Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About tijdjes123

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Ceed dynamic+ DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tot zover het goedkope laden denk ik dan?
 2. E10 valt volgens mij prima te tanken zonder dat er echt iets kapot gaat. Ik vind super in ieder geval niet de extra centen waard.
 3. Kia heeft dit alleen vanaf bouwjaar MY2020 met uvo connect. Android auto kan je zonder problemen installeren en de permissies kan je ook zonder problemen accepteren.
 4. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Via hier kan je nogsteeds android auto downloaden en installeren.
 5. Dat zal ik even kijken. Het leek mij handig als ik een nummer kies in de auto dat de auto zelf vraagt welke simkaart hij moet gebruiken
 6. Alleen daarna zijn de plaatjes van het interieur nogsteeds gebaseerd op het oude model.
 7. Hallo, Ik heb een kia MY2019. nu heb ik een nieuwe galaxy S10 met 2 simkaarten. de telefoon staat ingesteld dat die altijd moet vragen met welke simkaart ik wil belllen. Weet iemand of kia dit ook heeft. Ik probeerde vandmiddag te bellen maar kreeg de melding fout met bellen zie telefoon. Hier moest ik dus eerst een simkaart selecteren. Hopelijk kan iemand mij helpen.
 8. tijdjes123

  Xceed

  Ik zou dat mits het budget het toelaat voor de 1.4 dynamicplusline of hoger gaan. Dit omdat je aangeeft veel snelweg te rijden en het met de automaat 1.4 i.c.m met adaptive cruise control en Lane following assist heerlijk rijdt.
 9. Ja tenminste bij de ceed wel. Het knopje dat de afstand tot dr voorganger regely lang ingedrukt houden.
 10. Gefeliciteerd nu maar wachten. Ookal had ik denk ik toch liever mercedes blijven rijden dan een Kia. Kia rijdt goed maar Mercedes rijdt nog een tikkeltje beter.
 11. Als ik het goed heb heeft de auto met MY2020 uvo connect. Dan zou je in de app ook kunnen zien wat de bandenspanning is. Zie je het daar wel staan?
 12. Mooi dan is dat in ieder geval opgelost. Nu de bandenspanning nog...
 13. Dat lijkt mij vreemd aangezien je nu totaal niet ziet wat de bandenspanning is. Ook staat het op de filmpjes wel. Hier nog een filmpje rond 27:07: Deze Man heeft een xceed zonder digitale cockpit met maar 3 menuopties onder het snelwegicoontje. Echter is 1 daarvan wel bandenspanning rond 4.50:
 14. Je hebt in je andere topic aangegeven dat ze pas over een maand een leenauto hebben. Ik zou ze gewoon opbellen en redelijk boos worden dat je net een nieuwe auto hebt ten eerste je geen bandenspanning ziet en ten 2e hoe je in hemelsnaam een sensor kan vergeten terug te plaatsen. Dat ze het maar moeten oplossen. Ik bedoel het is niet een auto van een paar jaar oud maar van een paar weken. Ze moeten naar mijn mening maar sneller wat regelen desnoods schakelen zij met een dealer in de buurt.
×
×
 • Create New...