Jump to content

beatrix

Leden
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

beatrix last won the day on September 26 2019

beatrix had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutraal

About beatrix

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Sportage
  &
  Kia Niro Executive line, met schuifdak

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Gewoon met de ab afsluiten en met de sleutel openen, als dit mogelijk is. Zo ben ik er ook achter gekomen.
 2. Heb geen stikker, maar wel alarm. Knipperlichtje achter de voorruit, en getest door de auto te openen met de "spare" key. Alarm ging gelijk af, door deurvergrendeling open te toe deactiveerde het alarm. Normaal is alles keyless.
 3. beatrix

  Zijwindschermen

  Ok hoef ik ze i.i.g. niet te bestellen...;-) Dank voor de info!
 4. Ik heb ze ook, alleen in mijn andere hobby, een Goldwing GL 1500 SE
 5. Te koop een set winterbanden op originele Kia Sportage velgen. Ze hebben 6 / 6,5 mm profiel, kun je dus een heel eind mee vooruit. Bandenmaat is 215/65/16 Ze zijn af te halen in Etten-Leur. Bieden vanaf 250 euro.
 6. Volgens mij is het ook niet verstandig zo ver j tank leeg te rijden, troep ligt op de bodem nl en komt dan mee, tenminste dat hebben ze mij ooit wijs gemaakt.
 7. beatrix

  Alles weer veranderd.

  Heb je dat wrappen zelf gedaan of laten doen? Heb hier ook wel interesse in, zou alleen de voorste stijlen iets verder doortrekken, gelijk aan de zijramen/voorruit. Loopt het iets over het spatbord, maar resultaat lijkt me mooier. Heb je eventueel een prijs van het wrappen??
 8. beatrix

  Openen achterklep

  Maar als ik uitstap zouden toch alle portieren en klep open moeten zijn? Als ik uitstap worden alle deuren ontgrendeld, maar blijft de klep dicht. Zet ik de auto uit gaat de klep open.
 9. beatrix

  Zijwindschermen

  Heb je ze al binnen? Heb je een foto van op de auto? Neemt het windgeruis af? Ben erg benieuwd nl.
 10. beatrix

  Openen achterklep

  Als ik weg rij gaan automatisch alle deuren en klep op slot. Als ik stop, de auto in P zet, niet uit, gaat de klep niet open. Als ik de auto uitzet gaat de klep wel open. Is dit ergens in te stellen dat als ik de auto in P zet ik de klep kan openen?
 11. beatrix

  Android Auto

  Ik wordt pas fan van android auto als dit draadloos werkt, al die losse draden in de auto vind ik helemaal niks. Wat ik wel raar/vervelend vind is dat de telefoon automatisch op android auto gaat in de auto, zonder de usb kabel aan te sluiten. Dus de telefoon detecteert de auto wel, andersom niet.
 12. Weet iemand, of en hoe, de rugleuning van de bijrijdersstoel plat kan voor meer laadruimte? b.v.d.
 13. beatrix

  Android Auto

  Helaas via een USB kabel, wat als nadeel heeft dat de telefoon niet meer in de draadloze oplader in de auto past. Tevens had ik me meer voorgesteld van android auto. Dus de kabel ligt weer thuis en te telefoon wordt opgeladen. Mocht er ooit een mogelijkheid zijn om dit via wifi te doen, gaan we dat uitproberen.
 14. beatrix

  Android Auto

  Nee ik heb een Duitse Niro executiveline gekocht, daar werkt het gewoon in, maar had gedacht meer apps te zien. Dus hoe moet ik nu weten of bv whatsapp werkt? Zie het niet, wachten op een berichtje als ik rij??
×
×
 • Create New...