Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tijdjes123

 1. Ik hoop dat je dan wel in de goede versie een proefrit hebt gemaakt Het plaatje is namelijk van de oude ceed ;)
 2. Sensor is redelijk breed en hij blijft hem inderdaad even zien. Zelf dan even gas bijgeven helpt.
 3. Zou toch even kijken of hij toch misscchien nog een auto ziet. Wat ik meestal doe als er niks aankomt gewoon naar links zelf geen gasgeven en dan ACC automatisch gas laten geven.
 4. Als het goed is kan je zien of hij de auto nog voor je ziet. De sensor werkt niet super snel dus het kan zijn dat hij de auto nog voor je zag.
 5. Als je gaat inhalen geef je dan zelf alvast gas bij terwilj je nog een stuk achter die auto rijdt? dan gaat die inderdaad in de ankers omdat die nog een auto voor je ziet.
 6. Hmm oke, Dan moet je eigenlijk hopen dat die total loss wordt verklaard denk ik. Ik zou niet graag willen dat als mijn auto in de puin licht hij toch weer opgeknap wordt.
 7. Heb je inmiddels al wel een passende leenauto gekregen van privatelease.com?
 8. Volgens mij heeft de goedkoopste al standaard AEB. AEB maakt gebruik van die sensor.
 9. Zijn ze niet gewoon het plaatje ervoor vergeten? aangezien elke niro(ook op de site) het plaatje ervoor heeft zitten. Ook nieuwe auto's op de occasionsites hebben gewoon plaatje ervoor zitten. Deze komt van tweakers van iemand die hem 3 dagen heeft: Plaatje zit er gewoon voor.
 10. Klopt tijdens automatisch rijden rijdt de auto erg naar rechts. Maar bij mij is alles al vervangen.(sensor, camera achter spiegel etc) en rijdt nogsteeds iets naar rechts. zit dus in de software. Als ik overigens zelf rijd trekt de auto niet echt naar rechts.
 11. Klopt mits je het 2020 model hebt. Anders stopt de cruise control onder de 30 kmph. En mocht je wel de nieuwste hebben dan moet je als je stilstaat na 3 seconden weer even het gas indrukken of aan het hendeltje op je stuur zitten. Anders rijdt hij niet verder.
 12. Kennis van mij heeft ook bij privatelease.com geleased en zijn auto total loss gereden. Mochten ze dat baststellen dan stopt gelijk je leasecontract. Tot die tijd heb je wel recht op vervangend vervoer.
 13. Geen last van heb de ceed 1.4 dct dynamicplusline. Maar hij rijdt bij mij vaak zelf met lfa dus dan houd ik het stuur heel lichtjes vast
 14. Erg vervelend. Maar 2 dingen: -Waarom staat dit in een picanto 3 topic? - En maak je die spellingsfouten, punten etc expres want dit kan toch echt niet?
 15. Android auto met google maps of uberhaubt de kia software zelf al ziet bij mij eerder files dan flitsmeister
 16. tijdjes123

  MJ2020

  Nee nu niet meer zie de prijslijst van de proceed: Pas vanaf de gtplusline dus.
 17. LKAS blijft een hulpsysteem dat je alleen terugstuurt als je zelf uit de lijnen gaat. LFA volgt de lijnen wel.
 18. Inderdaad LFA stuurt altijd mee en zou last kunnen hebben van de wind.LKAS werkt alleen als je over het lijntje heen gaat.
 19. Als ik dit zie gaat de cuirse control wel tot 0 https://www.kia.com/nl/modellen/niro/ontdekken/ of is dit dan weer het nieuwe model?
 20. Welke niro heb je dan? De nieuwe niro heeft namelijk gegarandeerd dat de SCC tot de 0km/h gaat.
 21. LKAS is volgens mij ook alleen bedoeld om je terug te duwen in de lijn tijdens als je over een lijn heen gaat. of bedoelen we hier LFA?
 22. Gefeliciteerd, 80.000 km per jaar? wow, wat voor werk doe je dan als ik vragen mag. Dat is aardig wat per dag wat je moet rijden.
 23. Interpuctie...? Zou misschien passen maar je moet verlichting hebben met ventilatoren. Deze verlichting past meestal niet in de behuizing van de originele lamp. Ook heb je kans dat het licht heel erg veel strooilicht gaat geven waar jij misschien wel meer ziet, maar de tegenliggers totaal niks meer.
 24. Linkje toevallig? Ik zie ze alleen met model erop maar wil eigenlijk er gewoon kia op hebben staan.
×
×
 • Create New...