Jump to content

Mitch_Proceed

Leden
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mitch_Proceed last won the day on June 5

Mitch_Proceed had the most liked content!

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Assen
 • Auto
  KIA Proceed GT-Plusline 1.4 T-GDi DCT7

Recent Profile Visitors

329 profile views

Mitch_Proceed's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

5

Reputation

 1. Zojuist onderstaande afbeelding voorbij zien komen. Morgen (14-07-2021) wordt deze officieel door KIA gepresenteerd, maar we krijgen alvast een preview. Wat vinden jullie van de facelift?
 2. Het ziet er ook echt mooier uit! Vooral de wit op wit. Mijn complimenten
 3. Zie je op de foto's ook een zwarte kleur als achtergrond? en andere icoontjes? Dat gaat daar dan nog om de vorige software welke in de MY19 versies standaard was. Sinds vorig jaar is er een update gekomen en is als ik het overal een beetje lees, wordt de nieuwste versie slecht beoordeeld. De vorige versie software bleek veel praktischer te zijn en sinds de MY20 versies is het ook niet meer mogelijk de bandenspanningen te weergeven. Zelf zou ik ook de kleur van thema (roze/paars) willen veranderen maar dat gaat helaas niet. Vindt de huidige kleur thema helemaal niet passen bij de auto. Dus de foto's zijn helaas van de oude versie.
 4. Haha the Penta Metals take over the Netherlands . Er reed eentje me net voorbij op de snelweg. Ook Penta Metal. Heel veel plezier met je oude auto in een nieuw jasje haha
 5. Zie steeds meer Proceed’s rondrijden. Gister 2 witte tegengekomen en 1 blue flame. Omgeving Apeldoorn en Zwolle. Éentje daarvan was in de file. En toen we naast elkaar stonden, toch maar duimpje omhoog. @Stephannn heel veel rijplezier man!
 6. Heb jij nou rode naafdoppen op een GT PlusLine? Volgensmij heb je GT velgen gekregen haha. Bij mij is die gewoon zilverkleurig. Mooie kleur, Penta Metal. We hebben dezelfde
 7. Dat zeg je heel goed, Sorento. De Proceed is specifiek voor de europese markt en wordt gefabriceerd in Slowakije. De gehele Ceed reeks, Sportage en Venga worden daar gemaakt. Overige modellen komen inderdaad uit Zuid-Korea.
 8. Yep! Penta Metal is Alhoewel op onderstaande afbeeldingen het om een GT PlusLine gaat.l
 9. @Sniperjp zie onderstaande antwoorden op 2 vragen: - Heeft iemand de LED verlichting bij het voeteneind laten plaatsen en hoe bevalt dit? Ik heb in mijn GT-PlusLine deze in kleur wit laten plaatsen voordat ik hem kon ophalen bij de dealer. Geeft ‘s avonds voldoende licht MAAR wordt alleen ingeschakeld als de deuren open zijn. Ze staan dus niet permanent aan als sfeerverlichting. Aan de bestuurders zijde heb je helemaal aan de linkerkant één LED lampje branden tijdens het rijden. Dat kun je dan weer via de instellingen aan of uit zetten. - Kun je iets met de app die je op de telefoon kan zetten buiten zien of je auto aan staat etc, kun je de wagen bedienen met de app zoals starten, airco aanzetten ramen en deuren openen etc. Met de app kun je in principe alleen de status van je Proceed op dat moment uitlezen. Zien of de deuren vergrendeld zijn, airco aan staat, of de motor aan staat en een rittenregistratie. Het enige wat je kunt bedienen met de app is de deuren vergrendelen of ontgrendelen en daarnaast alvast een bestemming naar je auto versturen voor de navigatie. Bij alleen volledig elektrische modellen van KIA kun je de klimaat vanuit de app bedienen zoals voor verwarmen. Op de app kun je ook de locatie van je auto weergeven (mocht je deze kwijt zijn) en indien de deuren niet vergrendeld zijn na het weglopen, ontvang je een melding hiervan.
