Jump to content

Lique

Leden
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Lique last won the day on September 13 2020

Lique had the most liked content!

Community Reputation

554 Excellent

1 Follower

About Lique

 • Rank
  Daarkomenwenooitmeervanaflid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Sellingen
 • Auto
  KIA Sorento 2.2 CRDI 4WD VAN X-clusive 2011

Recent Profile Visitors

2,890 profile views
 1. Lique

  Viva La Vida 2.0

  3 jaar verder. Nog steeds een heel tevreden gebruiker van deze probleemloze Sorento. Sinds kort heeft hij er een nieuw taakje bij als trekpeerd en dat doet hij natuurlijk prima. Zal niet zeggen dat je niet voelt dat er wat achter hangt, want dat zou onzin zijn. Maar het is wel moeiteloos doorrijden met zo,n 1700kg caravan erachter.
 2. Als ik mij goed herinner zaten er aan de onderkant over de hele lengte schroeven in. Als je spatlapjes hebt moeten die er ook vanaf. Volgens mij zaten er op de kopse kanten ook nog schroeven. Of er nog plastic klipjes inzaten die je geheid kapottrekt als het ding ervan af moet kan ik mij niet meer herinneren.
 3. Laat je vooral niet gek maken alsof het aan jou zou liggen. Ff in de Picantohoek doorzoeken en je komt zo een aantal topics over zeiknatte Picanto's tegen. Met allemaal hetzelfde niet-werkende aircoverhaal erbij, terwijl dit werkelijk bij geen enkele andere auto zo aan de orde is. Zeker niet bij nieuwe. Hier net zoals bij jou vaak natte honden in de auto, airco doet gewoon wat die doen moet, zonder kunst en vliegwerk van op tijd uitzetten enz. rij ook dan vaak nog maar een kort stukje en ik heb ook nooit overmatig vocht in de auto. en dat was bij zowel die oude als bij die nieuwere sorento h
 4. Oww dit is erg De mijne had dit niet. Wel zat er aan de bestuurderskant onder de sierdorpel een lilluke roestplek, die ik nooit gevonden had als ik niet eens voor jan doedel die dorpel eraf geschroeft had.
 5. Nee, past voor geen meter. Onderdeel van de facelift was o.a. juist een andere vorm koplamp. Ik had in mijn oude sorento overigens gewoon xenon zitten.
 6. Lique

  Viva La Vida 2.0

  2014 neem ik aan? Is dat niet wat oud voor een versie die er eind 2016 opgezet moet zijn als zijnde "de nieuwste versie". Overigens loopt die voor 2014 ook nog zwaar achter de feiten aan.
 7. Lique

  Viva La Vida 2.0

  Kan iemand mij vertellen hoe ik erachter kom welke versie van de fabrieksnavigatie ik heb draaien? Vandaag voor de zoveelste keer met achterlijke route-aanwijzingen te doen gehad op locaties waar er recent weinig nieuws aangebracht is.
 8. Dan gaat Johnny maar lekker alleen.......een witte, er zijn grenzen hoor
 9. Alleen als Johnny de Mol me komt ophalen in een rode Stinger
 10. Dan maar dokken...we krijgen er zoveel voor terug
 11. Dat is zeker schrikken zeg niettemin, gefeliciteerd met de nieuwe Pica! Leuke kleur, waarbij mij voorkeur gaat naar de schaduwversie en welkom terug weer
 12. Het mysterie van het matzwarte dak Ik denk dat iemand dat dak gewoon matzwart heeft gemaakt...gewoon omdat het kan en omdat het some sort van mode is. Ik had bij mijn vorige auto de bumpers e.d. matzwart gemaakt...."vond ik leuk". Het kan ook nog plastidip zijn, dat is er dan opgespoten en dan zie je ook geen randen of hoekjes. Overigens als de wrap er door een goede wrapper opgegewrapt is zie je ook geen hoekjes of randjes. De reden zal alleen de vorige eigenaar je kunnen vertellen. Tot die tijd heb jij een auto met een groot mysterie Om het mysterie te ontrafelen zou je er een fohn
×
×
 • Create New...