Jump to content

R.J.

Leden
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

5 Neutraal

About R.J.

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Dynamic Line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. R.J.

  Android Auto

  Ik heb dan eindelijk ontdekt hoe ik de Whatsapp berichten kan laten voorlezen. Echter is de vrouwelijke stem bij het voorlezen onverstaanbaar. Het lijk of ze elke letter afzonderlijk uitspreekt en daar een woord van probeert te maken. Wellicht komt dat ook, omdat de stem op Engels is ingesteld. Hebben jullie dezelfde ervaring en kan ik dat ergens nog veranderen/bijstellen? Op deze manier heb ik er niets aan en kan dan ook geen gesproken antwoord sturen, immers het inkomende bericht is onverstaanbaar. Groeten, Robbert-Jan
 2. Ik zie op Spritmonitor dat er Niro rijders zijn die 1 op 26 rijden. Wat moet je daar niet voor doen. Lijkt mij onmogelijk. Ik rij kalm, houd mij aan de snelheid en kom niet verder dan 1 op 22. (In de zomer). In de winter 1 op 17,5.
 3. R.J.

  Android Auto

  Dat afspelen van Whatsapp berichten, hoe doe je dat? Ik zie op mijn mobieltje dat er een nieuw bericht is. Deze melding is binnen de kortste keren weer weg. Dus hoe kan ik deze afspelen? En dat antwoorden zal mij wel lukken als ik maar snel genoeg reageer.
 4. R.J.

  Android Auto

  Inderdaad , ik heb alle meldingen aanstaan. Zal nog eens gaan stoeien met bovenstaande aanbevelingen.
 5. R.J.

  Android Auto

  Ik krijg het bericht binnen op mijn telefoon, niet op het scherm van de auto. Ik zou dus ook willen dat ik kan antwoorden, maar het bericht is al weg voordat ik kan reageren.
 6. R.J.

  Android Auto

  Een vraagje. Ik zie op het scherm van AndroidAuto geen Whatsapp staan. Wel krijg ik de melding als er een nieuw App is. Echter is het antwoord inspreken ook niet mogelijk!! Tevens vraag ik mij af of je bij videobellen, het beeld op je autoscherm kan krijgen?
 7. R.J.

  Dagrijverlichting

  . Weet iemand of dit met een update inmiddels is verbeterd?
 8. R.J.

  Garantie en service

  Ik ben bij de Kia dealer in Hoorn. Met een elders gekochte, geïmporteerde Jonge Niro, perfecte service van de dealer. Zowel met de inschrijving voor de garantie als voor antwoorden op een mail. Als er een probleem is wordt er serieus, snel, naar gekeken en overlegd. Als ik een mail stuur wordt er dezelfde dag nog contact opgenomen. Kortom perfect.
 9. Mijn ervaring is dat je soepeler door het verkeer op de snelweg rijdt als je acc gewoon op CC zet. Je kan dan makkelijker invoegen bij inhalen, zonder dat de auto afremt. Het rijdt wat mij betreft relaxter.
 10. R.J.

  Logo radiozender

  Overigens is de lay-out van de navigatie daarmee ook verbeterd.
 11. R.J.

  Logo radiozender

  Ik heb geen dab+, maar het viel mij gisteren op dat ik wel bij Sublime een logo in beeld heb. Skyradio en anderen niet. Vreemd toch!!
 12. Gisteren in de garage geweest. De laatste update was net binnen en deze is geïnstalleerd. Zijn eindelijk wegen op aangegeven die al een jaar bestaan. En de lay-out is ook vernieuwd. Moet nog een route testen, maar ziet er goed uit.
 13. R.J.

  LKAS AAN/ UIT ZETTEN

  Nee zeker niet. CC en ACC werken prima , ook met harde wind. Maar lkas werkt goed als het niet hard waait. De auto blijft dan goed tussen de lijnen en corrigeert goed. Bij harde (zij) wing drukt de wind je zowat over de lijn heen en heeft het systeem moeite te corrigeren. Regelmatig gaat dan ook het waarschuwings piepje aan en moet je zelf weer de auto tussen de lijnen sturen. Zonder harde wind corrigeert het stuur goed en hoef je zelf niets te doen.
 14. In de zomer haal ik ook 1 op 23. En dan over het algemeen dezelfde routes als in de winter. Maar de 15 km/uur verschil in snelheid op de snelweg zal dan wel het verschil maken in de winter.
 15. R.J.

  LKAS AAN/ UIT ZETTEN

  Ik ben benieuwd naar de ervaringen van lkas. Op wegen met trajectcontroles zet ik hem af en toe wel aan. Moet het alleen niet te hard waaien, want om de een of andere reden kan het systeem dat niet aan. Voor overige wegen, waar door voertuigen diverse snelheden wordt gereden heeft het in mijn ogen geen zin. Je moet dan toch vaker van baan wisselen. Wat mij betreft dus alleen met weinig verkeer op de weg (wanneer komt dat voor?) en bij trajectcontroles.
×
×
 • Create New...