Wero

Leden
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Goed

Over Wero

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 20-08-78

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Groningen
 • Hobby's
  Kleiduiven schieten
 • Auto ('s)
  Kia sorento XM
 1. Hallo Passen de koplampunits van de Sorento vanaf bouwjaar 2012 ook in die van bouwjaar 11-2009-2012?waar het mij om gaat is ik wil graag heldere units zonder die gele reflector van het knipperlicht , lijkt niet mooi nu.
 2. Prachtig , veel plezier er mee
 3. Dank je Warmentuuter
 4. Hallo kom ik weer met een vraag , koelvloeistofpeil staat bij mij al 2 jaar thv L van low , moet ik dit bijvullen?motor temperatuur blijft altijd keurig onder de 90 graden.Ik heb wel opgezocht welk type erin zou moeten zitten en dat heeft de kleur rood , kijk ik in het expansievat , zit er blauw/groen in?!
 5. Bedankt Crum , ik heb het opgezocht in het boekje en daarin staat dat het filter niet vervangen hoeft te worden , het is een zgn longlife , alleen wisselen bij inhouden of slecht lopen van de motor.
 6. Hallo kan iemand mij vertellen waar het brandstof filter zit bij de 2.4 cvvt Sorento XM? alvast bedankt, gr
 7. Is er iemand hier die 20 inch velgen onder zijn Sorento heeft , zo ja , hoe rijdt dit ? Is het nog comfortabel? alvast bedankt voor jullie reacties
 8. Vandaag de plaat losgehaald , bekleding opnieuw gelijmd en er weer ingezet.
 9. Ja lijkt er wel op , ik ga ze nu iedere 30000 of 40000 vervangen , lijkt me beter
 10. Ik las ergens dat er vanuit KIA Nederland werd aangegeven dat de bougies iedere 150000 km moeten worden vervangen? zie foto : bougies na 75000
 11. Deze motor had ik in mijn vorige auto , een Hyundai IX35 , motor is te zwak voor deze auto's en het verbruik ligt rond de 1 op 9 à 10 zoals eerder genoemd deze motor mist de turbo.
 12. Hallo Ik heb een Sorento XM , 2.4 I automaat , is het normaal dat de remblokken voor bij een km stand van 75000 dan al versleten zijn , en de remblokken en remschijven achter ook? Heb de auto bijna 2 jaar en ongeveer 35000 km mee gereden , toen ik de auto kreeg was de km stand 40000 , ben wel benieuwd hoe lang jullie met de remmen doen?
 13. Ziet er goed uit , is wrappen niet makkelijker?
 14. Hallo is er iemand van jullie die zelf de speakers in zijn Sorento heeft vervangen door andere met wel een goed geluid?het geluid wat er uit die standaard speakers komt is waardeloos.
 15. Met een benzinemotor zonder turbo niets aan te doen