Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tijdjes123 last won the day on August 14 2020

tijdjes123 had the most liked content!

Community Reputation

19 Goed

About tijdjes123

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto
  Ceed dynamic+ DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dealer wist het niet helemaal zeker maar hij ging uit van draadloos android auto/apple carplay
 2. Er is nu een productiestop bij Kia om alles om te zetten naar MY22 het is nu wachten op de nieuwe prijslijsten. Dan zitten ook de nieuwe logo's erop.
 3. Jammer dat de nieuwe logo's op de auto geplakt worden en niet meer in dat rondje zitten waar het kia logo in zit. Als je dit er dus opplakt is het toch minder mooi dan het originele logo
 4. tijdjes123

  Keyless entry

  Ze kunnen inderdaad het signaal van je sleutel versterken waardoor je auto open gaat. als de sleutel totaal niet in de buurt is. Metalen bakje kan dit verhelpen. Of ze een Kia willen stelen is een 2e natuurlijk
 5. Dealer gaf aan dat het waarschijnlijk alleen het nieuwe logo is en draadloos android auto/apple carplay
 6. Ik krijg net van mijn dealer te horen dat er nog deze week alleen een proceed besteld kan worden. Daarna wordt het wachten op het 2022 model en worden ook de nieuwe prijzen bekendgemaakt. Hopelijk wordt die niet veel duurder want dan pas die niet in mijn leasebudget.
 7. Huh? proceed wordt toch alleen geleverd met alcantara stoelen?
 8. Ja dat klopt alleen bij mij Athlon kloppen de bedragen niet. En ik snap niet dat mijn collega met een auto die minder waard is meer moet betalen.
 9. Heeft iemand enig idee wat de leaseprijzen zijn voor de kia proceed? Mijn collega neemt een 1.0 handgeschakeld GT-Line en panoramadak en komt uit 624. o.b.v. 48mnd 35.000km per jaar. Ik heb in januari een leaseprijs opgevraagd voor een GT-Plusline automaat (zonder panoramadak) en ik kwam uit op 615 voor zelfde maanden en aantal kilometers.
 10. iemand nog tips om voor een normale prijs de grill, sideskirts, raamlijsten en uitlaten te laten wrappen? Absolute motors en JDcustoms vragen er 1100 ex btw voor en bij JDCustoms moeten de uitlaten en grill zelfs gespoten worden...
 11. Heb je ook nog andere dingen laten wrappen? Zoals grill of iets?
 12. De lampen maar ik zie dat je net daarna een link deelde
 13. @ProCeedGT waar heb je je auto laten wrappen en wat kosten het als ik vragen mag?
 14. Waar heb je dit laten doen? En wat heeft het gekost?
 15. Tsja. DAB achteraf inbouwen is lastig zonder dat je een lelijke antenne ziet. Je zou overigens DAB ook moeten zien zonder android auto of apple carplay.
×
×
 • Create New...