Jump to content

cobalt

Leden
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  België
 • Auto
  Kia Proceed MY2020

Recent Profile Visitors

792 profile views

cobalt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

7

Reputation

1

Community Answers

 1. En nog steeds geen android auto widescreen
 2. Topic stond bij laatst nieuwe en ik reageerde op topicstarter. Mag toch niet?
 3. ja? Ik heb destijds nog op Amerikaanse forums gezeten van KIA waar iedereen klaagde van zijn Telluride is het dachtik, dat die ook maar 2/3 gebruikte?
 4. Klopt, mij ga je niet rap overtuigen voor elektrisch te gaan. Alhoewel ik weet dat het binnen X aantal jaar onvermijdelijk zal zijn Ik weet niet in NL maar in BE is dat allezinds niet het geval. En minder tijd kwijt met laden dan met tanken?? Dat moet je toch eens dieper gaan uitleggen? Ik tank in 2/3minuten en ben vol getankt en kan 900km rijden. Post hierboven spreekt van 5 minuten laden en kan 100km rijden? Ik wil het niet gaan afbreken, maar ik probeer uw zicht op die mening te verstaan.
 5. Zie post erboven, het is gelukt ondertussen. Het ging over sidebar functie met android auto. Bij mijn weten heeft android auto nog nooit fullscreen gewerkt op de widescreens?
 6. Ondertussen gevonden. Voor als er nog mensen zijn: Je moet in instellingen via de zoekfunctie gaan zoeken naar telefoonprojectie, dan vind je de optie "Gebruik split screen" Wel jammer dat je dus de media niet hebt in splitscreen. Had graag links Waze gehad en rechts welk liedje er speelde, maar dat is dus niet mogelijk .. (god knows why)
 7. Update is gelukt.. alleen zie ik geen sidebar bij android auto en vind daar ook geen instelling voor
 8. Heb is herstart en toch quick update genomen. Staat nu al 5 minuten op bestanden controleren.
 9. ik heb normaal gekozen, maar verder gebeurt er niets?? is dit normaal? als ik youtube filmpje zie, gebeurt er wel heel wat anders? die zegt zelf quick update kiezen? hoe weet ik nu of hij bezig is of niet? :s
 10. Uiteraard doe ik dat niet elke dag, maar ik wil ook niet elke dag bezig zijn om mijn auto te moeten opladen want owee als ik het dan eens vergeet.. Alsook in mijn persoonlijk geval rij ik met firmawagen + tankkaart. Als ik dan nog eens thuis ook zou moeten zelf laden, dan kost mij dat ook nog eens meer. Voor mij persoonlijk zal ik zo lang als mogelijk elektrische voertuigen vermijden, maar ik vrees dat ik binnen 3/4 jaar niet anders ga kunnen aangezien diesels/benzine wagens niet meer aftrekbaar zullen zijn voor de firma in belgie.
 11. Ik kan mij perfect inbeelden dat dit voor sommige mensen zeker geen probleem is. Maar als je het ooit eens uit het oog verliest, zoals topicstarter, is het 'stress' om te zien of je wel overal op tijd raakt (en of je er raakt). Anders ga je gewoon rap even tanken en klaar is kees.. Anders moet je al een oplaadpaal gaan zoeken (in belgie heel schaars) en dan nog eens genoeg tijd hebben om weer een paar km's verder te kunnen rijden. Ook in Belgie zijn ze het serieus aan het pushen naar de firmawagens.. maar zolang ze het oplaadnetwerk niet verbeteren, de km range van de auto's niet stuk groter kunnen maken (en dan spreek ik over de iets meer betaalbare modellen, moet voor mij MINIMUM 6/700 + zijn) en het opladen sneller, mogen ze voor mijn part de elektrische voertuigen in hun .. steken Ooit zal het natuurlijk wel de standaard worden, maar dat zie ik de eerste 10 jaar al zeker nog niet gebeuren.
 12. Ok bedankt voor de feedback. Mogelijks vanavond in gang steken. Dat we eindelijk die sidebar hebben is al veel voor mij. 2/3 Waze, 1/3 media Kan je hierdoor eigenlijk uw garantie verliezen? (is firmawagen)
 13. Daar staan 4 files op, welke is het juist? Ik vermoed die beginnend met EUR ?
×
×
 • Create New...