Jump to content

Roak

Leden
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Roak last won the day on June 2 2020

Roak had the most liked content!

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  NL centraal
 • Werk
  Inkoper
 • Auto
  Proceed 1.4DCT GT-plus full options Deluxe white.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roak's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

1

Community Answers

 1. Roak

  LED verlichting

  Voor de koplampen weet ik uiteraard niet 100% zeker, maar bij de mistlampen gaf hij wel een bericht toen ik de stekker nog verkeerd om had zitten, zijnde de melding van een kapotte lamp, maar daarna niet meer. Zo te zien aan het plaatje zou die lamp 1 op 1 moeten passen. Was bij de mistlamp ook zo. anders vraag je het toch aan de shop ?
 2. Mijn Proceed heeft dat ook, alleen heb ik nog niet meegemaakt dat hij lager gaat dan 6 bij heuveltje op. Heeft misschien idd te maken met de stand van versnellen van de ACC. Snelheidsvariatie heb ik ook, maar is minder bij gewone CC. En op vlakke weg sowieso wel keurig constant.
 3. Roak

  LED verlichting

  Mocht je ze inbouwen en ze doen het niet, draai dan eerst de stekker om, had ik ook namelijk.
 4. Roak

  LED verlichting

  Volgens mij kan je dat makkelijk zelf. probeer deze eens : https://www.autoledplaza.nl/H7-Dimlicht-4000LM-6000K-LED-compact dat is de H7 variant van mijn mistlampen, en die geven een bak licht en perfect wit zonder blauw zweem. Halogeen in de Ceed is H7 als het goed is maar check het wel voor je bestelt,
 5. Roak

  LED verlichting

  Zoals beloofd nu wel gelukt met mistlampen LED. het makkelijkst is toch om het voorwiel verwijderen en dan alle snelsluit clips te verwijdern in de wielkast en onder de bumper (3x) dan kan de wielkuip ver genoeg verwijderd worden om bij de mistlamp te kunnen. De lamp zit met een bajonet fitting maar wordt belemmerd door een irritante clip waar je slecht bij komt. makkelijkst is om de hele licht unit te verwijderen. Dan de bovenste haak van de ring die de lamp vasthoud iets in drukken en de lamp is dan linksom te draaien en te verwijderen. de LED armaturen geven een perfect licht. Ongeveer even sterk als de koplampunits en stralen mooi breed. Als ik in de gelegenheid ben zal ik ook nog een foto van ‘s avonds posten. ik heb deze erin gezet: https://www.autoledplaza.nl/HB4-9006-Dimlicht-4000LM-6000K-LED-compact. let wel op dat de polariteit omgekeerd is: de stekker moet dus andersom op de lamp . Gelukkihg geen storingslampje.
 6. Roak

  LED verlichting

  Mistlamp is definitief HB4, Door schade en schande achtergekomen Had H11 gekocht maar past uiteraard niet. In het manual staat H11 namelijk. Om er goed bij te komen is het beste om het wiel te verwijderen en de wielkuip ook te verwijderen. een aantal clips en een aantal parkers en de kuip is er uit. Om de lamp zelf te verwisselen is nogal een klusje. er moet een lock weggedrukt worden die de bajotet van de lamp verhinderd om te draaien en daar kom je eigenlijk alleen goed bij als je het hele armatuur verwijderd. (3 schroeven). Ik zal komen weekend nog eens een poging wagen en dan ook foto's maken.
 7. Weet iemand toevallig hoe de speakers in het dashboard uitgebouwd kunnen worden ? Ik heb namelijk het idee dat de linker tweeter in tegenfase staat met de rechter. Als ik midden in de auto luister klinkt het raar, alsof ze dus in tegenfase staan. Ik heb inmiddels een goeie set interieur tools (spatels etc) en ik kom er wel tussen. maar ik durf er niet alte veel kracht op te zetten. Het zijn wel losse dekseltjes/paneeltjes , maar OF ze zitten gewoon erg strak geklemd OF ze zitten ook nog vanaf de onderkant nog geschroefd. Hartelijk dank alvast.
 8. Roak

  LED verlichting

  Mij. proceed heeft een electrische klep. Zie boven. Ik heb evt nog een setje Philips lampjes beschikbaar voor de geiinteresserde.
 9. Update deksel achterste vak: Ik heb kleine parkers in de onderkant geschroefd die net lang genoeg zijn om de bovenste helft op te drukken en zo te zorgen voor een iets grotere afstand tussen beide lagen. Rammel weg ! Niet de beste oplossing maar je ziet er niets van verder.
 10. Dat Rammelende achterste vak heeft iedereen lijkt het wel. Als iedereen dat nou meldt bij z'n dealer komt er misschien een verbeterd exemplaar ooit.
 11. Mijn Ventilatie unit doet dat ook af-en-toe: ineens komt er een koude stroom uit die dan langzaam weer wat warmer wordt. Alsof er een sensor ineens een hoge temperatuur meet of zo. Bandengeluid LIJKT nu iets minder te worden (net de 10.000 overschreden), maar ik denk dat het ook aan de banden (pilot Sport 4) ligt; onder mijn vorige auto (golf 7) lagen exact dezelfde 18" banden en die maakten dezelfde herrie.
 12. heb ze op 2.4 staan, zoals aanbevolen.
×
×
 • Create New...