Jump to content

Gampie

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Seat ibiza
  Kia Rio
  Kia Proceed ( in bestelling)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gampie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ja super! Het is echt geweldig.
 2. Hoe kom ik in het hidden menu met een model proceed my2020 ( breedbeeldscherm?)
 3. Ik ben sinds 29 november een trotse eigenaar van mijn proceed MY2020 (benzine)
 4. Vandaag een telefoontje van de dealer gehad , mijn proceed is vandaag binnengekomen , a.s maandag of dinsdag mag ik hem ophalen.
 5. 28-11-2019 is de planning dat mijn auto wordt afgeleverd bij de dealer, maar dat kwam er ook twijfelachtig uit.
 6. 3x verzet pffff Uiteindelijk als je hem/haar voor de deur hebt staan, dan ben je het lange wachten alweer vergeten. Ik hoop dat de dealer mij morgen kan vertellen wanneer ik de Proceed mag ophalen.
 7. Das balen! Ik heb de mijne rond 24 juli besteld , met de vraag of deze wel voor 25 November geleverd kan worden. Dat was allemaal geen probleem, de auto zou waarschijnlijk in week 42 geleverd kunnen worden (midden Oktober) Hoorde maar niks van de dealer , ook zelf contact opgenomen en kreeg te horen: Het wordt ergens in November, helaas kunnen ze niet zeggen wanneer in November
 8. Wie heeft er een Proceed in bestelling? Wanneer heb je de Proceed besteld? Wanneer wordt jou Proceed afgeleverd?
 9. Heb van de Kia dealer te horen gekregen dat de levertijd ongeveer 2,5 tot 3 maanden is.
 10. Ben bezig met de bestelling van een kia Proceed , de dealer heeft mij het volgende uitgelegd: De Kia Proceed komt blijkbaar standaard met een Digitale toerenteller ( net als de XCEED) en met een Navigatie systeem zoals in de nieuwe E-soul. De Kia proceed wordt van UVO connect voorzien. De Panoramadak zal niet meer standaard er bij zitten, deze kan als optie er bij besteld worden. Omdat de panoramadak er niet standaard bij zit, blijft de prijs van de Proceed gelijk, wil je wel een panoramadak, dan is de prijs uiteraard duurder. De opties zijn nog niet op de website beschikbaar, maar wel al bij de dealer. Levertijd is ongeveer 3 maanden volgens de dealer. Hopelijk kan ik vandaag tekenen en hoor ik wat de levertijd is, ik ga er vanuit dat de levertijd niet een half jaar of langer is. Zodra ik meer weet, dan zal ik dit direct melden.
×
×
 • Create New...