Jump to content
 

Chris van Meer

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chris van Meer

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/23/1981

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Marum, Groningen
 • Auto
  Kia Ceed Sportswagon 2020 1.0 T-GDi GT-Line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zojuist even bij de garage geweest om het draadloze oplaadstation te laten installeren wat nog in backorder stond. Gelijk gevraagd of ze er nog even een update overheen willen gooien. Nu zie ik onderstaand:
 2. In de handleiding wordt het "Sfeerverlichting" genoemd zag ik. Het is zoals @marijn.hak zegt, als je in het donker rijdt is het pedalengedeelte bij de bestuurder zachtjes verlicht. Bij mij was het uit mijn hoofd Setup -> Vehicle en dan zat het al op het eerste tabblad.
 3. Ik zie hetzelfde, ook bij Detailinformatie. Alhoewel snap ik niet zo goed hoe ik dat moet lezen en waarom er dan 130 getoond wordt ipv 100, die hij dus ook wel weet. Ik heb de dealer gevraagd over de verschillende versies en daarop kreeg ik het volgende antwoord: Is wel hetzelfde, CD_20 eur.01, dat is de versie, zijn van beide gelijk. Alleen verschil in kaart nummer, maar dat is met elke update van zelfde kaart altijd zo.
 4. Hmm dan lijkt jouw kaart toch nieuwer te zijn. Bij mijn dealer geven ze aan dat toen ze hem uit hebben geleverd (vorige week woensdag) ze de laatste versie er op hadden gezet... Kia Nederland geeft trouwens aan dat de versie van de kaart / navigatie van Januari dit jaar is en daarna is pas de snelheidsverandering doorgevoerd, dus komt die verandering pas in de volgende update die dan hoogstwaarschijnlijk Jan '21 uit wordt gebracht. Ik zie wel dat jij een Proceed rijdt volgens mij, misschien dat daar verschil in kan zitten (in ieder geval het model id zo te zien).
 5. Hoi, ik weet niet of de NAV updates voor Kia modelspecifiek zijn, dus voor nu maar even onder de categorie waar mijn auto in valt. Is er ergens een lijst te vinden met het versienummer van de de meest up-to-date navigatie versie, zodat ik kan controleren of ik de laatste versie draai? De reden waarom ik dit vraag, is omdat mijn SW 2020 op bijv. de A7 nog steeds een max-snelheid van 130km/u aangeeft, terwijl dit nu al een tijdje 100km/u is. Hieronder even een foto van de versie(s) die er nu op staan - minus het Device ID.
 6. Ok, ik heb tot nu toe nog niet in het donker gereden met de auto, dus zou best mogelijk zijn.
 7. Auto: KIA Ceed 3 (2018-heden) Eigenaar: Chris van Meer Toegevoegd op: 2020-08-22 Bekijk deze auto: KIA Ceed 3 (2018-heden)
 8. Hoi, in de voertuiginstellingen van mijn nieuwe wagon zit ook een vinkje voor Ambient Light (ik heb het menu in het Engels staan). Maar ik kan nu niet echt ontdekken wat dit effectief doet. Van de handleiding word ik ook niet echt wijzer - anders dat er staat dat dan sfeerverlichting in- of uitgeschakeld wordt. Weet iemand wat dit precies aanzet en onder welke omstandigheden?
 9. Vanochtend opgehaald en zoals beloofd nog een foto
 10. Hoi! Gisteren de krabbel gezet onder het private lease contract van een Kia Ceed Sportswagon 2020 1.0 T-GDi GT-Line in de kleur Deluxe White, die ik binnen nu en twee weken verwacht te mogen ontvangen. Altijd handig om dan een forum achter de hand te hebben met gelijksoortigen en mensen die reeds al ervaring hebben met de verschillende modellen. T.z.t. plaats ik wat foto's. Gr. Chris
×
×
 • Create New...