Jump to content
 • Sign Up

Michel_1970

Leden
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Michel_1970

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Niro DynamicLine, Platinum Graphite

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naar mijn idee zou het systeem best aangepast kunnen worden omdat namelijk bij de snelheid begrenzer dit wel getoond wordt. Alleen bij "Cruise" wordt de term SET getoond. Waarschijnlijk vragen we het onmogelijke maar laat een "echte" KIA techneut hierop antwoord geven.
 2. Jammer inderdaad, omdat bij de keuze "snelheid begrenzer" wel de waarde getoond wordt. Iets duurder wordt dan wel €40 per maand meer.
 3. Best jammer, maar verder prima auto, nu twee weken in bezit, ongeveer 700km gereden. Misschien zal het een kwestie van wennen worden.
 4. Dat was een Renault Captur
 5. Beste @Murcielaygo, in mijn vorige auto had ik dat namelijk wel. Ik weet dat de luxere uitvoeringen de zogeheten ACC hebben en dan zie je dat het wel getoond wordt maar dat vind ik wel een beetje vreemd.
 6. Michel_1970

  Cruise Control

  Zodra het rijden wordt vergemakkelijkt met CC dan zou ik graag willen zien op welke snelheid het dan wordt ge-set. Tijdens het rijden met de CC schommelt de snelheid nogal tussen een aantal waarden en dan ben je wel het overzicht kwijt. Vreemd genoeg gebeurd dit wel bij de snelheid begrenzer. Het gaat hierbij om een DynamicLine uitvoering.
 7. HUmmm, tja oeps, een aantal minuten verder gaat bij mij nog een lampje branden met hetgeen dat, gezien de wat "oudere" voertuigen onder ons, helemaal geen mogelijkheid hebben tot Android of Apple. In dat geval een klein zoektochtje verder ( service ) en hieronder een link naar dat geen wat wel positief klinkt. Alternatieve navigatie Suc6 verder.....
 8. Beste Franco49, bertb en Joey-Rio, Ikzelf ben sinds kort, 31 mei, trotse bezitter van een Niro. Neemt niet weg dat ik vaak het gehele forum afstruint op vragen / suggesties. Het is nu eenmaal zo dat het ene type wat populairder is dan de ander en dat merk je in de topics. Voordat ik de Niro kreeg was ik al op onderzoek uit gegaan wat er allemaal mogelijk was / is en zeker op het gebied van Android Auto of Apple CarPlay. Je zou met deze termen naar mijn idee al een heel eind moeten komen. Verder wordt ook de app "Waze" genoemd om deze samen met Android Auto of Apple CarPlay te gebruiken. Dus, al met al, geen berijder van een Rio of Sportage maar wel een reactie
 9. De "SPORT" stand is gevonden, ...whow.....gaan als de brandweer.
 10. Hmmm, leert onszelf kennen hè, Hollanders die eerst een handleiding lezen alvorens een product in gebruik gaan nemen. LOL, dacht het niet. Maar goed, ik zal dat schrijven eens ter hand nemen en aanschouwen in welke snelheid we belanden.
 11. Auto: KIA Niro (2016->Heden) Eigenaar: Michel_1970 Toegevoegd op: 2019-06-02 Bekijk deze auto: KIA Niro (2016->Heden)
 12. Afgelopen vrijdag 31 mei om 11:00u de Niro opgehaald. Nu een weekend en bijna 200km verder, WAT EEN FANTASTISCHE BOLIDE. Als je, zoals ik, jaren gewend ben om een schakelbak te rijden is dit wel een positieve welkome. Omdat dit natuurlijk een totaal andere auto is zijn er een aantal zaken waaraan een gewenning moet komen. Aller eerst is het remgedrag welke naar mijn idee vrij laat reageert. En ten tweede is de "traagheid" zodra een inhaalmanoeuvre gedaan moet worden. Jeetje, de schrik zat er wel even in...... Nu is het rustig verder alles ontdekken en eigen maken.
 13. Gistermiddag het kenteken al doorgekregen, nu nog wachten op 31 mei.
 14. Hoi Stevedem, volgens onderstaande link wordt duidelijkheid verschaft hoe en wat. Blijkbaar dus nog niet voor alle mobieltjes en automerken. google-maakt-draadloze-koppeling-android-auto-mogelijk
×
×
 • Create New...