Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Country

  Netherlands

tijdjes123 last won the day on August 14 2020

tijdjes123 had the most liked content!

Community Reputation

19 Goed

About tijdjes123

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto
  Ceed dynamic+ DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Net even de nieuwe prijstlijst bekeken voor de ceed SW Paar vraagjes: Weet iemand het verschil tussen de motor 1.5 T-GDI MHEV DCT7 en de 1.5 T-GDI DCT7 de eerste heeft alleen mild hybrid maar is wel goedkoper? Enige verschil wat ik kan zien is dat de gewone DCT 7 wel in gt plusline leverbaar is en de MHEV alleen in executiveline maar de opties tussen GT plusline en exectuveiline zijn volgens mij hetzelfde.
 2. 1. Is als je motor uitstaat staat ook de stroom naar alles uit. Dus is logisch dat je ramen het dan niet doen. 2.Waarschijnlijk omdat het nu redelijk koud is werkt het niet. Bij mijn ceed werkt het ook niet altijd. Ook moet je wel een tijdje rijden alvorens het werkt.
 3. De ceed geeft een ketting Alarm is een simpel alarm Als ik de autobop slot doe en er zit nog iemand in en deze stapt na 3p sec uit gaat het alarm af
 4. tijdjes123

  LKA

  Die is niet standaard uit te zetten.
 5. Ik heb net de update voor de E-niro gedownload omdat je gewoon tijdens de installatie gewoon US geselecteerd. De update is 19GB!
 6. tijdjes123

  Bluetooth

  Dit heb ik al een keer nagevraagd bij de dealer en is inderdaad niet mogelijk
 7. tijdjes123

  Grote Twijfel

  De ceed is sowieso groter dan de rio en met 40.000 km per jaar vind ik dat zelf fijner. Hrt geluid in de rio is hetzelfde als in de ceed. Ook niet denderend dus. Aangezien je in de gt plusline pas JBL premium audio krijgt in de Ceed
 8. een Dodge is ook Amerikaans en alle amerikaanse auto's hebben het. Ook Mercedes etc heeft het in Amerika. In Europa komt het eigenlijk niet voor.
 9. Remote start wordt vooral in Amerika heel veel gedaan. In Europa is dit volgens mij in geen enkele auto te krijgen en misschien is het zelfs wettelijk verboden.
 10. Ik was vanmiddag met kia aan het chatten omdat in de ceed prijslijsten staat aangegeven dat alleen de prijs geld voor voorraadmodellen. Nu gaf de medewerker aan dat er eind deze maand 1.5 mild hybrid motoren komen. Heeft iemand al meer informatie van zijn/haar dealer of nieuwe prijzen en hoeveel PK deze motoren gaan leveren?
 11. Naar mijn weten kan dit niet, ik ga ervanuit dat het handgeschakeld is maar die is niet via software geschakeld maar je schakelt echt de platen in de auto, misschien foutieve sensor die de verkeerde versnelling aangeeft?
 12. Je stuurt een link naar marktplaats account. Niet naar de advertentie.
 13. het werkt volgens mij precies hetzelfde als ervoor?
 14. heb je een foto?
×
×
 • Create New...