Jump to content

Michel_1970

Leden
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Michel_1970 last won the day on January 7

Michel_1970 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About Michel_1970

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/01/1970

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Hobby's
  Veel met de computer....
  Gamen
 • Auto
  Niro DynamicLine, Platinum Graphite

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Michel_1970

  Android Auto

  Gezien de versie nog maar net uit de bakkerij komt, stel ik hem toch. Wie heeft er al wat ervaring met de nieuwste versie (5.0.500214). Vandaag geïnstalleerd alleen kom ik tot de ontdekking dat het icoontje niet tussen de rest staat, wel staat hij tussen de app's. Mijn mobiel is een S10.
 2. Hoi @Xling, mogelijk heb je hier wat aan. LED Kentekenverlichting
 3. Michel_1970

  Logo radiozender

  Beste @quorumz, de "Franse" link verwijst naar een dab bestand waarin logos staan van de, en hoe kan het ook anders, Franse zenders. Het bestand "file.apk" kan ik geen kaas van maken maar wel ontcijfert dat het bestand hier te vinden is. Gewoon via Google PLay of via een zoekactie n.a.v. een tekstfragment uit het "Franse" apk bestand. Het bestand via de zoekactie is recenter (2.3.6) Ik mag aannemen dat de meeste onder ons wel Engels kunnen en daar is goed mee te leven ;-) Hier kunnen we weer verder mee.
 4. We lullen lekker langs elkaar heen.
 5. Michel_1970

  Logo radiozender

  Gisteravond nog wat tijd besteed aan het bekijken van wat filmpje. Maar naar mijn idee, kom ik er niet onderuit dat het installeren van de file ( die ervoor zorgt dat apps van "derden" geinstalleerd kunnen worden ) benodigd is. Alleen is nu nog de uitdaging, waar vind ik die met een Nederlandse taalondersteuning? Wel in het Duits, Spaans etc etc.......
 6. Beste @casper, blijkbaar zijn niet alle dealers over 1 kam te scheren. Het duurde voor mij bijna een half uur voordat ik met de nieuwe "Private Lease" auto de showroom uitgereden was. Uitleg was in deze zeker TOP. Zelfs het instellen en verbinding maken ( met uitgebreide uitleg, stap voor stap ) met de mobiel werd gedaan. Al met al een grandioze kennismaking en start tussen gebruiker en dealer.
 7. Michel_1970

  Logo radiozender

  Je blijft zoeken.....maar heb weer wat gevonden. In dit filmpje laat iemand zien dat je na de "Browser" optie toch op de USB stickie terecht kan komen. Verder is deze uitleg wel enorm uitgebreid voor als je meer wilt met het systeem. Uitgebreid filmpje Voor nu stop ik er even mee, later in de week gaan we ermee verder........
 8. Michel_1970

  Logo radiozender

  Dit filmpje geeft weer een andere manier om in het systeem te komen. FILMPJE
 9. Michel_1970

  Logo radiozender

  Zooooooo, net terug van de auto. Inderdaad, die code werkt. Zoals in "mijn" filmpje op 0:58 min. Hierna kom je in het scherm zoals later bij 1:06 min. Alleen zodra ik daarop druk wil jij het www op en zonder een internet verbinding gaat dat niet lukken. Maar op het filmpje zie je dat zij een bestand ( apk ) kunnen aanklikken. Waarschijnlijk is dit het "kraak" bestand welke ik dus niet heb. Verder op verkenning dus.......
 10. Michel_1970

  Logo radiozender

  De SD kaart uit de auto meegenomen, thuis binnen nergens een kaart lezer te vinden . Het filmpje waar ik het over heb is deze : FILMPJE Wat nog wel een uitdaging is, is het info systeem zodanig "kraken", dat je bij de USB stick komt met daarop een map "dab" en daarin alle logo's in een submap "chlogo". Als we datgene nadoen wat zij ook doen in het filmpje ( drie maal drukken onder de screensaver opties en dat als code de huidige tijd invoeren. Of dit werkt...... De map grootte zelf is 4,63MB ( 300 logo's ) , dus dat moet wel passen op een SD van 32GB. Voor diegene die interesse hebben, ik heb er ook een zip file van (makkelijker te delen )
 11. Beste @Murcielaygo, de maximale snelheid van 80km/h geldt alleen bij aanhangers zwaarder dan 3500kg. Voor alle overige, lichtere exemplaren, geldt een max snelheid van 90km/h. Dit alles volgens : Max snelheid RWS
 12. Michel_1970

  Logo radiozender

  Het bovenstaande ervaar ik ook ( niet echt als een halszaak zoals @dropje het noemt ), maar toch wel een issue om hiermee iets te doen. Gisteravond na het lezen van deze topic, direct het WWW afgestruind om hierover iets te vinden. Via een filmpje zag ik dat het vrij simpel is om het systeem te voorzien van dit gemis. Er schijnt in de mappenstructuur van het originele SD card, een map "DAB" genoemd, ertussen te zitten die aangevult / vervangen moet worden door de "nieuwe". Nu heb ik een bestand (map) met deze logo's. Alleen nu nog kijken of het inderdaad zo simpel te doen is als op dat filmpje. In de loop van de komende dagen zal ik mij inzetten om hiernaar te kijken. Dus, @R.J., houdt dit draadje (topic) in de gaten.
 13. E-rijbewijs is pas nodig in de volgende gevallen: - indien de aanhanger zwaarder is dat de auto waarbij deze dit wel kan hebben ( ik had er in het verleden 1, een gewicht auto van 1325kg maar kon 1500kg trekken "Kia Joice 2.0"). - als het gewicht in combinatie hoger is dan 3500kg. Let ook wat je auto mag trekken ( niet geremd of geremd ) daar zit verschil in. Ook bij het huren van de aanhangers. Ik weet bijvoorbeeld dat alle aanhangers van "Pak 'n Bak"zijn afgewogen zodat iedereen met enkel een B-rijbewijs deze kan huren, dus ook de dubbele as'ers.
 14. Wat mij nu, inmiddels de Niro 6 mnd in bezit, wel opvalt, is dat er verschillen zit in de gereden km's het verbruik ervan en dan de dagteller welke aan geeft hoeveel km's nog gereden kunnen worden tot aan de pomp. Vandaag bijvoorbeeld : een rit van 32km, met een verbruik van 4,7/100km ( wordt door de boardcompie aangegeven dus niet verkeerd, gezien de temperatuur en file rijden "A15 - A16 - A20" ), maar de rit begint met een stand op de dagteller van 190km en na de rit staat ie op 154km. ( effe rekenen.......precies 36km ). RARA, politie pet, wie kan mij dit uitleggen Gelukkig is de km vergoeding dusdanig dat 3x tanken per maand rustig gedaan kan worden.
 15. Michel_1970

  Android Auto

  Beste @RikLijkendijk, mogelijk heb je wat aan onderstaand draadje. Meer controle over je kia willen hebben.
×
×
 • Create New...