Jump to content
 • Sign Up

pdakkerman

Leden
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About pdakkerman

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed SW GTline(2016)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pdakkerman

  Proceed subforum

  Top En nu wachten op de levering van m'n proceed
 2. pdakkerman

  Proceed 12v aansluiting

  Dat wordt er zelf een inbouwen dan.
 3. pdakkerman

  Proceed 12v aansluiting

  Ik zat net een Engels filmpje te kijken over de Proceed. Tot mijn schrik werd er verteld dat er geen 12v aansluiting in de kofferbak zat!! Klopt dit echt? Ik zie dit nu ook op de verschillende brochures : alleen 12v voor!!! Dat er geen thv de achterbank zat vond ik al erg achterhaald. Maar het ontbreken in de kofferbak is echt een gemis. Ik had juist al een 2meter verlengkabel gekocht en ik en kinderen waren hier erg blij mee. Deze loopt netjes vanuit de koffer en komt uit onder de achterbank in het midden. Ik: geen zeurende kinderen over lege telefoons of tablets en geen wirwar van kabels vanuit de middenconsole naar achteren Kids: altijd laden en ieder 2 USB aansluitingen. (Verlengkabel was tevens ook meteen splitter naar 2 12v aansluitingen)
 4. pdakkerman

  Proceed subforum

  Wordt het mss tijd om voor de proceed een subforum te maken? Dus onder c'eed1, c'eed2 en ceed3
 5. pdakkerman

  Levertijd Kia Ceed SW

  Zat net te spelen op kentekenvoorspeller en het RDW. Volgens mij is er nog geen enkele proceed diesel op kenteken gezet. Als ik zo kijk naar de catalogus prijzen zijn het allemaal benzine uitvoeringen. Ik heb mijn bestelling ongeveer half maart aan de dealer doorgegeven. Hij verwacht hem nog steeds eind juni te kunnen leveren. Ik hoop het wel in ieder geval
 6. pdakkerman

  Vraag over een trekhaak op een Ceed Sportswagon

  Het wel of werken met de parkeersensoren terzijde... Demontabel hoeft niet meteen te betekenen dat je hem moet weghalen als je hem niet gebruikt. Heeft meer te maken met het zicht lijkt mij. Je kunt hem gewoon laten zitten hoor!
 7. pdakkerman

  Ervaringen panoramaschuifdak Ceed

  Ik rij nu bijna 3 jaar Ceed sw met panoramisch dak. En nooit last gehad van windgeruis. Ik denk eerlijk gezegd wel dan een Ceed zonder pano dak stiller is. Gezien de isolatie die ontbreekt in glas. Nu tijdens de vakantie met dakkoffer gereden en uit ergernis van de geruis door dakkoffer en dakdragers zonder koffer het 'gordijn' dichtgedaan. Dit dempt al aanzienlijk het geluid. Kan ook niet wachten totdat we thuis zijn onder dakdragers eraf te halen. Maar wat mij betreft kan de vakantie nog niet eindigen.
 8. pdakkerman

  Dakdragers Kia Proceed (2019)

  Iets waar ik net achter kom met het plaatsen van de dakkoffer op m'n Kia Ceed sw 2016. De dakkoffer zelf moet een flink stuk naar voren worden geplaatst wil je de klep nog een beetje fatsoenlijk open kunnen doen. Koffer die er nu op zit is een Thule polar 500
 9. pdakkerman

  Vreemde Ceed in de bijt

  https://pers.kia.com/persbericht/kia-motors-nederland-b-v-levert-nieuwe-kia-ceed-aan-het-ministerie-van-defensie/
 10. pdakkerman

  Dakdragers Kia Proceed (2019)

  Ik ben ook wel benieuwd naar de ontwikkelingen / jullie bevindingen. Ik ga ervan uit dat er wel dakdragers op kunnen. In de prijslijst staat een daklast van maximaal 80kg omschreven. Dus logischerwijs zou er op het dak spullen vervoerd kunnen worden. Als voorbeeld kan ik nog de Ford ka (1e model) herinneren, daar kan geen trekhaak onder. Zo was er dus ook geen trekgewicht opgegeven in de specificaties.
 11. pdakkerman

  velgen maat

  Durf het niet te zeggen. Maar verwacht niet veel verschil met de Ceed2. Veel 5 gaats (van Hyundai/Kia) hebben dezelfde naaf en steek. ET kan nog weleens verschillen. Zelfs per model Anders gewoon de dealer bellen of de betere websites in de gaten houden.
 12. pdakkerman

  KIA e-Niro

  Die heb ik al aangemaakt
 13. pdakkerman

  Rijden met de e-niro; verbruik en laden

  Klopt is heel heel mooi draadje over de e-niro. Maar aangezien er nu een apart gedeelte is, hoeft niet alles in een topic te staan. Mij vraag is vrij duidelijk. En lijkt mij dat dat overzichtelijker is in een topic. Maar bedankt voor de link. Het filmpje was vrij duidelijk maar is ook maar 1 ervaring
 14. pdakkerman

  Rijden met de e-niro; verbruik en laden

  Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van het rijden met de e-niro. Met name hoe is het gebruik van het dagelijks leven. Ik heb zelf nu een Kia Ceed diesel die er in juli uitgaat (einde lease contract). Ik wil dan ook met de e-niro gaan rijden. Hoe gaat het in het dagelijks gebruik ge- en verbruik, welke range wordt er gehaald, hoe snel gaat het laden en laad je dan bij een snellader, thuis of openbaar (en wat zijn dan de specs van de lader). Ben zelf stiekem nog in twijfel en wil mss nog 3 jaar dieselen. Kunnen er door de trotse eigenaars van de e-niro hier een gepost worden ? Type rijder Afgelegde afstand in .. tijd Range op lading (gestart op ..% lading) Wat voor lader. Tijd om van ..% naar ..% te laden. Wat voor lader en specs (kW en zo)
 15. pdakkerman

  Kleuren e-niro

  Heeft iemand een echte foto van Moss Gray. Ik twijfel of het Moss Grey is of platinum graphite
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.