Jump to content
 • Sign Up

tijdjes123

Leden
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About tijdjes123

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ceed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is inderdaad wel gek. Afgelopen zondag postte hij nog dat hij 1 week een e-niro heeft. en naar de wasstraat wil ermee 2 dagen later heeft hij hem gelijk ingeruild voor een I pace.(en dit wist Royniro de zondag dat die dat vroeg nog niet) Maandag heeft hij nog gepost om te zeggen dat die elke maand zijn auto gaat wassen in een wasbox. Een I pace staat namelijk niet binnen 2 dagen voor je klaar. Ik denk dat dit inderdaad iemand is van Jaguar die de I-pace wilt promoten.
 2. Je bent en van de weinige die maar an 300 uit de i pace haalt. de auto is 2x zo duur en volgens specificaties heeft de niro 5 cm meer beenruimte achter. Dus wat je zegt is niet helemaal waar. Snap eigenlijk niet wat je hier nog doet en niet gewoon op een jaguar forum gaat zitten. Mijn baas heeft net een paar weken een I pace komt 300 km ver(max) en heeft al na 1 week roest op zijn remmen zitten. Hij is er in ieder geval niet blij mee en vind het jammer dat die er nog 4 jaar mee moet rijden. De I pace van mijn baas heeft ook wel is zonder een reden een noodstop gemaakt en je hebt waarschijnlijk niet met de I pace en de niro in dezelfde situatie gereden dus moeilijk te vergelijken(terwijl je wel gelijk je conclusie trekt). Ook heb je de de I pace nu een week en je had een hekel aan de adaptive cruisecontrol van de Niro maar nog niet getest op de I-Pace. Vreemd... Het 100 Kwh laden gaat ook maar tot 40% batterij. Hierna zakt het gigantisch.(bron fastned)
 3. Is er nog iets nieuws in de software update?
 4. Net gehoord dat ik mijn kia ceed 31 augustus kan ophalen. De leverdatum stond eerst op 28 september.
 5. oke. Dan ben je 1 van de weinige. die dat haalt.
 6. Bereik is wel iets ander dan dat je daadwerkelijk kan rijden...
 7. Lol onze baas heeft een I pace die komt in de winter max 250 in de zomer met moeite 300. dusja zeker een goede actieradius voor een auto van 80k. helemaal niet dus.
 8. tijdjes123

  Lkas

  Geen idee. Ik weet dat kia een onderscheid maakt tussen LKA(terugsturen bij perongeluk uit lijn gaan) en LFA(het volgen van de lijn)
 9. tijdjes123

  Lkas

  LKA is ook alleen om je terug te sturen als je over de lijn gaat. dan ga je als een soort biljartbal tussen de lijntjes. Bij LFA(lane following assist) volgt die wel de lijntjes goed.
 10. Hallo, binnekort ga ik private leasen bij Arval. dit wordt een ceed 3. Nu zit ik te denken als de prijs natuurlijk mooi is om hem over 4 jaar over te kopen. Wat ik mij afvraag. De beurten worden allemaal gedaan door bosch car service. Vervalt hierbij dan ook de 7 jaar garantie op de kia of niet?
 11. is de niro dan zo verschillend kwa systemen. Ik weet nog dat ik in een proceed heb proefgereden en snelwegbochten keurig werden genomen en totaal niet hoekerig overkwam.
 12. Heel raar inderdaad. Ik had van Audi meer verwacht.
 13. Dat is inderdaad een voordeel. Ik ga private leasen en heeft het dus niet heel veel zin. Hij komt eigenlijk al eind augustus maar dan ben ik op vakantie. Ik heb 10 mei besteld en ben toch wel erg benieuwd. Vooral omdat ik alleen maar in de executive lijn heb gereden. Hoor jij op de snelweg ook windgeruis(soort van fluit) bij de linkerdeur. Dit hoorde ik op die executiveline namlijk wel.
 14. Ah okay, Ik wist niet dat ze achteraf leer inbouwen doen.
 15. Ik krijg een witte. mooi dat het autonoom rijden redelijk goed werkt. Hiervoor heb ik hem vooral genomen. Ook omdat ik veel in de file sta. Ik krijg hem als het goed is eind september binnen. Jammer dat je voorstoel zo snel stuk is.
×
×
 • Create New...