Jump to content

bigwade

Leden
 • Posts

  11,026
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  218

Everything posted by bigwade

 1. Begrijp ik nou goed dat een PHEV ook lekkerder rijdt dan een HEV in de HEV stand. Dwz dat je heuvels e.d. wat makkelijker kunt nemen ivm de sterkere accu en elektromotor ? Dan mis ik nog wat over de verbrandingsmotor. Als die maar bijv. voor de helft van de jaarlijkse 15.000 km in werking is wat heeft dat voor gevolgen ? De motor komt minder vaak goed op temperatuur maar ook het onderhoudsschema zou m.i. niet meer kloppen. Olie verwisselen na 7.500km lijkt mij een milieu delict.. Vragen, vragen..
 2. Wat is er Deluxe aan White ? Da's toch gewoon grondverf ? Toffe Kar Theo !! Veel rijplezier !
 3. ^^ 1 op 6,5.. prachtig, ze zijn er nog Zo kom je wel aan je spaarpunten ! (ik heb hier nog een halve kast met shell handdoeken uit de tijd dat ik op LPG 1:4 reed met een V8 Chevy, traantje weg pinkt...)
 4. Ik kan me een verhaal herinneren van een Niro-rijder op vakantie in Italië. Daar werd ook al een hoop niet gedekt. Conclusie was toen dat je goed naar de dekkingen van de pechhulp moest kijken. Beetje krenterig dat Kia zo met de KIW om gaat. ANWB of je verzekering zijn goede alternatieven.
 5. Kijk even bij je autoverzekering; die bieden soms vergelijkbare service als anwb Dochter heeft dat bijv. bij Allsecur/Allianz.
 6. Welkom Toine, stel je eerst even voor voordat je meteen in de "moppermodus" gaat. Dat kan hier: https://www.kiaclub.nl/forum/39-nieuwe-leden-introductie/ Zo'n fabrieks-navi is idd niet alles, maar zoals jij het beschrijft heb ik het nog niet eerder gelezen hier. Ik zou de dealer er eens naar laten kijken.
 7. Op iPad kom ik er ook niet meer in en die adblokker blijft gewoon aan. Op de iMac staan ook alle blokkers aan en heb ik er nog geen last van. Site loopt overigens wel erg traaaaaaag
 8. Geheel met meeder eens. Het is nu genoeg.
 9. idd de dealer is je aanspreekpunt.
 10. Die bijtelling is werk-gerelateerd. Het is goed dat de gewone kosten zoals voor janmetdepet gemeld zijn. Tja en nu ? Lekker doordieselen ?
 11. Dat zou ik ook even vast leggen bij de dealer. Schriftelijk.
 12. Die ziet er toch veel leuker uit dan een Panda ? Onbegrijpelijk hoe de Fiatgroep het merk zo de nek om kan draaien. Veel plezier met je nieuwe auto !
 13. bigwade

  Onderhouds beurt

  Ik vind het toch treurig dat dit soort "grappen" van een dealer nog steeds niet uit het systeem zijn. We hebben het er hier op het forum in meerdere topics over gehad en het is ook voorgelegd aan KiaMNL. De schema's die ze moeten aanhouden voor onderhoud en garantie zijn helder en als er dan onnodige werkzaamheden worden verricht is dat sneu. Als een dealer zoiets een 2e keer bij mij zou doen zou dat reden zijn voor een afrondend gesprek.
 14. Welkom ! Zal wel even wennen zijn aan de kleinere binnenkant De Optima is nl. wel erg royaal.
 15. Genieten man. Fotootjes van deze nieuwe sjees ?
 16. Laat het gaan.. RoyPace is gewoon blij met z'n nieuwe tuut.
 17. bigwade

  Face lift

  Fraaie facelift (en meer). (die domme snor is er iig af voor en achter) Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen.
 18. Fijne vakantie en hou ons op de hoogte hoe je dealer dit gaat oplossen. Je hebt kennelijk een uniek (maar heel vervelend) probleem
 19. Sterkte en ik hoop dat je door KIA toch echt geholpen gaat worden gezien de historie van de auto.
×
×
 • Create New...