Jump to content

olympus

Leden
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

olympus last won the day on October 27

olympus had the most liked content!

Community Reputation

134 Excellent

About olympus

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/10/1958

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  een blijde Kia Niro rijder.
 • Woonplaats
  Anna paulowna
 • Werk
  ILS medewerker bij Verebus bv
 • Auto
  Kia Niro executive line
  Deep Cerulean blueRecent Profile Visitors

1,451 profile views
 1. olympus

  Android Auto

  Ik denk niet dat het gaat lukken omdat op je bestaande systeem te installeren van Kia. Wat is er op tegen om toch je telefoon te gebruiken, te klein scherm misschien. Ik heb TT Go mobile op mijn telefoon staan, en ook die als je even zoekt op internet is gratis te installeren en update ook.
 2. olympus

  uvo mogelijkheden

  Helaas niet, je ziet wel het een en ander maar niet je benzine voorraad.
 3. olympus

  Luidsprekers achterin

  Heb je al eens naar de instellingen gekeken dan, je kan het aanpassen in het menu.
 4. olympus

  LKAS AAN/ UIT ZETTEN

  Ik begrijp wat je bedoelt, en idd de snelste manier is gewoon uitzetten. Maar als je gestopt bent en weer start staat het er weer op. Ik denk dat het niet helemaal uit te zetten is omdat het een veiligheidssysteem is.
 5. olympus

  Welke velgen?

  Dat ze zuiniger zijn en minder lawaai maken dat klopt helemaal heb ik ook onder vonden.
 6. olympus

  Niro vs Xceed PHEV

  Ik denk ook nog steeds dat een phev niks bijdraagt, een gewone hev is veel rendabeler in mijn ogen. Waarom zou je z’on dure auto aanschaffen en een kort stukje kunnen rijden tot dat de accu weer geladen moet worden.
 7. olympus

  1 tpms kapot

  Ik heb dat ook een keer gehad, banden waren op druk. Langs gegaan bij de garage, die heeft de druk .2 verhoogt en het lampje was uit toen.
 8. olympus

  kia niro 2020

  Ja klopt, is je radarsysteem die van alles meet oa de noodrem wanneer hij een noodstop zou moeten maken en ook voor je adaptieve cruisecontrol.
 9. olympus

  Niro was dood

  Ik ben nu een weekje verder en het probleem is niet meer opgetreden, wellicht toch de accuspanning te laag geweest.
 10. olympus

  Wifi in Niro

  Heb het nagevraagd en ze vertelden dat het er in zit en dat je er niet voor hoefde te betalen. Het schijnt dat het in de toekomst verplicht wordt om zoiets in de auto te hebben, ook met lokaliseren van de auto met een mogelijk ongeluk.
 11. Ja klopt, de eerste mochten dat niet trekken, dit had te maken met de remmen. Later zijn er zwaardere remschijven opgekomen en mochten ze tot 1300 kilo trekken.
 12. olympus

  Wifi in Niro

  Ik ga het vrijdag eens navragen bij de dealer, moet daar toch even heen hoelang deze service duurt.
 13. olympus

  Lane assist / lkas

  Het zou kunnen dat bij nat weer het systeem niet goed de lijnen detecteerd en wellicht daarom lijkt of het dan niet werkt R.J.
 14. olympus

  Niro was dood

  Ga ik doen.
 15. olympus

  Niro was dood

  Donderdag de nieuwe niro gehaald, toch wel heel wat anders van binnen dan het vorige model. Vrijdag wilde ik met de auto weg, en de deuren gingen niet open. Met de sleutel de deur geopend wilde starten maar er gebeurde niks. Er kwam in het display sleutel niet herkend en tegelijk ging het alarm af, wat na enige tijd weer stopte. Op de accuknop gedrukt maar ook dat hielp niet, de auto startte niet en weer het alarm. De dealer gebeld en die kwamen vrij snel, monteur van alles nagekeken maar kon niks vinden, zette zijn starthulp erop en de niro starte gelijk. Vreemd zei de monteur en even aankijken anders gaan ze hem in de garage nakijken. Vandaag gingen de deuren wel gewoon open dus we gaan het zien dan.
×
×
 • Create New...