Jump to content

Preston

Leden
 • Posts

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Preston last won the day on May 9

Preston had the most liked content!

Contact Mogelijkheden

 • Skype
  Manduandco

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leersum
 • Auto
  Venga,
  Niro Hybrid BusinessLine

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Preston's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

99

Reputation

 1. En de Niro weer rijdend en wel op kunnen halen. Volgens de garage zijner 2 krukas sensoren vernieuwd en alles lijkt/is weer prima in orde Minpuntje is dat ik erachter kwam tijdens het naar huis rijden dat de airco geen koude lucht meer geeft. A.s. dinsdag een afspraak dat daar nog even naar gekeken wordt. ( bijvul/opnieuw vullen en/of pomp controle lijkt me) Maar we rijden weer, inclusief APK voor 2jaar.
 2. Zonet een telefoontje van de dealer gehad dat er deze week wat ruimte vrijgemaakt is om accu"s om te bouwen, en de 2e benodigde Niro staat ook klaar Daarna moet natuurlijk de foutcode gelezen worden en opgelost ( niet alleen worden gewist ) Leven in de brouwerij, ik begin weer wat hoop te krijgen.
 3. Dank je wel voor jullie reaktie olympus en Murcielaygo Zo lees ik ook dat de diverse hybride storingen verschillende meldingen kunnen weergeven. Daar wordt ik als leek niet echt wijzer van en zal het voor de dealer ook een kwestie van "zoeken" zijn. Zelf vindt ik het een beetje wrang dat de Niro nu 3 weken in de garage staat en ik het gevoel heb dat er eigenlijk niets is gebeurd, behalve dan het weten dat de accu's leeg zijn. Er is mij voor morgen - 10 mei - een telefoontje belooft ..... ik blijf in verwachting
 4. Ken een van jullie deze foutmelding in de klokkenwinkel van de Niro? Drie weken geleden verscheen deze melding bij m'n Niro en deze is toen met de berger naar de dealer gebracht. Na 3 dagen werd het gecontroleerd en bleek de accu dood waardoor uitlezen niet meer mogelijk bleek. Dealer heeft dit niet eerder meegemaakt en na navraag bij de importeur kregen ze het advies om de accu van een andere Niro om te bouwen en te kijken of uitlezen en oplossen foutmelding dan mogelijk is. Dit schijnt nogal een flinke klus te zijn en ze hebben dan natuurlijk een 2e Niro staan die niets doet dus ze zijn er nog niet aan begonnen. Verdere medewerking van de importeur krijgen ze niet zoals bv losse accu levering of iets dergelijks. En daar zit ik dan, inmiddels 3 weken zonder Niro - wel Rio in bruikleen - maar verder weinig zicht op oplossing. Ik heb al voorgesteld, geef me een andere Niro , zelfde bouwjaar, km stand in overleg...... maar zover is m'n dealer nog niet. Hebben jullie nog tips of advies van de HOE en WAT NU? vriendelijke groet, Cor
 5. Hallo Svennie, Ik weet niet of het nu over de Carens gaat of de Venga? Maar ik heb het idee dat de auto nog niet zo oud is en in de garantie periode zit. Bezoek even je garagist en verzoek om oplossing/reparatie. Suc6.
 6. Preston

  Kinderslot

  De 30 seconde instelling zie ik niet in het menu. Bij mij heb ik de instelling zo gezet dat bij snelheid 20km de deuren op slot gaan en bij de pook op P zetten alle deuren van slot af zijn. ( Niet optimaal want zet ik bv bij een stoplicht de auto in P dan zijn alle deuren te openen). Maar voor mij tot nu toe de geschiktste stand. ( Wij hebben geen kinderslot nodig)
 7. Hallo Michel. Veel plezier met je nieuwe Niro. En verder....RTFM!!! ... daarin is te lezen over de "sport" stand. Je leert dan bij het gebruik daarvan wanneer dat voor jou handig is om te gebruiken, of niet. Take care.
 8. De voor ruit was afgelopen 2 dagen in een mum vrij van licht aangevroren ijs. Werkt prima als je de knoppen even goed instelt
 9. Ik weet niet welke uitvoering je hebt. Dit even lezen? ( vanaf 4/13) https://handleidingkwijt.com/kia-venga-2010/ Succes
 10. Preston

