Jump to content

cobalt

Leden
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Belgium

Community Reputation

6 Neutraal

About cobalt

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  België
 • Auto
  Kia Proceed MY2020

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. Dit hoort bij de website. Op pc kan je gemakkelijk een ad blocker installeren.
 2. op zich inderdaad wel een achteruitgang als het 3 delen scherm volledig verdwenen is. Die afbeelding die jij plaatst lijkt mij eerder te zien voor als u radio af ligt fzo, maar toch niet als startscherm.
 3. Iemand al met de nieuwe versie die ook android auto gebruikt? Is dit nog altijd 2/3 van het scherm? En kan je dat laatste stuk nu gebruiken als side menu of blijft er ng altijd gewoon android auto logo staan?
 4. Hoe ziet dat scherm er dan uit nu?
 5. Ook heel lang getwijfeld voor open dak, maar ben blij dat ik het niet gedaan heb. Ik ben 1m87 en hou niet veel meer over, laat staan dat er nog een open dak had gezeten. (ook elektrische zetels) Ik stoor mij momenteel enkel maar aan het achteruitzicht die er gewoon niet is (mede door de elektrische zetels, zit ik eigenlijk te hoog, zelfs op laagste stand, dat ik in de achteruitkijk maar 2/3m ver kan zien). Moest ik opnieuw kiezen, zou ik zeker geen proceed meer nemen. (is wel schoner dan de gewone sw, maar praktisch toch ietsje minder)
 6. Gewoon Waze of Google maps gebruiken KIA/Hyundai navigatie trekt op de K*****
 7. Kan je die 'roze' kleur aanpassen of niet? Heb je ook effectief 'profiles' nu? en wat exact hangt er aan vast? En kan je splitscreen gebruiken nu in combinatie met android auto ?
 8. blijkbaar terug nieuwe update. Maar nog steeds geen widescreen AA.. zucht
 9. heb deze ook besteld. Ik zie nu dat het met een plak systeem is, krijg je die er dan wel nog af?? (is een lease auto van mij, dus zal er af moeten kunnen) dacht dat het een kliksysteem was. En hoe rijdt het? zitten ze niet te veel in de weg?
 10. sukkel ik ook vaak mee
 11. Mss laatste versie navigatie maar zeker niet laatste versie van het systeem. Moet je wel degelijk in de 12. range zitten. Ze hebben die dus absoluut NIET geupdate. Toen ik mijn wagen vorige maand afhaalde, juist hetzelfde, jaja heeft aan de computer gehangen enzo.. terwijl ik al direct zag van dat hij niet up to date was. PAar dagen later terug gegaan voor de update te krijgen.
 12. Om één of andere reden is er bijna altijd een probleem om de 'berichten af te halen' van mijn gsm. Maw: de telefoonlijst etc wordt niet binnengehaald. Wanneer er dan iemand belt, komt het nr er op in plaats van de naam. Kan dit zijn omdat ik altijd de kabel aansluit voor android auto ? Echter staat android auto bijna nooit op, maar koppel ik hem wel voor het gebruik van spotify, dat ik gemakkelijk van playlist zou kunnen veranderen. Maar ik snap niet waarom hij keer op keer die toestemming moet krijgen? Dit staat aan in mijn telefoon, en toch blijft hij dit keer op keer opnieuw vragen? De gps trekt ook op geen kloten, maar dat wist ik al op voorhand (hebben ook een hyundai, zelfste systeem). Alsook mis ik zoals zoveel widescreen support voor android auto. Ik snap niet wat het probleem daar nu eigenlijk voor kan zijn als het wel met apple carplay kan. Voorzie dan toch op zijn minst de splitscreen functie.. Heb ook het gevoel dat de wagen heel lichtjes naar rechts trekt, mss toch eens melden in de garage bij onderhoud. En als laatste ergernis, deze ochtend vertrokken met de auto en ik had geen geluid, geen radio, geen media, geen navigatiestem niets.. pas na een tijdje terug uitzetten van de auto bleek dat plots opgelost.
 13. Zit dat ook 'vast' genoeg? maw: rammelt dat niet te veel ?
 14. Dat zou mogelijks wel kunnen ja.
 15. hmm zal ik mij dat dan zo ingebeeld hebben..
×
×
 • Create New...