Jump to content
 • Sign Up

Wutroe

Leden
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Wutroe

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Audi A3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik vraag mij af of dat klopt. Bij die eerste link staan al dakdragers tussen (https://www.roofbox.co.uk/scripts/rbvehsel4_tab.php?emulate=roofbar&query=8664&vptype=671779&brand=Thule Edge) die op van die dunne dakrails gemonteerd kunnen worden, die een Proceed niet heeft.
 2. Verschillen in lange benen/korte romp en vice versa. Ik ben 1.90 meter en pas er met mijn lange benen ook gewoon onder. En ik heb mijn stoel altijd op de laagste stand staan.
 3. Ik heb expliciet goedkeuring moeten geven voor mijn Proceed my2020 met schuif/kanteldak, aangezien dit vanaf my2020 een optie is van 795 euro. Volgens mij staan de bijgewerkte prijslijsten ook gewoon op de site van Kia (niet de configurator).
 4. Het is een persfoto van Kia, dus dat zal wel waar zijn... Maar we moeten ook een beetje met de tijd mee hè!
 5. Dat is ook het verschil. Maar er waren hier wat mensen die bang waren voor de gele rand zoals in de Xceed.
 6. In het nieuwsbericht dat er een plug-in versie komt van de Xceed en de Ceed SW staat ook een plaatje van het vernieuwde interieur in de Ceed SW: Artikel: https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/kia-lanceert-ceed-als-plug-in-hybride/
 7. Mijn Proceed 1.6 CRDi DCT wordt eind oktober/begin november afgeleverd. Wanneer ie nou precies besteld is weet ik niet, maar ik heb eind juli doorgegeven dat ik akkoord ben met de prijsverhoging etc.. Het zal dus ca. 3 maand levertijd zijn.
 8. Ik neem aan dat ze voor die prijs van echt carbon zijn ?
 9. Dit topic is juist bedoeld om te laten zien wat je naast het 'original' kunt doen...
 10. Ik heb mijn Proceed nog niet, dus heb nog geen antwoord. Ik ga het niet laten doen voor aflevering, mogelijk dat ik zelf aan de slag ga met plastidip o.i.d..
 11. Mooi zo! Ik heb hem ook besteld, dat ziet er gewoon goed uit.
 12. Ik vind het juist fijn dat de radio aan blijft staan als de auto al uit staat, maar het portier nog dicht zit. Zo zie je maar weer, iedere gek zijn gebrek Dat van Lane Assist is wel erg storend ja, die zou wat mij betreft ook vast in- of uitgeschakeld moeten kunnen worden via een menu of de knop (laatste keuze onthouden).
 13. In Duitsland is iemand lekker enthousiast aan de slag gegaan met het modificeren van een Proceed: https://www.autoscout24.nl/aanbod/kia-pro-cee-d-proceed-1-6-t-gdi-gt-bodykit-tuning-navi-komfort-paket-benzine-oranje-a55ee791-cd9a-4498-afb8-facaf2fb49be?cldtidx=4 Weet iemand of bijv. die splitter een originele accessoire is? Ik heb het nog niet eerder gezien.
 14. In elk land zijn er verschillen in tussen uitrusting van de auto's. Het zou dus wel kunnen.
 15. Klopt. De BX is er nog altijd, de DS3 is alweer bijna 6 jaar weg... Via een V40, C4 Cactus en nu nog een A3 stap ik straks in een Proceed
×
×
 • Create New...