Jump to content

Michel_1970

Leden
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Michel_1970

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Niro DynamicLine, Platinum Graphite

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Michel_1970

  Android Auto

  Beste @RikLijkendijk, mogelijk heb je wat aan onderstaand draadje. Meer controle over je kia willen hebben.
 2. Michel_1970

  Android Auto

  Naar mijn idee ben je dan op zoek naar een gekraakt infotainment systeem waarop TT mede geïnstalleerd staat. Deze optie had ik bij mijn Renault Grand Scenic alleen daarna nooit meer tegen gekomen. mogelijk dat je het in die hoek moet gaan zoeken.
 3. Deze om precies te zijn. Voor dat geld kan je ook geen buil vallen. Vanmiddag nog even kijken of ze er een hebben en dan binnenkort de bevindingen. Bedankt @dropje.
 4. Beste leden, bij mijn vorige auto was ik in het bezit ( dit was een standaard acc. onderdeel ) van een 12V luchtcompressor. Reuze handig als je tussentijds de banden van extra lucht wilt voorzien. Wie heeft hier ervaring mee en doet een goed voorstel tot aanschaf.
 5. Michel_1970

  Android Auto

  Helemaal top, ik was al bij pagina 6
 6. Michel_1970

  Android Auto

  Een paar weken verder en inmiddels in het bezit van een vonkel nieuwe Samsung S10, dus dat wordt alles van vooraf aan downloaden, installeren, instellen en uitproberen. Waar stond ook al weer het stukje waarmee je kan zien welke "Architectuur" je mobiel heeft? Gaat lukken !
 7. Michel_1970

  Android Auto

  Toch wel weer jammer dat de app "Android Auto" niet backward compatible gemaakt wordt voor de wat oudere Android gebruikers onder ons. Deze groep blijft nu steken en gehouden op het feit een kabeltje te gebruiken wat mij toch tegen staat. Maar misschien is dat weer een volgende stap na deze aanpassing om het beschikbaar te maken voor de non-Pixel toestellen.
 8. Om hierover nog maar even door te gaan, is alles op de USB stick ( merk PNY 32Gb, 3.0 ) gecheckt en geüpdatet. Na een aantal dagen dit uitgeprobeerd te hebben ondervind ik nog steeds haperingen bij het afspelen van de nummers. In de komende dagen zal ik eens alles ( voor zover het past ) overzetten naar een USB stickie van de HEMA ( leuk robot modelletje van 8Gb en waarschijnlijk 2.0 ) en ervaren hoe het daarmee gaat. Wordt vervolgt........
 9. Gezien ik ook jaren een fanatiekeling was ( ja inderdaad, lees maar verder ) is dit gestopt bij het in gebruik nemen van de Niro. Het jammere namelijk is, dat bij de Niro, na activering van de CC, niet getoond wordt op welke snelheid hij is ingesteld. Dit wordt wel bij de snelheidbegrenser gedaan. Waarom??? mij een vraag. De enige verklaring die mij werd gegeven ( hier op dit forum ) was simpelweg dat een duurdere uitvoering de optie SCC heeft. Dit is te herkennen aan het zwarte doosje in de voorbumper. Hiermee wordt de afstand tot de voorligger bepaald en maakt de CC "Smart". Als ik dat had geweten dat had ik voor de "iets" duurdere versie gegaan. Dus, @Doublebogey5, ik hoop je hiermee niet teleur gesteld te hebben, het is maar een gegeven.
 10. Met enige regelmaat zie ik de aanpassingen welke door @xtra40, gemaakt worden. Ik vraag me af of dit ook een uitdaging gaat worden. Zag het met toeval ergens via het grote WWW Het lijkt mij in ieder geval wel gaaf. "de zoveelste uitdaging"
 11. Beste @Willy Billy, helemaal top dat het gelukt is en dat inderdaad de kracht van het forum zich weer heeft bewezen. Veel luister en kjjkplezier tijdens de veilige kilometers.
 12. Ik zal hier even naar kijken maar ik geloof het niet. Alle bestanden zitten vanaf de root maar 1 niveau diep. Verder bezitten alle mappen niet meer dan hooguit 5 of 6 cd aan bestanden, dus mav max 100 mp3's in een map. Ik zal later vanavond de stick nakijken.
 13. Bij het afspelen van mp3's vanaf de USB stick wil dit nog wel eens met haperingen gebeuren. Na een aantal ( willekeurig ) nummer is het systeem even de draad kwijt en moet het nummer ingeladen worden. Met als gevolg, de radiostilte....precies . Uiteraard een ander en kleinere USB stick geprobeerd maar hierbij het zelfde resultaat. Zijn er meerdere gebruikers die dit ervaren??
 14. Beste @Willy Billy, na de eerste paar dagen van onze aanwinst, ben ik ook hiermee gaan stoeien. Het programma wat je hiervoor het beste kan gebruiken heet "AudioShell". Via de Windows verkenner heeft deze dan als aanvulling op de context menu (het aparte blokje welke getoond wordt zodra je met de rechtermuisknop op eeb stand klikt). Het is nu al een beetje laat, maar als ik je op de juiste weg ( leuke woordspeling op dit forum ) heb geholpen dan hoor ik dat wel en geef ik verdere info over het gebruik van "AudioShell". Alvast even kijken..... de link. AudioShell 2.3.6
×
×
 • Create New...