Jump to content

tijdjes123

Leden
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by tijdjes123

 1. Er is net een update op update.kia.com geplaatstm er wordt alleen niet gesproken over android auto volledig scherm
 2. Om welke jaartallen gaat dit? of gaat dit om alle nieuwe model kia ceed proceed en xceed?
 3. Als er geen uvo in zit kan je de hotspot van je mobiel aanzetten en daarmee verbinden. Dan heb je wel file info.
 4. Sinds een paar dagen heb ik dat de bass heel erg trilt. De hoort het best erg. Ervaart iemand anders dit probleem ook? Het lijkt wel of die gescheurd is o.i.d. maar ik kan er volgens mij zelf niet bij om te kijken.
 5. Niewe auto's hebben een connectie via 4G volgens mij
 6. Het lijkt me dat als je teruggaat naar de dealer dit laat zien en dat je zegt dat je er niet meer in gaat rijden totdat het opgelost is dat ze wel iets doen denk ik? Leuk dat Kia Nederland zegt dat ze niks kunnen vinden, maar iets niet kunnen vinden en het wel constateren(wat je in het filmpje laat zien) is toch wel wat anders. Dan gaan ze maar zoeken toch?
 7. Volgens mij heb je in elke auto extreem veel windgeruis van je zijramen. Ik heb in meerdere merken gereden(Ook de duurdere duitse merken) en die hebben precies hetzelfde. Ik rijd met dakraam op de snelweg meestal in kiepstand. Dan is het probleem namelijk niet.
 8. Buiten dat, het is voor een tegenligger heel vervelend omdat een halogeen koplampunit heel anders is dan een led koplampunit. Je krijgt op deze manier gigantisch veel strooilicht.
 9. tijdjes123

  Wifi

  De auto uit 2020 kan het nog niet. De facelift heeft wel draadloos android auto?
 10. tijdjes123

  Wifi

  Wifi is niet nodig. Uvo zorgt dat je verbinding hebt met internet. Draadloos spotify afspelen kan gewoon via bluetooth.
 11. Maar dan krijg je bij de volgende beurt wel een kilometerstand ongeldig? Niet echt bevordelijk voor de verkoopprijs denk ik.
 12. Geen idee? Zou je het dan niet altijd hebben?
 13. De remschijven zijn gemeten en hebben een afwijking van 0.05mm. Het is al sinds ik de auto heb(nieuwe auto) Het remmen van de video was redelijk zachtjes.
 14. Hij is 4x uitgelijnd en de remmen zijn niet krom ofzo
 15. Ik heb nu een tijd de kia procceed en de auto is al naar 2 dealers geweest en volgens hun komt het door het onderstel maar ik geloof het niet. Als ik boven de 100 km/h rijdt en dan rem dan trilt het stuur gigantisch. Zodra ik 100 rijdt is het weer weg. Hierbij het filmpje. je moet goed naar het stuur kijken anders zie je het niet. Hebben andere mensen dit ook? Ik had in het filmpje mijn stuur los maar normaal voel ik het gewoon door heel mijn armen. VID_20211120_124433.mp4
 16. Is dit nadat je de auto hebt teruggehad? Ik zou teruggaan naar de dealer. Deze filmpjes laten zien aangeven dat je er niet mee wilt doorrijden en dat ze maar met KIA nederland contact op moet nemen. Werkelijk alles is fout aan de auto. Zelfs de temepratuurmeter wordt fout uitgelezen.
 17. Iemand nog meer verbruikcijfers toevallig?
 18. Is dat met MHEV in de Ceed SW of zonder?
 19. Hallo, Even een vraag. Hoeveel kilometer komen jullie met de Verbruik Kia Proceed 1.5 T-GDI DCT7 op een tank? Als ik gewoon normaal rijdt. dus niet sport etc kom ik tussen de 400-450km op een tank. Ik vind dit wel erg weinig.
 20. Waarom elke keer als kia een update doorvoert van hun multimediasysteem wordt het een stukje slechter. Nu is de achteruitrijcamera weer kleiner geworden.... Dit was zeker weten eerst groter. Ik heb ook nog 2 andere dingen waar misschien iemand mee kan helpen. Ik heb dempen van volume aanstaan bij navigatiestemgeluid. Maar als ik de muziek hard heb staan dempt het niet genoeg waardoor ik niks hoor wat de navigatie zegt.... De kruisend verkeerdetectie achter hoor ik ook bijna niet zelfs als het geluid zacht staat. Hebben jullie ook dat er een vertraging is van ong 1 seconden als je op een knop drukt(de touch knoppen onder het scherm) en dat het scherm verplaatst.
 21. Niet heel mooi eerlijk gezegd. Ze hebben met de voorkant een beetje gekeken naar de F1 2022 voorvleugel lijkt het.
 22. Vandaag Kia proceed gehad. Hele fijne auto. Alleen ik mis een scherm voor bandenspanning in de proceed waar ik in proef gereden heb stond dat er wel volgens mij of in ieder geval waardes. Weet iemand of het ook mogelijk is in het digitale dashboard die menuschermen te laten verdwijnen tenzij je op die knop drukt(dus het scherm voor rijassitentie etc) Als ik met spotify mijn muziek via bluetooth afspeel dan is op het stuur het pijltje naar boven om een nummer terug te gaan en het pijltje naar beneden om het volgende nummer af te spelen. Dit is best irritant. Hebben meer mensen dit probleem? Op mijn andere Ceed 3 uit 2019 was het precies andersom en veel logischer.
 23. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kia.uvo.eu.ux20
 24. Het valt niet onder garantie van de blanke laklaag. Volgens hun zie je steenslag en als er dan water onder komt dan laat de blanke laklaag los. En dit kan ook al gebeuren als je in een plas water rijdt. Aangezien die bumper 10cm boven de grond zit grote kans dat je steenslag krijgt. Dus KIA maakt eigenlijk auto's waat je niet mee kan rijden omdat de lak te gevoellig is voor een steentje..... Erg vreemd en de lakgarantie heeft dus totaal geen waarde. Ik rijdt zelf al een paar jaar auto van andere merken en mijn ouders al 40 jaar en die hebben dit nog nooit gehad..... Dat betekend dat als ze bij de kia garage je auto wassen en het daar gebeurd. Je een maand later zelf je auto door de wasstraat doet en het dan pas opmerkt je zelf nogsteeds de pineut bent en je eigen verzekering moet aanspreken terwijl dit bij KIA is gebeurd. Ik blijf het erg vreemd vinden... en heb spijt dat ik weer een KIA heb besteld. Toen ik vanmiddag KIA NL toevallig belde gaven ze aan dat ze toevallig vanmiddag ook irmand hadden gesproken met hetzelfde probleem op zijn nero. Het is dus wel degelijk een KIA probleem.
 25. Paar dagen geleden door de wasstraat geweest zoals ik eigenlijk altijd doe met mijn auto en met meerdere auto's Echter bij de Kia is bij de voorbumper onder zwarte lip een stuk van de blanke laklaag eraf. Erg vreemd dat dit zomaar kan. Het ligt nu bij KIA Nederland of het valt onder lakgarantie. Iemand hier ervaring mee en of het onder garantie gemaakt wordt? Auto is 2 jaar oud en maar 30.000 km op de teller.
×
×
 • Create New...