Jump to content

fvlokven

Leden
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About fvlokven

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Proceed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. temperatuur op 23 graden? Rij jij het hele jaar in je zwembroek rond? Ik heb heb eigenlijk altijd op 20,5 staan, soms de ochtend even op 21 graden om warm te worden maar dan is het al snel goed warm in de auto en gaat die terug naar 20,5 graden.
 2. Dat ziet er toch wel heel gaaf en strak uit zo in het zwart...
 3. ik vind de rode naafkapjes mooi staan op de velgen, en rode remklauwen nep? Ook bij de GT zijn de rode remklauwen gewoon rood gespoten/gecoat hoor, het is niet zo dat rode remklauwen beter remmen dan zilveren, blauwe, gele of groene.
 4. Nog meer mensen hier die modificaties aan hun (Pro)ceed aan willenbrengen? Ik ga sowieso de binnenverlichting vervangen door LED, kentekenverlichting reeds gedaan. Verder wil ik misschien wel de rode naafkapjes voor de 18inch velgen bestellen (zijn schijnbaar los te bestellen), ik ga de Kia logo's vervangen door de K-Logo's en zou het liefst de remklauwen rood maken maar dat is volgens mij wel echt veel werk.
 5. Dat ziet er wel netjes uit! Ben wel benieuwd of dat zelf ook nog te realiseren is op een nette manier. Lijkt mij een mooie modificatie
 6. En hoe bevalt de Proceed? ik hoop dat mijne deze week ook weer gerepareerd is! Toevallig al een foto van de 12V aansluiting achterin? En natuurlijk van de auto zelf!
 7. fvlokven

  LED verlichting

  Welke maat is dit? En geeft deze een beetje voldoende licht? heb je een link naar het lampje?
 8. fvlokven

  LED verlichting

  Top bedankt voor je reactie! Ik ga een 31mm en 36mm bestellen en kijken welke beter past.
 9. fvlokven

  LED verlichting

  Ja dat zou kunnen, maar volgens mij hebben @pdakkerman en @Roak beide een Kia Proceed.
 10. fvlokven

  LED verlichting

  Als dat kan graag, vreemd dat er 2 verschillende type lampen worden gebruikt in de kofferbak.
 11. fvlokven

  LED verlichting

  Bij jou past de 36mm dus niet in de kofferbak? @pdakkerman Jij hebt toch wel een 36mm in de kofferbak zitten?
 12. fvlokven

  LED verlichting

  Kijk de kofferbak verlichting vervangen dus! 36mm past goed? Dan ga ik deze ook bestellen, zodat ik deze kan vervangen als mijn auto eindelijk eens terug is van de reparatie. Ik heb wel al de kentekenverlichting vervangen voor hij naar de garage moest, dit ging heel makkelijk. Inderdaad de units verwijderd en toen de fitting eruit getrokken (voorzichtig) en de lampjes vervangen door LED. Ziet er meteen een heel stuk beter uit, en vind eigenlijk dat dat gewoon standaard zou moeten zijn bij zo'n auto. P.S. heb je toevallig ook al gekeken naar het lampje in het dashbord kastje? En de lampjes bij de make-up spiegels? Deze wil ik ook graag vervangen.
 13. Thnx! Ga ik ze ook bestellen. Ben ook nog erg benieuwd naar de 12v aansluiting die gemaakt is!
 14. Welke zijn op dat forum aanbevolen? die W5W of die festoon lampjes?
 15. Ok, verschillende maten gekocht dus, kan je zomaar een andere maat in bijvoorbeeld de kofferbak toepassen dan? en T10 W5W is zelfde als de kentekenverlichting toch, deze heb ik al wel vervangen. En ja ik was degene met het defect in de kabelboom, de verwachting is nu dat de kabel volgende week binnenkomt, en dan moet hij nog gemonteerd worden en de halve auto weer in elkaar geschroefd worden. Dan heeft hij zo'n 12 weken bij de dealer gestaan! En dat na een levertijd van 6 weken, en toch wel 3 weken kunnen rijden daarna Mistlampen heb ik al wel liggen, maar dan met externe canbus, zoek eigenlijk nog goede lampen met Canbus in de lamp voor het vervangen van de mistlampen.
×
×
 • Create New...