Jump to content
 

pdakkerman

Leden
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

pdakkerman last won the day on April 17

pdakkerman had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

1 Follower

About pdakkerman

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Nu: Kia Proceed 1.5 T-GDI DCT GTplusline
  Reed in:
  Proceed GT Plusline (2019)
  Ceed SW GTline (2016)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bandenspanning is komen te vervallen in de MY2021. Mag het op spanning zetten de set button indrukken. Is de druk te laag,dan krijg je een melding. Vind het zelf ook echt zonde dat dit is komen te vervallen. Digitale beeldscherm? Hoe bedoel je dat? Het zijn 3 hoofd tabs met daaronder verschillende schermen Bij mij staat ie altijd op het rit data. Km, tijd en verbruik. Hiervan is het ook weer jammer dat deze zich na iedere start reset. Bij de oude model ging het verder als je binnen. 2 ofzo weer verder ging rijden. Dit vooruit / achteruit met Spotif
 2. Bedankt voor de tip. Wel apart dat het een andere app is. Ik heb nu 2 UVO apps op mijn telefoon. De 2.0 ziet er beter uit
 3. Ik heb volgens mij nog nooit in een auto gereden waarin je niet eerst de cc moet aanzetten (actief moet maken) en dan de snelheid moet instellen. Dus ja. Altijd eerst met mode actief maken en met set instellen. Iedere keer als je de auto opnieuw start.
 4. Heb je wel de volgende 2 schermen?
 5. Heb je het al getest met een andere telefoon / je eigen telefoon in een andere auto. Android auto - een ramp? Het is de meest fantastische aanvulling aan het media systeem. Staan de instellingen in je Niro goed?
 6. Heb je het al getest met een andere telefoon / je eigen telefoon in een andere auto. Android auto - een ramp? Het is de meest fantastische aanvulling aan het media systeem. Staan de instellingen in je Niro goed?
 7. Ik heb zelfeen ceed2 SW en proceed MY 2019 gereden. Daarbij vond ik het verbruik voor een diesel tegenvallen. Pre corona zat ik gemiddeld op 1 op 15. Tijdens corona niet heel veel km ers gemaakt met de proceed. Dus niet echt een reeel beeld. Wat me nog een beetje bijstaat was dat ik op dagen dat ik naar kantoor ging weleens op een enkele rit 1 op 18 haalde. Maar dan reed ik niet veel harder dan 120 en gemiddeld 90 km per uur op een rit van 90 km. Pre corona haalde ik gemiddeld 120km pu op 90 km. Ik moest er toevallig vandaag aan terug denken. Ik rijd nu een proceed
 8. Iemand al bekend of het audio system van het 10" scherm por/ceed te 'kraken' is. Met het MY19 model in mijn vorige proceed en het 7" display ging dat wel. (Door in het menu bij de klok het scherm op een bepaalde volgorde aan te tikken) Waarom wil ik dat weten? Ik zou willen weten of ik in het Android menu de hotspot kan aanzetten en dus op de databundel van de Kia kam meeliften.
 9. Vandaag wat geks gehad met de automaat. Vanmorgen onderweg op de snelweg met de automaat op D in 7 met een gangetje van ongeveer 130 op de adaptiv cc. Er stond wel wat wind maar door plots hardere wind (windstoot), vond de automaat het nodig om terug te schakelen naar z'n 4. Dit gebeurde tot 2x toe. Vervolgens de automaat in M gezet en de 7e versnelling (nog steeds ACC). Maar zelfs in manueel vond de automaat het nodig om bij een windstoot terug te schakelen naar z'n 4. Helaas niet meer kunnen testen met de automaat in M en op sport.
 10. Niet de allermooiste foto. Maar wel 1 die ik zelf nog wilde hebben. Mijn oude en nieuwe proceed
 11. pdakkerman

  UVO app

  Vandaag eea gestrest maar helaas niet het gewenste resultaat. Batterij optimaliseren staat uit.
 12. pdakkerman

  UVO app

  Sinds kort een nieuwe telefoon met Android11 (OnePlus9) Maar krijg geen meldingen meer van de UVO app binnen. Ik zie ze wel als ik in de App kijk. Iemand hier ervaring mee / oplossing Instellingen in de telefoon lijken goed te staan.
 13. Update Hij doet het. Wel eerst foutmelding bij versturen. 2 e keer deed ie het wel. In de auto de melding dat er 2! Route verzoeken waren, ook die van gisteren. Een oude 3e, van de eerste keer, sinds er ook bij.
 14. Ik heb het in het begin 1x getest. Toen werkte het. Maar sinds vorige week een andere telefoon. OnePlus9 met Android11 en sindsdien krijg ik geen melding meer als ik vergeten ben de deuren dicht te doen en gisteravond werkte het verzenden niet. Bestemming wel verzonden maar bij het starten van de auto kreeg ik niet de vraag om er naartoe te navigeren. Echter onlangs wat instellingen in de UVO app verandert en daarna kreeg ik in de auto wel de vraag om ik de instellingen wilde bijwerken (of zoiets) Mss dat eea met elkaar te maken heeft. Ik zal het zsm no
 15. Omdat het kan. Beetje kort door de bocht. Maar de optie zat in het menu en had geen telefoon die draadloos kon laden. Dus waarom de 'straling' aanzetten. Mijn oude telefoon legde ik wel altijd op de Qi plek.
×
×
 • Create New...