Jump to content
 • Sign Up

tijdjes123

Leden
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About tijdjes123

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ceed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als jij bij een klant bent en gewoon ergens in een gebouw. dan kunnen ze echt niet je sleutel verlengen. Dan moeten ze nogsteeds redelijk dicthbij zijn wil dit werken.
 2. Ik heb 10 mei besteld. Dealer verwacht nogsteeds juli te kunnen leveren.
 3. Wanneer heb je deze besteld?
 4. Hij is een jaar niet meer online geweest. Denk niet dat je nog een antwoord gaat krijgen.
 5. tijdjes123

  Android Auto

  Android auto voor je telefoon dus op je telfoonscherm zal komen te vervallen. In de auto zelf blijft het gewoon werken zoals normaal.
 6. het infotainsysteem lijkt in mijn ogen hier een beetje alsof je in een oudere auto een dubbel din adapter hebt gepakt en daar dit scherm in hebt gestoken.
 7. Als ik van RickBBBB dit zo lees en hij heeft hem 2 mei besteld. Die van mij is 1 week later besteld dus misschien komt die van mij ook 1 week later binnen... Hoop ik dan. Vorige week had de auto geen chassisnummer. Dus ik weet niet hoelang dat dan nog kan duren.
 8. In android auto is dit een instelling|(op je S9) dat als die verbonden met bluetooth dat die automatisch android auto start. Dit kan je uitzetten.
 9. en wanneer heb je hem besteld?
 10. Persoonlijk zou ik niet akkoord gaan als ze een prijsverhoging gaan vragen. Jij hebt hem besteld voor een x bedrag dus moeten ze hem ook leveren voor dat bedrag
 11. Net nogmaals met de vestingsdirecteur gebeld van mijn dealer(van mossel) Hij geeft aan de auto is voor 17 mei besteld. daardoor krijg jij nog het oude model met dezelfde prijs als waarvoor die destijds verkocht is. zij kunnen nu geen ceed meer bestellen omdat de facelift eraan komt. Als kia hier meer duidelijkeheid over heeft kunnen zij pas weer bestellen.
 12. Raar. Bij mij is de bestelling nog niet geannuleerd. Morgen nog een keer met de vestigingsmanager bellen. Want ik ga echt niet meer betalen als ik de auto bestel voor dat deze versie uberhaubt is aangekondigd.
 13. Ik vraag me nogsteeds af als ze toch met opties gaan spelen. Dus opties die nu in dynamicplusline zitten naar executive lijn gaan of je die dan toch krijgt. Ook wordt de auto duurder maar als de auto al besteld is dan geld het daar toch niet voor?
 14. Net met mijn Kia dealer gebeld. Levertijd is opgeschoven van Juli naar September.(10 mei besteld) Ik vraag me echt af of ik dan de facelift krijg en zo ja of ik hier dan moet bijbetalen(waarmee ik niet akkoord ga) Ook kon hij mij niet garanderen dat als er opties die ik nu op de dynamicsplusline zitten en bijvoorbeeld naar executiveline gaan of ik ook die opties zou krijgen.
 15. Deze plaatsjes zijn door kia aangegeven als de xceed interieur. Dus waarschijnlijk ook de proceed en ceed.
×
×
 • Create New...