Jump to content

Louk Seton

Leden
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Country

  Netherlands

Louk Seton last won the day on February 12

Louk Seton had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutraal

About Louk Seton

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Skoda Octavia Station, Kia Proceed GT-PlusLine in bestelling

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Sinds een paar weken zijn bij mij de radio logo’s van de npo 1,2,3 etc in een lage resolutie zichtbaar. Ander logo’s bv 538 zien er wel mooi uit. Ben ik de enige of hebben daar meer berijders last van.
 2. Vandaag nog even langsgegaan bij de Kia garage om te vragen waarom er geen update was uitgevoerd. Volgens de garage hebben ze problemen met het updaten Van Kia’s met het grote scherm naar de laatste versie. Tijdens het update proces wil het wel eens vastlopen en moet er overnieuw begonnen worden. In het slechtste geval zou het drie uur kunnen duren. Ze Hebben de update gestart en na 40 minuten was het klaar zonder vastloper of restarts.
 3. Bedankt voor jullie feedback. Ik ga bij gelegenheid aan het eind van de week nog eens langs bij de garage met de vraag of de auto ge-update kan worden naar 12.41. Ben benieuwd of het gaat lukken.
 4. Afgelopen week heeft mijn proceed GTPlusline van februari 2020 zijn 15.000 km beurt gehad. Buiten een parkeersensor aan de voorkant die los zat had ik geen klachten. Volgens de meneer van de receptie was er ook een software en navigatie update uitgevoerd. Ik had van te voren een foto van het “info versie/update” scherm gemaakt en die was nog precies hetzelfde als na de “update”. Ik ben benieuwd of iemand al standaard een hogere versie heeft of heeft ontvangen tijdens een beurt. Niet dat ik nu perse op die update zit te wachten maar volgens een Duits forum toont de nieuwste versie in het radio widget standaard het station logo. Dat vind ik dus wel interessant in plaats van dat “genre” logo. Vriendelijke groet, Louk
 5. Het ligt niet aan de mogelijkheden van de auto maar aan Kia Nederland denk ik. Hier is het enkel bij GT uitvoering standaard ingebouwd. In onze omliggende landen is het volgens mij Inclusief automatisch inparkeren gewoon als optie te bestellen.
 6. @Yuanes, hierbij de foto's van de parkeersensoren voor en het drukknopje op het dashboard. Het drukknopje is om tijdelijk het gepiep uit te zetten.
 7. Besteld eind juli maar gisteren was het dan zover. De proceed kon uitgepakt worden. Vandaag eerste rit gemaakt van een paar honderd kilometer. Tot nu toe een goed gevoel. De auto rijd heel comfortabel en geen kraakjes en rammeltjes. Zelfs de als accessoire ingebouwde parkeersensoren voor voldoen voor mij prima. Het is alleen jammer dat het een op zich staand spulletje is en niet geïntegreerd is met software van de auto. Het is een diesel en bij de koude start hoor je hem wel even maar eenmaal warm mooi stil. Op sommige stukken snelweg zijn de banden goed hoorbaar maar zeker voor mijn beleving niet vervelend. Wat ruimte betreft super, doet zeker niet onder voor mijn octavia station.
 8. Hoera, ik ben gebeld door de Kia dealer met de mededeling dat mijn witte proceed diesel binnengekomen is en dat hij 11 februari gepoetst klaar staat om opgehaald te worden. Volgens de verkoper komen de vertragingen wat betreft de goedkeuring voor bij de ceed en proceeds en is het volkomen random. Het ene chassisnummer mag direct door en de andere moet wachten.
 9. Voor mij staat er ook diesel in bestelling. Dct Gt-PlusLine met pano dak in het wit. Goed te horen dat de diesel bevalt. Ben benieuwd. Nu maar hopen dat ze eind februari kunnen afleveren. @Wutroe mooie foto’s die je gepost hebt. Zeker die laatste bij die verlaten huizen. Waar heb je die genomen?
 10. Vandaag bericht van de dealer. Helaas meer vertraging. Proceed in juli besteld en nu verwachten ze de auto 20 februari te kunnen afleveren. Dit is inmiddels de vijfde keer van een te verwachten afleverdatum. Als ik vraag wat de reden van de vertraging is, is het antwoord “Wij begrijpen er niets waarom het zo lang duurt” Ik ben benieuwd of hij er voor de zomer is...
 11. 31/7 Proceed 1.6 CRDI GT-Plusline DCT besteld. Gisteren bericht van de dealer dat ze verwachten dat de auto op 10/1 afgeleverd kan worden.
 12. Op de website Motor-talk.de staat in het topic "Proceed Mj2020 ? erste infos?" de vernieuwde Proceed folder. Ik vind het nieuwe instrumentarium er mooi uitzien, en ben benieuwd naar alle mogelijkheden van de UVO APP. 772191-kia-germany-proceed-brochure.pdf
×
×
 • Create New...