Jump to content

olympus

Leden
 • Posts

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

olympus last won the day on August 28

olympus had the most liked content!

About olympus

 • Birthday 08/10/1958

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  een blijde Kia Niro rijder.
 • Woonplaats
  Anna paulowna
 • Werk
  ILS medewerker bij Verebus bv
 • Auto
  Kia Niro executive line
  Deep Cerulean blueRecent Profile Visitors

2,504 profile views

olympus's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well

Recent Badges

141

Reputation

1

Community Answers

 1. Klopt helemaal, veel verder dan driekwart komt hij normaal gesproken nooit. Tenzij je berg af rijdt dan zal je zien dat het gaat.
 2. Is dat niet normaal dan, je geeft een dot gas zoals je zelf zegt, als ik dat doe gaat hij bij mij ook loeien en terug in versnelling en schakelt dan weer snel op.
 3. Ja, je remlichten gaan branden op alle standen. Het volume is te regelen op het moment dat de stem klinkt, draai je aan de volume knop vd radio. Welkom hier, en veel plezier met je mooie niro. groeten, Evard
 4. olympus

  Lakverzegeling

  Ja, moeilijk te zeggen. Had je er om gevraagd dan bij hem? Zo niet dan zou ik zeggen ik heb het niet besteld dus breng het maar in mindering op de rekening.
 5. Nee, helaas niet. En als je 2 dagen terug kijkt in het forum staat er wat meer over dit onderwerp.
 6. Ik had die vraag bij de dealer ooit gesteld en die vertelde mij dat, het een voorschrift was. Ik heb waarschijnlijk net als jij lopen zoeken maar kan geen verplichting vinden dat er een geluid moet zijn. Vond wel dit, Achteruitrijalarm Het monteren van een achteruitrijalarm is niet verplicht gesteld door de Europese Unie. Toch zijn de meeste vrachtwagens uitgerust met een alarm. Het is een eenvoudige en prijsgunstige manier om bij te dragen aan de veiligheid in het verkeer, op de bouwplaats en in het magazijn. Achteruitrij-alarmen waarschuwen mensen die zich in de rijweg van het voertuig bevinden, dat het voertuig achteruitrijdt. Tonale alarmen werden in de jaren 70 van de vorige eeuw in Europa geïntroduceerd. Voor de veiligheid was dit een belangrijke stap vooruit, maar in de loop der tijd bleken er een aantal bezwaren aan te kleven. Met name het effect op het milieu maar ook qua veiligheid.
 7. Nee, is niet uit te zetten, ik weet wat je bedoelt maar is volgens de wetgeving om anderen te waarschuwen als je op de E motor achteruit rijdt.
 8. Kijk hier eens, http://webmanual.kia.com/STD_GEN5_WIDE/AVNT/EU/Dutch/index.html En gefeliciteerd met je mooie aankoop hoor.
 9. Morgen Fred, Allereerst gefeliciteerd met je mooie niro, daar ga je nog veel plezier van hebben. De handrem gaat er niet automatisch op als je in P staat. Stop je de motor dan is zo wie zo de bak gelocked dus wegrijden gaat hij echt niet doen dan. Ik gebruik de handrem eigenlijk nooit. In het menu kom je die forward collision tegen en die moet je aanvinken, wellicht heeft de garage dat al gedaan voor je. Er brandt geen lampje eigenlijk, maar werkt wel als je te dicht bij je voorganger komt. Succes met de auto hoor. Groeten, Evard
 10. olympus

  Wormwiel

  Volgens mij heb ik er eigenlijk geen last van maar zal er eens op gaan letten dan. Gaat het nog om een bepaald bouwjaar en type of maakt dat niet uit. In ieder geval bedankt voor de tip.
 11. Hier een link van de gecamofleerde niro. https://thekoreancarblog.com/2020/12/28/2nd-generation-kia-niro-spied-w-production-lights/
 12. Als het goed is gaat er dit jaar een nieuwe versie van de niro verschijnen, op verschillende sites hebben ze, ze al zien rond rijden. Gecamofleerd welliswaar, maar dan kan het nooit zolang mee gaan duren denk ik zo tot dat we de echte foto's gaan zien.
 13. ja, als ik zo je verhaal lees Joost, geef jezelf al het antwoord natuurlijk. ga je voor de executive dan zit alles er op en aan. De stoelverwarming koeling is echt goed werkend, heb trouwens ook een executive uitvoering. In de zomer worden de stoelen heel snel koud, en er zitten verschillende standen op van koeling en verwarming. Ik vind het JBL systeem echt top, goede geluidsweergave en zeker een beste bass zit er in . En het verschil met de velgen klopt inderdaad, hoe groter de velg/bandenmaat hoe meer verbruik er is. Maar ook dat is nog steeds netjes voor een auto van 1400 kilo moet ik zeggen. Als je naar banden handelaren gaat staan daar vaak tabellen in met het geluidsprofiel van verschillende bandenmerken, dus keuze zat dan. Succes met de keuze die je gaat maken dan. groeten, Evard
×
×
 • Create New...