  KIA e-Niro

  Welk merk/model rijdt werkelijk km/hr zoals beschreven in de folders?
 11. Als topicstarter had ik dit ook in een ander topic geplaatst. Kees. Ik heb dat probleem al vanaf nieuw met m'n model Niro Business van juli 2016. Gestart met dit topic: Nog steeds roep ik (on)regelmatig Kia service er bij om de auto een boost te geven. Ik rij regelmatig wat kleinere stukjes en dan wordt de accu niet voldoende opgeladen/of loopt te snel terug na een paar keer starten. Zowel ik als mijn dealer zijn niet happy met deze situatie. Dealer heeft van alles gedaan om het proberen op te lossen.. tips van van dit forum en alles wat KMNL aan gaf om het mogelijk op te lossen. Met en KM stand van bijna 21000 duizend ben ik eigenlijk nog niet toe aan een andere auto maar mijn dealer kwam 2 weken geleden met een naar mijn idee een net voorstel. Er wordt op korte termijn een nieuwe Niro Businessline geleverd - met daarin de "accu reset" knop en verder kleur en uitvoering zoals ik nu heb en door een kleine bijbetaling heb ik huidige Niro gereden voor circa 300 euro per maand ( inclusief wegenbelasting en verzekering). Dus nog héél even en ik rij met de Niro die ik wil en had + accu reset knop en ik hoop dat ik dan als ik in de auto stap niet steeds moet denken "doetie het wel of doetie het niet" het accu reset knopje DE oplossing is voor mij. Ik zie naar de nieuwe Niro Businessline uit!
 12. Preston

  Kees

  Sorry Dropje, ik was even weg gelopen en heb je toppic melden gemist
 13. Preston

  Kees

  Kees. Ik heb dat probleem al vanaf nieuw met m'n model Niro Business van juli 2016. Gestart met dit topic: Nog steeds roep ik (on)regelmatig Kia service er bij om de auto een boost te geven. Ik rij regelmatig wat kleinere stukjes en dan wordt de accu niet voldoende opgeladen/of loopt te snel terug na een paar keer starten. Zowel ik als mijn dealer zijn niet happy met deze situatie. Dealer heeft van alles gedaan om het proberen op te lossen.. tips van van dit forum en alles wat KMNL aan gaf om het mogelijk op te lossen. Met en KM stand van bijna 21000 duizend ben ik eigenlijk nog niet toe aan een andere auto maar mijn dealer kwam 2 weken geleden met een naar mijn idee een net voorstel. Er wordt op korte termijn een nieuwe Niro Businessline geleverd - met daarin de "accu reset" knop en verder kleur en uitvoering zoals ik nu heb en door een kleine bijbetaling heb ik huidige Niro gereden voor circa 300 euro per maand ( inclusief wegenbelasting en verzekering). Dus nog héél even en ik rij met de Niro die ik wil en had + accu reset knop en ik hoop dat ik dan als ik in de auto stap niet steeds moet denken "doetie het wel of doetie het niet" het accu reset knopje DE oplossing is voor mij. Ik zie naar de nieuwe Niro Businessline uit!
 14. Ik weet wel dat er voor de NIRO een terugroep actie is geweest over iets dergelijks. Tik even bij de RDW je kenteken in en kijk of er een terugroepactie voor jouw auto loopt.
 15. Na het berekenen van een route heb je de mogelijkheid te kiezen tussen SNELLE of KORTE route. Kies dan voor snelle route, deze zal je dan hoofdzakelijk over rijkswegen en b.v.over rondwegen OM plaatsen sturen. Bij keuze van de korte route gaat de nav gezellig middendoor plaatsen en kan het ook voorkomen dat er een onverharde weg wordt geadviseerd omdat die weg de route nu eenmaak wat korter maakt
×
×
 • Create New...