Jump to content

R.J.

Leden
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About R.J.

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Dynamic Line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. R.J.

  LKAS AAN/ UIT ZETTEN

  Nee zeker niet. CC en ACC werken prima , ook met harde wind. Maar lkas werkt goed als het niet hard waait. De auto blijft dan goed tussen de lijnen en corrigeert goed. Bij harde (zij) wing drukt de wind je zowat over de lijn heen en heeft het systeem moeite te corrigeren. Regelmatig gaat dan ook het waarschuwings piepje aan en moet je zelf weer de auto tussen de lijnen sturen. Zonder harde wind corrigeert het stuur goed en hoef je zelf niets te doen.
 2. In de zomer haal ik ook 1 op 23. En dan over het algemeen dezelfde routes als in de winter. Maar de 15 km/uur verschil in snelheid op de snelweg zal dan wel het verschil maken in de winter.
 3. R.J.

  LKAS AAN/ UIT ZETTEN

  Ik ben benieuwd naar de ervaringen van lkas. Op wegen met trajectcontroles zet ik hem af en toe wel aan. Moet het alleen niet te hard waaien, want om de een of andere reden kan het systeem dat niet aan. Voor overige wegen, waar door voertuigen diverse snelheden wordt gereden heeft het in mijn ogen geen zin. Je moet dan toch vaker van baan wisselen. Wat mij betreft dus alleen met weinig verkeer op de weg (wanneer komt dat voor?) en bij trajectcontroles.
 4. Zit wel een aardig verschil tussen de echte snelheid en wat de kilometerteller aangeeft. Boven de 140 km/uur ben ik nog niet gekomen. Heeft in Nederland niet zo veel zin. Als het verkeer het toelaat zal ik toch eens proberen hoe ver ik kom vwb de snelheid.
 5. R.J.

  Android Auto

  Ik heb dus een maand oudere versie. Dat laat ik even zo, omdat alles goed werkt. Vraag mij wel af hoe je dan via de playstore kunt updaten.
 6. R.J.

  Android Auto

  Ik heb versie 4.9.594934. Dat lijkt een oudere versie dan die jij erop hebt staan. Vreemd, want ik heb hem een maand geleden opnieuw gedownload. whatsapp is versie 2.20.11. Wanneer heb jij jouw Android Auto gedownload?
 7. R.J.

  Android Auto

  Opeens werkte Android auto niet meer. Moest updaten, maar dat gaat dus niet. Toen de hele app verwijderd en opnieuw via apk geïnstalleerd. Werkt weer perfect. Alleen de tijd om je Whatsapp te beantwoorden (met spraak) is erg kort. Voordat je de spraakknop kan indrukken is de mogelijkheid alweer voorbij. Denk niet dat dit aan te passen is, helaas
 8. Dat krijg ik dus echt niet voor elkaar. Ik rij over het algemeen 115 km/uur op de snelweg en kom niet verder dan 1 op 18. ik vraag mij af hoe zuinig je dan wel rijdt in de zomer.?
 9. Ik gebruik altijd de cruise control, behalve in de stad natuurlijk. Adaptieve zet ik uit en regel de snelheid verder met de set/Reset knop. Dit rijdt veel rustiger. De lane assist gebruik ik af en toe, maar dan moet het niet te hard waaien, want dan heeft hij er toch wel moeite mee.
 10. Zomer verbruik, 1 op 23. Winter verbruik 1 op 18. Scheelt toch 200 km bij 40 liter tanken.
 11. R.J.

  Logo radiozender

  Gelukkig heb ik jaren geleden in Italië gewoond, dus ik begrijp het een beetje. Ben benieuwd of het je lukt. Robbert
 12. R.J.

  Logo radiozender

  Ben zeer benieuwd. Ik heb alleen geen DAB. Maar het filmpje zou ik wel even willen bekijken alvast. Kan je hier een linkje geven Bedankt.
 13. De auto berekend het nog te kunnen rijden kilometers naar de pomp afhankelijk van je rijstijl. Heb je met een zware voet gereden staat de teller b.v. op 100 km. tot aan de pomp. Ga je daarna erg zuinig rijden, kan het opeens 120 km worden. Jij hebt dus zuinig gereden.
 14. R.J.

  Dagrijverlichting

  Ik vindt inderdaad wel, dat als je de verlichting op auto heb staan, de verlichting erg laat aan gaat. In tunnels e.d. geen probleem, maar als het schemert of als je door een donkere regenbui rijdt moet je zelf de verlichting aanzetten. Kan beter.
×
×
 • Create New...