Jump to content
 

jakob

Leden
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jakob

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  KIA E-Niro 64kWh DynamicPlusLine Aurora Black Pearl

Recent Profile Visitors

241 profile views
 1. Sinds 2 weken de E-Niro ontvangen. Bevalt prima, alleen blijft “mijn ritten” in de UVO app leeg. heb alles al geprobeerd. UVO opnieuw installeren, account verwijderen, opnieuw aanmelden, reset auto, etc. Hoe krijg ik de ritten te zien in mijn ritten?
 2. Als ik smart cruise control wil activeren dan krijg ik de melding “voorwaarden SCC niet vervuld”. Snelheid is goed en ik heb al een keer de rem gebruikt zoals in de handleiding staat. Kan dus alleen de normale cruise control gebruiken. is er een instelling die ik over het hoofd zie?
 3. Dealer: “22 april lossen in haven” en dat begrijp ik dus niet, want er komt geen boot aan op of rond 22 april....
 4. Dealer zegt dat op 22 april auto wordt gelost. Dit terwijl in die periode geen boot aankomt in Rotterdam. Dealer moet meer weten maar houdt informatie achter (?). Aanschaf moet een “belevenis” zijn maar dat gevoel heb ik nu totaal niet.
 5. Heeft de dealer jou verteld dat de auto op de Morning Celesta stond? Mijn dealer zegt niet te kunnen zien op welke boot mijn Kia E-Niro staat/stond. Daarbij blijft dus de leverdatum nog erg vaag. betreft een private lease direct van Kia. Ook lease zegt dit te weten overigens..
 6. wachten duurt zo lang. Helemaal als de dealer niet weet wanneer de auto wordt geleverd. Dit nog niet eerder meegemaakt. Bij vorige merken kon een dealer exact zien wat de status is van een order en wanneer de auto wordt geleverd bij de dealer. Nu allemaal erg vaag, auto zou worden gelost op 22 april terwijl er helemaal geen boot aankomt in Rotterdam!
 7. jakob

  Keyless entry

  Hoe veilig is Keyless entry? Is het bijvoorbeeld raadzaam om de sleutels in een metalen bakje te bewaren?
 8. Mijn dealer zegt dat hij niet kan zien op welke boot mijn Kia staat.... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 9. Volgens mij worden de KIA auto's geleverd met EUKOR schepen. https://www.myshiptracking.com/vessels/leo-spirit-mmsi-373057000-imo-9620695 in ieder geval niet geladen in PYEONGTAEK
 10. deze site gebruik ik ook. Vindt het vreemd dat mijn dealer en ook die van jou aangeeft dat de levering nog geen vertraging oploopt. Kan ook zijn dat de auto's op een andere boot staan die de Suez kanaal al is gepasseerd. Echter de Morning Celesta is de eerstvolgende boot met Rotterdam als bestemming.
 11. Mijn dealer laat niets los wanneer mijn Kia aankomt in Nederland. Zegt dat hij dat niet kan zien. In ordersysteem staat alleen dat de Kia nog op de boot staat. mijn eigen conclusie is dat mijn Kia op de morning celesta staat omdat deze oorspronkelijk op 2 april in Rotterdam zou aankomen. kia Nederland of Kia lease heeft ook geen informatie en zij verwijzen mij naar de dealer....
 12. Mijn Kia E-niro zou in week 15 worden geleverd volgens de dealer. Gisteren geïnformeerd en mijn auto zou nog op de boot staan. Nu blijkt een containerschip het Suez kanaal te blokkeren en dit kan enkele weken duren. Eerstvolgende boot van EUKOR naar Rotterdam is de Morning Celesta en ligt voor anker omdat het Suez kanaal is geblokkeerd. Volgens dealer is mijn leverdatum nog niet aangepast in het order systeem. Maar ik vrees het ergste. Of worden auto's ook in andere havens in Europa gelost voor de nederlandse markt?
 13. Ik heb op 2 februari een Kia E-niro besteld (private lease). Van de dealer heb ik een verwachte leverweek doorgekregen: week 17 (laatste week van april). Staat ook op de bevestiging. Daarop staat ook al een chassisnummer. Heb geprobeerd om te achterhalen met welke boot mijn KIA aankomt. Op 14 maart komt Morning Chorus aan in Rotterdam Op 1 april komt Morning Celesta aan in Rotterdam Dealer kan niet aangeven op welke boot mijn Kia staat.Volgens dealer zou op 28 april de boot aankomen (verwachting) aankomen in Rotterdam. Dit zou volgens hem twee weken eerder of later kunnen zi
 14. jakob

  Chassisnummer

  Ik heb een nieuwe e-Niro besteld. Deze moet nog worden afgeleverd in de haven van Rotterdam. Ik heb al wel een chassisnummer gekregen van de dealer. Hoe kom erachter via welke boot de e-Niro wordt geleverd en wanneer? Dealer kan deze informatie niet geven.
 15. is de accessoire draadloos opladen eenvoudig zelf te monteren? https://webshop.kia.nl/accessoires/comfort/0/ZK99INSKISEQI&modelid=139/
×
×
 • Create New...