Jump to content

pdakkerman

Leden
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

pdakkerman last won the day on April 17

pdakkerman had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

1 Follower

About pdakkerman

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Nu: Kia Proceed 1.5 T-GDI DCT GTplusline
  Reed in:
  Proceed GT Plusline (2019)
  Ceed SW GTline (2016)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja. Bestandje van 23GB downloaden en op USB stick zetten. Zie elders in dit forum.
 2. Update geslaagd Alleen jammer dat ik nog steeds de Spotify problemen heb Maar ik kan nu wel het scherm rechts kan Vullen met delen van de Kia schermen
 3. Alleen jammer dat de link niet werkt
 4. Voor het eerst echt gewassen. Heel erg blij met de grill en donkere logo
 5. Het wrappen van de grill heb ik laten doen bij https://eefs-windowtints-carwraps.business.site/ En kostte 70,-. Ik had ook een offerte opgevraagd bij een wat groter bedrijf, die waren een stuk duurder. Deze dame doet het in haar eentje en met veel passie.
 6. Vandaag de grill en de emblemen laten wrappen. Erg blij met het resultaat
 7. Komende week een afspraak om m'n grill te wrappen. Ik zit in twijfel om de ovale Kia emblemen op de motorkap en achterklep ook te laten doen. En dan helemaal zwart of als het kan heel donker doorschijnend, zodat je van dichtbij nog wel het logo kan zien. Zoiets is ten eerste een persoonlijke keuze maar ben benieuwd wat jullie mening hierover is.
 8. wat grappig, nog iemand met zijn 2e Proceed
 9. Vandaag naar kantoor geweest met de auto. Even genieten op de ACC en tussendoor wat instellingkjes aangepast. Het piepen van de trajectcontrole controle uitgezet. Als het goed is. De melding om een tankstation te zoeken als de tank bijna leeg is gevonden en uitgezet. Stoel gefinetuned. Wat ik al ergens las op het forum ivm de GPS snelheid op nav.scherm vs dashboard snelheid, deze liggen angstvallig dicht bij elkaar. Binnenkort nog eens testen met bv Flitsmeister/ Maps erbij en de snelheden vergelijken. ( Ik raak m'n Gsm in principe niet aan tijdens het rijden.
 10. Wel grappig hoe de kleur veranderd als de hoek anders is
 11. Je hoort Spotify wel. Maar je ziet het niet op het display. Woensdag weer auto rijden en ff snel starten. Op Tweakers las ik dat er meer mensen problemen mee hebben
×
×
 • Create New...