Jump to content
 • Sign Up

JeanB

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JeanB

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-niro
 1. Ik heb van alles geprobeerd (bluetooth uit, andere apps deactiveren), maar helpt niet helaas. Zodra ik apple play activeer gaat in 99% van de gevallen de gewone radio uit en die krijg ik dan niet meer aan icm apple carplay (hij schakelt dan voor de audio over naar apple car play). Heel soms niet, ik kom er alleen niet achter wat daar de oorzaak van is. Als iemand nog een tip heeft hou ik mij aanbevolen, anders moet ik hiervoor maar even langs de dealer. Wel fijn om te lezen dat jullie er geen last van hebben, dat geeft de burger moed!
 2. Thx beide, ik heb er vandaag even op gelet, wat mij vandaag opviel: in het begin gaat het goed, dan kan ik radio luisteren (DAB) en navigatie via apple CarPlay tegelijk doen. Maar zodra ik gebeld heb (en dat doe ik veel in de auto), is het voorbij. Als ik dan op het radio knopje druk, springt ie na 10/20 sec weer over naar apple car play en hoor ik dus geen radio meer. Als ik dan radio wil moet ik het via een app op de apple CarPlay doen. Erg vreemd...ik ga er morgen nog eens op letten, wie weet is het dan weer anders
 3. Vraag over Apple CarPlay: ik ben er trouwens superblij mee, vooral vanwege de navigatie opties (Google maps of Waze). Mij lukt het echter niet om de gewone radio te luisteren (DAB+ van de auto) als ik apple CarPlay aan heb staan. Als ik op het radio knopje druk terwijl ik Google Maps op mijn scherm heb, staat ie even aan, maar springt naar korte tijd weer terug naar "usb input" oid en weg radiogeluid. Nou los ik dat op door een radio app op apple CarPlay af te spelen, maar ik vind de gewone radio veel handiger. Weet iemand hoe je dat aan kan passen? of kan dit gewoon niet met apple car play?
 4. JeanB

  Kinderslot

  sleutel heb ik ook gedaan, maar werkt ook niet. Ik ga dan wel even bij dealer langs. Thx!
 5. JeanB

  Kinderslot

  Echt supersuf, maar mij lukt het dus niet om het kinderslot op de achterdeuren uit te zetten. Iemand een idee? Ik ben al met een schroevendraaier in de weer geweest, maar ik durf niet harder te draaien uit angst wat kapot te maken. Auto uit, aan, in P-stand, van alles geprobeerd, maar het kinderslot zit muurvast. Ik haal het ook niet uit het boekje.. Dank alvast namens de achterpassagiers
 6. ja, dit is apple, maar als Android net een update gehad heeft, dan neem ik aan dat die van apple er ook zo aankomt. Ben benieuwd!
 7. Dat deed ik bij mijn vorige auto idd ook: versnelling in zijn "vrij", handrem erop, sleutel eruit, ging helemaal vanzelf. Maar hier is dat allemaal heel anders, en dus denk ik er niet aan, maar goed kennelijk moet ik het mij gewoon aanwennen. Blijft voor mij nog wel de vraag wanneer het kwaad kan als je hem niet op de elektronische parkeerrem zet.
 8. Die app is idd wel matig zeg, valt mij echt tegen, en de reviews zijn ook niet mals.... Maar wat mij vooral zorgen baart is dat er sinds 1 jaar geen updates meer zijn, lijkt dus alsof er niets gebeurd. Iemand een idee waarom/ hoe we hier wat aan kunnen doen? Ik lees allemaal goede ideeën voor toevoegen van functionaliteit, echt jammer als de app niet doorontwikkeld wordt.
 9. Hallo allemaal! Sinds een week de trotse bezitter van een e-Niro, superblij mee, nu druk met ontdekken hoe het allemaal werkt, en daar nog lang niet klaar mee . Het forum helpt daar wel bij, dus fijn dat dit er is! Waar ik nog niet achter ben: wanneer de elektronische parkeerrem gebruiken. Ik heb een Renault Grand Scenic gehad, daarbij ging de elektronische parkeerrem altijd automatisch aan als je de auto uitzet, dat had ik eigenlijk bij deze e-Niro ook verwacht... Weten jullie wanneer je deze moet gebruiken? Boekje geeft daar ook geen uitsluitsel over. En ik snap dat als het superschuin is waar je parkeert dat je het dan handig om te gebruiken, maar er is altijd een grijs gebied. Ik merk nu dat ik het vergeet om hem aan te zetten als ik parkeer. Dank alvast!
×
×
 • Create New...