 10. Hij doet het, heb em gevonden. Ik moet denk ik ook maar beter leren lezen . Cruise control moet inderdaad nog niet actief zijn. En dat was dus mijn fout. Alleen jammer dat hij de instelling niet onthoudt. Elke keer na het starten, opnieuw naar CC schakelen. SCC staat automatisch aan. Bedankt voor de tips heren.
 11. Iemand hier misschien ervaring met hoe de adaptieve cruise control defintief uit te zetten en gewoon cruise control te krijgen? Dus gewoon op CC rijden i.p.v. SCC. In de handleiding staat het volgende, maar werkt niet in de Proceed MY2020. Ook heb ik diverse filmpjes op internet gevonden waarbij je via instellingen op het multimediasysteem eenvoudig SCC kunt uitzetten. Maar daar gaat het nog om de vorige software. Het lijkt wel alsof ik niet de mogelijkheid heb om alleen op CC te rijden. Reden voor het willen uitschakelen is omdat ik ondanks de tussenafstand op mijn voorligger op “minimaal” heb staan, alsook de reactiesnelheid op “traag”, dat de auto in mijn optiek al vanaf best een grote afstand van snelheid mindert. Op de snelweg rijdt dit heel onprettig, waardoor al gauw een achterligger naar de linkerbaan wisselt omdat mijn auto ook langzamer begint te rijden. Met als gevolg dat ik eerst moet wachten tot zij me voorbij zijn zodat ik ook van baan kan wisselen. Graag verneem ik een reactie van iemand die hier ervaring mee heeft of de oplossing weet.
 12. Haha ja enerzijds kon je dat dan wel verwachten als je de 1.5 T-GDI krijgt en vanaf medio vorig jaar hebt besteld. Deze zijn uiteraard vanaf dit jaar pas leverbaar. Maar krijg je dan een 1.5 omdat ze geen 1.4 vorig jaar meer konden reserveren voor je? Ik weet wel dat die van mij met de laatste trein (laatste leveringen met de 1.4 T-GDI) vanuit de fabriek is gekomen. Althans, gaf de dealer aan. Want ze hadden destijds moeite om nog een PlusLine in Penta Metal ook met panoramadak te vinden. Die van mij was toegewezen aan een andere dealer, maar zij hebben in overleg met de andere dealer het mogen overnemen om zodoende aan mij te kunnen leveren. Ik had namelijk aangegeven dat ik niet wil wachten tot volgend jaar. Anders hoefde het voor mij niet. Vandaar denk ik de extra moeite die ze hebben genomen Ik geniet nu al ruim 2 maanden van de Proceed GT PlusLine. Hoop dat je em ook daadwerkelijk week 10 geleverd krijgt.
 13. Eind juli??? Heb je dan bewust gekozen om te wachten op de MY2021 versie met 1.5 T-GDI? Ik heb exact op 22 juli 2020 de bevestiging van de bestelling ontvangen. Er was toen aangegeven dat deze omstreeks week 48 geleverd zou worden. En inderdaad, precies in week 48 afgelopen jaar kon ik hem ophalen. Let wel, gaat hierbij om een 1.4 T-GDI DCT7 PlusLine. Als ik je berichtje zo lees, hebben we het rond dezelfde periode besteld.
 14. Bedankt voor het laten weten! Zo te zien is de GT-Line EDITION echt een grote downgrade. Heb je dan ff mazzel gehad dat je de demo nog kon uitkiezen. Ik wens je heel veel rijplezier en veilige kilometers . @pdakkerman, als ik berichtje van Robo2133 lees, zou ik de sleutels van je huidige Proceed maar niet aan je collega geven . Althans voorlopig nog niet. Mag wel hopen voor je dat de 1.5 MHEV alsnog in een echte GT-Line uitvoering komt.
 15. Dat snap ik en zo denk ik er ook over. Echter, als het artikel lees, worden opties (die standaard zijn op GT-Line) genoemd als aanvulling bovenop de standaarduitrusting Bussiness Approved van de Ceed. Vraag ik me nu af wat er minder op GT-Line Edition zal zitten dan de gewone GT-Line. Ben benieuwd naar de nieuwe brochures.
×
×
 • Create New...