Jump to content

Wutroe

Leden
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Wutroe last won the day on February 6

Wutroe had the most liked content!

Community Reputation

17 Goed

1 Follower

About Wutroe

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Proceed 1.6 CRDi DCT GT-Plusline

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wutroe

  MJ2020

  Ik heb nog een prijslijst uit juni voor MY2019; daar stond het hetzelfde in.
 2. Wutroe

  MJ2020

  Op de GT Plusline sowieso wel.
 3. Mijn afgelopen tank was ook 1:15. Ik rijd op de snelweg best door, maar daar buiten normaal. Best een hoog verbruik vind ik.
 4. Dat was de oplossing inderdaad, thnx.
 5. Dat trucje lijkt wel wat te helpen, thnx.
 6. Dat zou wel erg knullig zijn. Ze zijn weliswaar achteraf ingebouwd, maar daar moet je maar net aan denken.
 7. Wutroe

  MJ2020

  Dat klinkt als een omslachtige oplossing inderdaad [emoji6] Ik ga binnenkort wel een keer testen met de iPhone van mijn vader, kan ik mooi het verschil zien.
 8. Wutroe

  MJ2020

  Ieder zijn smaak. Mijn OnePlus werkt top hoor, en dat voor de helft van het geld Alleen werk ik op het werk veel met Apple-spullen en als het in de auto dan ook nog eens beter werkt... Daar ben ik dus wel benieuwd naar.
 9. Wutroe

  MJ2020

  Helaas is dit niet opgelost met Android Auto 5.0, die nu vast geïnstalleerd is op mijn toestel (dus niet meer via de APK-site gedownload het te worden). Hoe ziet Apple Carplay er uit? Ik overweeg mijn OnePlus t.z.t. te vervangen voor een iPhone, betere integratie met Apple Carplay kan mij hierbij over de streep trekken...
 10. Gisteren was ik mijn auto aan het wassen en wilde ik de ruitenwissers omhoog zetten. Dit wilde ik doen door de ruitenwissers bij contact uit met 1 tikje op de hendel omhoog te laten zetten, zoals dat bij veel auto's werkt. Bij mijn (Pro)Ceed gebeurde echter niets. In het boekje kon ik hier ook niets over vinden. Iemand enig idee hoe je dat doet?
 11. In mijn (Pro)Ceed maak ik veel gebruik van de regensensor. Echter valt mij de gevoeligheid nogal tegen. Ik heb hem standaard op de meest gevoelige stand staan, maar dan wacht ie alsnog regelmatig erg lang met het wissen van de voorruit. Bijv. zoals vanochtend met miezer. Ik zie dan al eigenlijk 'niets' meer, maar toch hebben de wissers nog niks gedaan. Vervolgens grijp je dan maar handmatig in, maar dat zou ik juist liever niet hoeven doen. Hebben meer mensen hier last van?
 12. Komt erg mooi uit in het rood!
 13. Interessant die update. Daar moet ik nog wel even op wachten, ik zal met moeite 30k per jaar rijden. Ben je toevallig een Android Auto gebruiker? Zo ja, is daar ook nog iets anders aan geworden (bijv. het Android Auto logo weg aan de rechterzijde)? Je verbruik vind ik trouwens best hoog. Mijn long term geeft op dit moment 1 op 16,7 aan en daarvan ben ik al niet echt van onder de indruk.
 14. Leuk, de hatchback zie je niet vaak, zeker niet als GT-(Plus)line.
 15. Wutroe

  Gespot!

  Die heb ik nog niet gezien. Ik weet er sowieso ook 1 in Nijverdal, een GT.
×
×
 • Create New...