Jump to content

ccc

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ccc

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  r
 1. Kia Forum werkt voor mij niet meer op mijn werk omdat daar een adblocker staat geinstalleerd. Ik vind het goed dat jullie leden attenderen op het feit dat men een adblocker gebruikt en jullie hierdoor inkomsten mislopen. Ik vind het slecht dat jullie dit willen afdwingen en dus de website onbruikbaar maken. In sommige gevallen is een adblocker niet te vermijden.
 2. Als ik op de kia website bij de Ceed CW de executiveline bekijk, dan staat hier dat er een bagagenet bij zit en een Scheidingsnet kofferruimte / 2e zitrij. Nergens vind ik terug wat deze accessoires precies inhouden. Ze zijn ook niet afzonderlijk te bestellen. Wie kan mij vertellen wat de verschillen zijn? https://www.kia.com/nl/modellen/ceed/prijzen-en-specificaties/
 3. ccc

  Kia Ceed Tourer?

  Ik kwam onderstaand filmpje tegen over de Kia Ceed Tourer. Voor de rest helemaal niks te vinden als ik op Tourer zoek op google. Iemand die meer info heeft?
 4. Goed om te horen. Bedankt voor jullie reacties.
 5. Hallo, Ik ben mij aan het oriënteren voor een nieuwe auto en mijn oog is gevallen op een Ceed. Ik heb een rit gemaakt in een Ceed met panoramaschuifdak en dit sprak mij erg aan. Enige minpunt, ik hoorde windgeruis als het dak gesloten is. De dealer kon mij vertellen dat dit normaal is. Nu zijn mijn ervaringen met schuifdaken van andere merken, dat deze geen geluid maken in gesloten toestand. Ik lees op dit forum verschillende ervaringen over de Sportage en windgeruis. Zijn er hier mensen die een Ceed hebben, met een panoramaschuifdak? Wat zijn jullie ervaringen? Is het normaal dat je windgeruis hoort of mag ik verwachten dat dit hetzelfde geluid produceert (dus geen geluid) als een Ceed zonder schuifdak?
×
×
 • Create New...