Ga naar inhoud

pvb

Leden
  • Aantal Items

    4
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Auto
    Kia Ceed SW 1.4 T-GDI DCT DynamicPlusLine 2020

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

pvb's Prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Recente Badges

0

Reputatie

  1. pvb

    UVO op Ceed SW bj 2020?

    ik rij sinds kort een Ceed SW Dynamic plus met 10 inch multimedia systeem erin. Er zit kia live op en ik kan verbinding maken met bijv. De wifi van onze woning, maar ik kan nergens UVO vinden. Naar mijn weten zou dit erop moeten zitten. Dit is redelijk irritant want file info en dergelijke wordt dus onderweg niet geüpdate. Bouwjaar is 01-2020 en het betreft een EU import. Heeft het wellicht met leeftijd of afkomst te maken dat UVO er niet op lijkt te zitten? Iemand nog tips hoe ik dit kan controleren? Het staat bij mij dus niet standaard tussen de menu instellingen..
  2. @Peter-036 het is mij bekend dat de boardcomputer meestal niet heel betrouwbaar is. Het verbruik viel me juist op omdat ik de eerste weken op een gem. verbruik van 5,6l/100km uit kwam op hetzelfde traject snelweg. Er zitten originele banden onder (205/55 R16). Bedankt in ieder geval voor de tip wat betreft lagers/remmen. Ik zal het eens in de gaten houden. Nadat we de auto bij de dealer hadden opgehaald had ik wel het idee dat de remmen wat aanliepen, maar dat gevoel was eigenlijk al snel weer verdwenen. Ik ben er toen vanuit gegaan dit kwam doordat de auto 1-2 maanden had stil gestaan.
  3. Sinds een aantal weken ben ik in het bezit van een Ceed SW 1.4 T-GDI met DCT. Ik had al snel het vermoeden dat het verbruik aan de hoge kant lag voor een relatief nieuwe wagen. Vanochtend viel me op dat ik op de snelweg het gemiddelde verbruik niet onder de 7,1 l/100km kreeg. Dit was een vlak stuk van zo'n 45 km met cruise control op 105 km/uur. De bandendruk heb ik afgelopen week nog gecontroleerd dus daar kan het niet aan liggen. Verder was het nagenoeg windstil en het was rustig op de weg dus ik heb een behoorlijke constante snelheid kunnen aanhouden. Hebben jullie ook dergelijke ervaringen of kan er wellicht meer aan de hand zijn in dit geval?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...