na 3 klikken erachter gaat komen dat er niks instaat, wat voor mij een reden is om nooit meer in de garages te kijken. Maar grote kans dat zo iemand die wel foto's geplaatst heeft dus meteen weg is. Plaats je op fb een foto heb je wel meteen reactie.
 9. Ik snap wel waarom iemand een fb-groep opricht, wat ik al aangaf, het is allemaal wat sneller en veel mensen hebben al een fb-account en pikken dan zo'n groepje gewoon even mee. Fotootjes uploaden gaat veel makkelijker en je bereikt veel sneller een groter publiek waar hier mensen al snel in hun eigen modelletje blijven hangen en/of als een raketje de hielen weer lichten als het probleem is opgelost. De tijd dat men op een forum off-topic bleef leuteren lijkt voorbij, dat doe je tegenwoordig op je eigen paginaatjes waar je dan zo fijn je eigen publiek kunt kiezen. Vond dat ook al op de KIA-NL fb-pagina, waar 95% helemaal jodelahiti is over hun auto en die overige 5% komt hier drammen over het verbruik en het rammeltje Het een hoeft het ander niet uit te sluiten overigens, maar op dit moment wint Fb het qua reactie-activiteiten van de fora. Qua informatie winnen de fora natuurlijk, maar zoals zo vaak wordt dit pas geraadpleegd als zich een probleem voordoet.
 10. We zijn ook nog niet dood maar fb is gewoon een grote concurent voor de fora.
 11. Het lot van zo'n beetje elk forum FB is nou eenmaal dynamischer *feit*. Alleen als kennisopslag is het zo'n beetje niks waard en tegen de tijd dat men daar achter komt hebben de meeste fora al het loodje gelegd. Helaas. De wereld veranderd.
 12. Dat is idd geen beste combi. Je kan er nog een afwerklaag overheen spuiten waardoor het gladder wordt. Anders een spons gebruiken of pluisvrije doek (oud t-shirt will do)
 13. Zei ik Epa...ja dat deed ik...excuse moi, moet zijn IPA...Isopropyl Alcohol. Ontvet als een malle en is vervlogen terwijl je wacht.
 14. Ow ow Lourens, ik zie dit nu pas Apart want ik heb natuurlijk een abo op dit topic en ik heb er niks van meegekregen via de mail. Goed, de dip zit er al op, dus tips als...vooral goed schoonmaken, liefst met epa, dip goed op temp laten komen en veel dunne lagen ipv een paar dikke zijn wat mosterd na de maaltijd.
 15. Die Masterpiece is echt een pareltje, maar dat zal 'm dan hier wel niet worden.