Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Posts

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tijdjes123 last won the day on May 21

tijdjes123 had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Ceed dynamic+ DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tijdjes123's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

20

Reputation

2

Community Answers

 1. Is dit nadat je de auto hebt teruggehad? Ik zou teruggaan naar de dealer. Deze filmpjes laten zien aangeven dat je er niet mee wilt doorrijden en dat ze maar met KIA nederland contact op moet nemen. Werkelijk alles is fout aan de auto. Zelfs de temepratuurmeter wordt fout uitgelezen.
 2. Iemand nog meer verbruikcijfers toevallig?
 3. Is dat met MHEV in de Ceed SW of zonder?
 4. Hallo, Even een vraag. Hoeveel kilometer komen jullie met de Verbruik Kia Proceed 1.5 T-GDI DCT7 op een tank? Als ik gewoon normaal rijdt. dus niet sport etc kom ik tussen de 400-450km op een tank. Ik vind dit wel erg weinig.
 5. Waarom elke keer als kia een update doorvoert van hun multimediasysteem wordt het een stukje slechter. Nu is de achteruitrijcamera weer kleiner geworden.... Dit was zeker weten eerst groter. Ik heb ook nog 2 andere dingen waar misschien iemand mee kan helpen. Ik heb dempen van volume aanstaan bij navigatiestemgeluid. Maar als ik de muziek hard heb staan dempt het niet genoeg waardoor ik niks hoor wat de navigatie zegt.... De kruisend verkeerdetectie achter hoor ik ook bijna niet zelfs als het geluid zacht staat. Hebben jullie ook dat er een vertraging is van ong 1 seconden als je op een knop drukt(de touch knoppen onder het scherm) en dat het scherm verplaatst.
 6. Niet heel mooi eerlijk gezegd. Ze hebben met de voorkant een beetje gekeken naar de F1 2022 voorvleugel lijkt het.
 7. Vandaag Kia proceed gehad. Hele fijne auto. Alleen ik mis een scherm voor bandenspanning in de proceed waar ik in proef gereden heb stond dat er wel volgens mij of in ieder geval waardes. Weet iemand of het ook mogelijk is in het digitale dashboard die menuschermen te laten verdwijnen tenzij je op die knop drukt(dus het scherm voor rijassitentie etc) Als ik met spotify mijn muziek via bluetooth afspeel dan is op het stuur het pijltje naar boven om een nummer terug te gaan en het pijltje naar beneden om het volgende nummer af te spelen. Dit is best irritant. Hebben meer mensen dit probleem? Op mijn andere Ceed 3 uit 2019 was het precies andersom en veel logischer.
 8. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kia.uvo.eu.ux20
 9. Het valt niet onder garantie van de blanke laklaag. Volgens hun zie je steenslag en als er dan water onder komt dan laat de blanke laklaag los. En dit kan ook al gebeuren als je in een plas water rijdt. Aangezien die bumper 10cm boven de grond zit grote kans dat je steenslag krijgt. Dus KIA maakt eigenlijk auto's waat je niet mee kan rijden omdat de lak te gevoellig is voor een steentje..... Erg vreemd en de lakgarantie heeft dus totaal geen waarde. Ik rijdt zelf al een paar jaar auto van andere merken en mijn ouders al 40 jaar en die hebben dit nog nooit gehad..... Dat betekend dat als ze bij de kia garage je auto wassen en het daar gebeurd. Je een maand later zelf je auto door de wasstraat doet en het dan pas opmerkt je zelf nogsteeds de pineut bent en je eigen verzekering moet aanspreken terwijl dit bij KIA is gebeurd. Ik blijf het erg vreemd vinden... en heb spijt dat ik weer een KIA heb besteld. Toen ik vanmiddag KIA NL toevallig belde gaven ze aan dat ze toevallig vanmiddag ook irmand hadden gesproken met hetzelfde probleem op zijn nero. Het is dus wel degelijk een KIA probleem.
 10. Paar dagen geleden door de wasstraat geweest zoals ik eigenlijk altijd doe met mijn auto en met meerdere auto's Echter bij de Kia is bij de voorbumper onder zwarte lip een stuk van de blanke laklaag eraf. Erg vreemd dat dit zomaar kan. Het ligt nu bij KIA Nederland of het valt onder lakgarantie. Iemand hier ervaring mee en of het onder garantie gemaakt wordt? Auto is 2 jaar oud en maar 30.000 km op de teller.
 11. Is gewoon een regel die door de EU aangenomen: https://ec.europa.eu/growth/content/electric-and-hybrid-cars-new-rules-noise-emitting-protect-vulnerable-road-users_en
 12. Draadloos laden gaat altijd trager dan bekabeld laden De oneplus 9 bedrade lader laat met 65W de draadloze variant die erin zit kan max 15W
 13. Dat is wel supervevelend. Ik weet niet of ik nu kan bestellen en dan tot december kan wachten of dat de orders ook gestopt zijn. Als het laatste het geval is dan wordt het geen kia meer denk ik.
 14. Ik zit te kijken naar de E-niro. Maar zit te twijfelen om een warmtepomp te nemen of niet. Hoeveel scheelt dit ongeveer in range. Vanmiddag erin gereden. Ik merk wel dat de LFA veel minder goed werkt dan in mijn ceed.
 15. Ik hoor net bij de dealer dat de productiestop voor de Ceed Ceed SW en proceed tot het einde van 2021 zou gaan duren omdat dan pas het nieuwe model uitkomt. Ik kan het me bijna niet voorstellen eerlijk gezegd. Heeft iemand toevallig meer informatie hier over?
×
×
 • Create New...