Jump to content

Sigmasailor

Leden
 • Content Count

  782
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Sigmasailor last won the day on December 13 2019

Sigmasailor had the most liked content!

Community Reputation

151 Excellent

2 Followers

About Sigmasailor

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hillegom
 • Werk
  Ja
 • Auto
  64 kWh Kia e-Niro ExecutiveLine 2019

Recent Profile Visitors

2,289 profile views
 1. Ik blijf braaf mijn laadregime van tussen de 30 en 70 procent zoveel mogelijk volgen. En regelmatig maandelijks helemaal aftoppen. Het kan geen kwaad en is eenvoudig vol te houden. Natuurlijk, bij langere ritten op een dag moet je er even van afwijken. Soms kan ik gratis opladen, dan gaat hij ook tot 100 procent, maar direct daarop een ritje naar huis.
 2. TT en meegaan...... Ze hadden een voorsprong die helemaal op is en raakt steeds verder achter. Zelfs als betalende klant reageren ze niet tot nauwelijks op verzoeken tot verbetering. Ik ben ook jarenlang (kleine 20 jaar denk ik) TT fan geweest. Tot 2018 toen TT de Apple Carplay-boot miste. Ik ben toen Google maps en Waze gaan gebruiken (blijven hangen bij Waze). Een jaar geleden nog wel even de de TT app voor Carplay geprobeerd maar inmiddels verwend door de veel betere zoekmogelijkheden van Waze wat mij betreft kansloos.
 3. Ik heb geen idee waar dat ding (de OBD poort) bij ons zit? Ik hoor het al; allemaal nog te moeilijk. Ik wacht rustig nog even af tot iemand het voor ons opgelost heeft. IK hoopte eigenlijk dat dit al de oplossing was, helaas dus.
 4. Ik heb me hier eigenlijk nooit zo mee bezig gehouden. Bijgaand filmpje is toch wel leuk. Heeft iemand hier al ervaring mee? Ik heb een Iphone en begreep uit iets wat ik ergens gelezen heb dat het dan lastiger is:
 5. De Kia trekt de stroom voor het verwarmen uit de laadpaal en juist niet uit de accu. het blauwe lampje houdt in dat de lader van de Kia stroom trekt uit het oplaadpunt.
 6. Een Kia heeft toch geen Cardanas? Is voorwielaandrijving. Misschien moet je het 'ratel' topic ( ) maar eens lezen en daar verder gaan?
 7. Leuk stukje programmeerwerk inderdaad. Ik ben reuze benieuwd waarop dit echt gebaseerd is.
 8. Hierbij nog wat info over de kleur: QuoteIk heb nog 1 Kona Premium beschikbaar voor dit jaar voor iemand die graag elektrisch rijd met 4% bijtellingGroenblauw metallicunquote
 9. Heb er net 13.3 opgezet, morgen eens zien of het nog werkt.
 10. Scroll in het forum helemaal naar boven, zet het geluid op hard en ga met je muis over de lampjes
 11. Belangrijkste gemeenschappelijke eigenschap (voor velen): heeft 4% bijtelling!
 12. Misschien een beetje off topic maar ik weet (je moet denk ik wel snel bij zijn) nog een Kona Electric (nieuw in executive) te staan. Kan voor de snelle beslisser dit jaar nog op kenteken. Kona is het neefje van de Niro; de doelgroep is hetzelfde.
 13. Hebben jullie de 'schiettent' met de kerstverlichting al ontdekt?
×
×
 • Create New...