Preston

Leden
 • Aantal bijdragen

  430
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

88 Excellent

Over Preston

 • Rang
  Gevorderd Lid

Contact Mogelijkheden

 • Skype
  Manduandco

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leersum
 • Auto ('s)
  Venga, 2011
  Niro Hybrid BusinessLine
 1. Scherm uitzetten

  Je kan in het menu van het systeem zoeken naar scherm/Analoge of digitale klok. Als het systeem wordt "uit" gezet wordt het scherm zwart en zie je een analoge of digitale klok. Bij het weer aanzetten komt altijd weer terug wat je het laatst uit gezet hebt. Of Nav, of radio of USB muziek of het standaard driedelige scherm ( half nav, half Radio of USB gegevens en de paar App's. Als klok voorstaat en je laat een korte tik op de knop weer aangaan wat je het laatste uitgezet hebt. Volgens mij blijft het systeem altijd aan staan want als ik start en het zwarte scherm met de klok komt voor zie ik toch altijd in de bovenbalk de tekst voorbij komen: telefoon heeft contact en dongel heeft contact.
 2. Even een update: Gisteren een telefoontje van m'n dealer. Ze gaan de betreffende onderdelen bestellen en zullen - als ze binnen zijn- 7 Nov. a.s. monteren. Hopelijk kan ik daarna die startbooster achter uit m'n kofferbak gooien .....................
 3. Spijt me xtra40, maar waarom rij ik dan nog steeds rond, en heb af en toe nodig een Booster die me even helpt als de Niro niet aan gaat? Voor mij is het dus helemaal nog niet opgelost en m'n dealer - Kooijman Tiel - laat me hiermee tobben. Jammer maar waar.
 4. Dank u wel heren van KCG voor de genoemde agendapunten en het werk dat jullie gedaan hebben Jammer vind ik dat er geen agendapunt gemaakt is van leeglopende "start" accu van de Niro. Enkelen op dit forum hebben dat probleem. Waarom niet meegenomen in deze vergadering? Cor
 5. Verbruik Niro

  2e rijtje 235/228 is de datum een typo denk ik Ron?
 6. Bijeenkomst de meern 18-06-2017

  in die periode is deze Niro met vakantie...
 7. AppleCar Play

  @olympus, heb jij dan al de app voor Android Auto? Mijn updates voor de Niro krijg ik er a.s. maandag 27e op.
 8. Lege startaccu van de NIRO

  Voor de Niro (Touring) in de USA hebben ze een oplossing standaard ingebouwd. Te zien vanaf 18.45 minuut.
 9. Automatisch openen en sluiten achterklep Kia venga

  Auto aanpasbedrijven zitten nogal verspreidt over NL Tik in google "autoaanpasbedrijven" en er komen er wel een paar tevoorschijn die je eventueel kunt contacten. Kom je door de molen heen dan worden autoaanpassingen vergoedt of voorgeschoten door de WMO van je woonplaats.
 10. Carkit herkent namen en nummers niet

  Hallo Gonda, carkit leest je contacten vanaf je simkaart of van je telefoon. Als ze op je simkaart staan kopieer via het menu in je telefoon naar je telefoon - of andersom.Staan ze in je telefoon kopieer ze dan naar de simkaart. Ga je later een nieuw contact toevoegen dan altijd zorgen dat deze op het voor je carkit leesbare deel komt. Dat je een kopie simkaart/telefoon op je smartfoon hebt staan is dan weer makkelijk bij vervangen/vernieuwen van simkaart of smartfoon succes.
 11. Lege startaccu van de NIRO

  Screenshot van de de technische gegevens ( KMNL) van de Niro die in Nederland geleverd wordt. Accu is standaard dus 45Ah. Gegevens via Toyota verkregen van de C-HR Hybrid (ook) 45Ah en met 1.2Turbo 60Ah. Accu van 45Ah schijnt dus voldoende te zijn voor een Hybrid. Dit is ook zo als je wat meer Km maakt per dag. Geen rekening is gehouden - volgens mij - die de Niro 1-2 dagen niet gebruiken en daarna per dag enkele korte stukjes rijdt, dus meerdere malen de startknop indrukt. Heb nog wel wat plannen maar daar zal wel wat tijd overheen gaan en indien nodig hier op het forum een update melden.
 12. Lege startaccu van de NIRO

  Beste Cor, Allereerst dank voor je bericht. Ik neem het op met KIA motors NL. Als je een keer in de buurt bent bij ons, rij even binnen zodat wij een foto van de accu en de stikker op de accu kunnen maken. Met vriendelijke groet, /knip
 13. Lichten

  of na 20 seconden door de comming home functie
 14. Lege startaccu van de NIRO

  Ook even gecontroleerd Specialmade. Bij mij ook 45Ah. Dat wordt dus een mail naar de werkplaatschef van m'n dealer