Jump to content

SmurfenB

Leden
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

SmurfenB last won the day on June 23

SmurfenB had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed Sportswagon, 1.0 T-GDi, DynamicPlusLine, MY2022

Recent Profile Visitors

693 profile views

SmurfenB's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well
 • One Month Later
 • Dedicated Rare
 • Collaborator
 • Week One Done

Recent Badges

24

Reputation

1

Community Answers

 1. Zeker, android auto wide zit in de update. Deze activeert zelf indien u splitscreen uit heeft staan in de instellingen van het kia gen5w systeem. Google maps wordt iets hoger, gezien de balk van onder naar links verplaatst. Daarnaast ziet u Spotify, telefoon of mogelijk een andere app. Indien u Spotify of de telefoon komt die links te staan en uw Google maps rechts
 2. Kia past tussentijds meermaals de halfjaarlijkse updates aan, ben ik achter gekomen. Ze passen niet hun "melding" aan op de update site, maar enkel de SW versie. Je kan datum stempel teruglezen in het SW versienummer, zie: 1. Bij de "melding" "Navigation Map en Software-update van mei  2022", 2. bovenaan een link naar "Lijst van voertuigen die in aanmerking komen die beschikbaar zijn voor download." 3.Bij de "Sportage (MY '22)" GEN5w staat SW version: "NQ5e.EUR.S5W_L.001.001.220623" 4. 220623 staat voor 23 juni 2022. Indien je problemen na een update behoud/krijgt is het handig om het SW versie nummer soms te checken of er tussentijds een update is geweest.
 3. Het is mogelijk om maps full screen te krijgen, enkel is het beeld dan horizontaal iets uitgerekt. Zie einde video: https://youtu.be/1csk2vtP2Dc
 4. De Mei 2022 update voor gen5w systemen staat online!
 5. De mei 2022 update voor gen5w systemen staat online!
 6. De gen5w mei update is online! INCLUSIEF WIDE SCREEN ondersteuning. Ik heb bovenstaande tips om Google maps scherm vullend te krijgen nog niet geprobeerd omdat ik liever alles proportioneel correct houd.
 7. Ik bedoelde 239 en 240, maar dat zijn inderdaad dezelfde pagina's als pagina 7|26. ligt eraan welke telling je volgt.
 8. Mogelijk dat dit een mooi moment is voor u om naar spraakgestuurd instellen van de navigatie te gaan? Dan hoeft u niet meer te typen en is het probleem mogelijk opgelost.
 9. Ik baal hier wel van, want Amerika en andere regios hebben de mei update al wel. In de mei update zit ook Android auto wide. Ofwel dat Android auto het volledige Gen5W scherm gebruikt. Kia belooft in dit artikel dat de update is uitgesteld tot begin juni, maar helaas.
 10. De half jaarlijkse update van mei, komt nog. Die is nog uitgesteld
 11. Nee maar ik volg dit topic omdat ik hetzelfde ervaar in de Ceed. Het valt me op dat ik het alarm/plingels alleen krijg, wanneer ik eerst mijn bestuurders deur open en daarna pas de motor uitzet. Als ik eerst de motor uitzet en daarna mijn portier open krijg ik het niet. Ik snap de meerwaarde niet van dit alarm en ik snap al helemaal niet waarom dit geluid tot het einde ter tijden blijft doorgaan als je in de auto blijft zitten.
 12. Deze radio's staan online behorende bij uw auto, herkent u één van deze afbeeldingen? Radio: ??, 2008 - 2012/2013 Radio: PA30B, 2014 - 2017 Radio: PA30A, 2014 - 2017 In deze online manual staat veel, maar ik heb uw probleem niet kunnen vinden: Kia Carens RP: Owners and Service manuals
×
×
 • Create New...