Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Posts

  370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tijdjes123 last won the day on March 29

tijdjes123 had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Ceed dynamic+ DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tijdjes123's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

23

Reputation

2

Community Answers

 1. Als er geen uvo in zit kan je de hotspot van je mobiel aanzetten en daarmee verbinden. Dan heb je wel file info.
 2. Sinds een paar dagen heb ik dat de bass heel erg trilt. De hoort het best erg. Ervaart iemand anders dit probleem ook? Het lijkt wel of die gescheurd is o.i.d. maar ik kan er volgens mij zelf niet bij om te kijken.
 3. Niewe auto's hebben een connectie via 4G volgens mij
 4. Het lijkt me dat als je teruggaat naar de dealer dit laat zien en dat je zegt dat je er niet meer in gaat rijden totdat het opgelost is dat ze wel iets doen denk ik? Leuk dat Kia Nederland zegt dat ze niks kunnen vinden, maar iets niet kunnen vinden en het wel constateren(wat je in het filmpje laat zien) is toch wel wat anders. Dan gaan ze maar zoeken toch?
 5. Volgens mij heb je in elke auto extreem veel windgeruis van je zijramen. Ik heb in meerdere merken gereden(Ook de duurdere duitse merken) en die hebben precies hetzelfde. Ik rijd met dakraam op de snelweg meestal in kiepstand. Dan is het probleem namelijk niet.
 6. Buiten dat, het is voor een tegenligger heel vervelend omdat een halogeen koplampunit heel anders is dan een led koplampunit. Je krijgt op deze manier gigantisch veel strooilicht.
 7. tijdjes123

  Wifi

  De auto uit 2020 kan het nog niet. De facelift heeft wel draadloos android auto?
 8. tijdjes123

  Wifi

  Wifi is niet nodig. Uvo zorgt dat je verbinding hebt met internet. Draadloos spotify afspelen kan gewoon via bluetooth.
 9. Maar dan krijg je bij de volgende beurt wel een kilometerstand ongeldig? Niet echt bevordelijk voor de verkoopprijs denk ik.
 10. Geen idee? Zou je het dan niet altijd hebben?
 11. De remschijven zijn gemeten en hebben een afwijking van 0.05mm. Het is al sinds ik de auto heb(nieuwe auto) Het remmen van de video was redelijk zachtjes.
 12. Hij is 4x uitgelijnd en de remmen zijn niet krom ofzo
 13. Ik heb nu een tijd de kia procceed en de auto is al naar 2 dealers geweest en volgens hun komt het door het onderstel maar ik geloof het niet. Als ik boven de 100 km/h rijdt en dan rem dan trilt het stuur gigantisch. Zodra ik 100 rijdt is het weer weg. Hierbij het filmpje. je moet goed naar het stuur kijken anders zie je het niet. Hebben andere mensen dit ook? Ik had in het filmpje mijn stuur los maar normaal voel ik het gewoon door heel mijn armen. VID_20211120_124433.mp4
 14. Is dit nadat je de auto hebt teruggehad? Ik zou teruggaan naar de dealer. Deze filmpjes laten zien aangeven dat je er niet mee wilt doorrijden en dat ze maar met KIA nederland contact op moet nemen. Werkelijk alles is fout aan de auto. Zelfs de temepratuurmeter wordt fout uitgelezen.
 15. Iemand nog meer verbruikcijfers toevallig?
×
×
 • Create New...