Jump to content
 • Sign Up

pdakkerman

Leden
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Goed

About pdakkerman

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Over jezelf
  Nu: Kia Proceed CRDI DCT7 (2019)
  Reed in: Kia Ceed SW GTline(2016)
 • Auto
  Nu: Kia Proceed CRDI DCT7 (2019)
  Reed in: Kia Ceed SW GTline(2016)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denk niet dat de Ceed en Proceed dit hebben. Toevallig met een collega met een e Niro gisteren meegerede. Die had dat dus wel. Maar dan moet de knop op het afstellen van de spiegel op links of rechts staan en niet neutraal in het midden. Helaas is de keuze in mij Proceed links of rechts
 2. Mijne staat inmiddels op 7k en ben ook nog steeds superblij. Ook erg prettig om te horen dat je het geluid van JBL geweldig vind. Ik begrijp de mensen die dit niet vinden totaal niet. Het is is mi echt gewoon een prima soundsystem. Het zicht naar achter. Ja wat kan je ervan zeggen. Als je kleiner bent dan 1.75 denk ik dat het reuze meevalt. Wat een oplossing had kunnen zijn is het stangetje van de spiegel wat langer. Zo krijg je een andere hoek waardoor het zicht veel beter zou zijn. Voor nu wat meer in de buitenspiegels kijken.
 3. pdakkerman

  Topics

  Geen idee hoe ik met de titel moet beginnen. Ik merk dat het steeds drukker hier wordt op forum en dat is goed. Wat ik ook zie is dat er steeds meer topics komen onder een auto model, maar eigenlijk voor veel meer Kia rijders nuttig is. Voorbeelden hiervan zijn het engineering mode topic bij de stonic en het android auto topic bij de e-niro. Ik weet natuurlijk niet of er een wens is om bepaalde topic te gaan centraliseren en er moderators tijd voor hebben. Daarom eerst maar een dit topic. Ook eigenlijk in een gedeelte van het forum waar ik nooit kom (slecht he) Dus wat vinden jullie?
 4. Nu: Kia Proceed CRDI DCT7 (2019)
  Reed in: Kia Ceed SW GTline(2016)

 5. pdakkerman

  Android Auto

  Niet al je apps worden ook voor Android auto ondersteund. Whatsapp, mijnKia of tvgids zul je niet zien. Waze en TuneIn radio bv wel.
 6. pdakkerman

  Engineering Mode

  iemand ervaring met het sideloaden van android Apps dmv engineering mode. ik rij zelf een proceed en heb steeds minder mijn telefoon in de houder zitten, maar ik mis wel Flitsmeister om in de gaten te houden. deze draait wel gewoon, maar ik heb er geen controle op of dat FM aanstaat. Als je FM als app via engineering mode er op zet, kun je het daarna wel activeren via het menu van de headunit?
 7. Ter aanvulling. Met zo'n verzinsel ga ik niet over 1 nacht ijs. Dat lampje heeft vaak zo'n standaard connector. Als je daar een splitter tussen zet of maakt kun je aan beide kanten, op een nette, zo goed als originele, manier dit in orde maken.
 8. Dat is 1 manier. Watdenk jij dat ze bij Kia doen. Zal niet veel anders zijn hoor.
 9. Ben wel heel benieuwd hoe dat bij jou eruit ziet. Standaard is het dus gewoon een mat glaasje zoals je in de kofferbak ziet. Erg jammer dat ze dit dan ook niet aan de bijrijders kant standaard doen. Maar aan de andere kant. Dat het er zit schept mogelijkheden om zelf wat aan te sluiten / stroom af te tappen
 10. Gisteravond viel mij op dat er aan de bestuurderskant bij de voeten/pedalen verlichting zit. Ik dacht altijd dat dit een optie was. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat het niet ook aan de bijrijders kant is. Ik had alleen geen tijd om er eens goed naar te kijken. Meer mensen die dit hebben ?
 11. Stuur mij maar een pb met je email voor de liefhebbers
 12. Heb je ook de link
 13. Dankje voor de tip over het ontgrendelen
 14. Met name de afstand van de acc vind ik erg groot. Bij 150-200 meter remt de auto af, dus ga je maar alvast naar links om in te gaan halen. Maar dan duurt het vaak minimaal 10 seconden voordat je bij de andere auto bent. Dus ga je vaak onnodig links of zet je de acc maar uit. Ik heb ook af en toe ruzie met de sloten. Oa de klep en andere portieren blijven op slot als de motor draait. Wat ik precies fout doe of juist moet doen ben ik nog niet uit.
 15. Vergeet helemaal te melden. Reservewiel / thuisbrenger is ook 16", alleen wat smaller
×
×
 • Create New...