Jump to content
 

IvdW

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IvdW last won the day on May 18

IvdW had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About IvdW

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/23/1987

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia SORENTO PHEV ExecutiveLine Snow White Pearl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat een gave kleur ook! In deze kleur hebben wij destijds een proefrit gehad. Wanneer mogen jullie hem ophalen?
 2. Onze Sorento PHEV kwam ook gewoon uit Korea.
 3. Euhhh... Geen merkbaar verschil. Maar dat was ook niet de reden voor andere velgen. Denk dat niemand grotere wielen neemt voor een betere rij ervaring.
 4. 3 maanden is netjes. Onze Sorento is inmiddels voorzien van 20 inch velgen en sidebars. Zal snel een foto posten. Nu hebben we alleen nog een set 19 inch velgen met banden in de woonkamer.
 5. Ik ben erg benieuwd naar iedereen zijn (1e) ervaringen. Hierbij onze 1e 100km Gister was het dan zover. Na 2 maanden konden wij al onze bestelde Sorento PHEV ExecutiveLine in de kleur Snow White Pearl ophalen. Wij hadden geluk dat onze versie/uitvoering in combinatie met de gekozen kleur reeds in "backorder" stond bij de importeur en nog niet gereserveerd was. Helaas is de auto nog niet "helemaal af" omdat wij ook de 20inch set hadden besteld en de sidebars. Maar er is veel onduidelijkheid over de levertijd hiervan. Daarom in goed overleg nu toch de auto al opgehaald. Na wat papier
 6. IvdW

  Nieuwe Kia logo's

  Vooralsnog kan de dealer zelf geen nieuwe logo's leveren en plaatsen. Daar kunnen we natuurlijk niet op wachten... Inmiddels iets gevonden in Amerika met ook goede reviews en voorbeelden van klanten (zie foto nieuwe Sorento met het nieuwe logo). Gister een setje (zwart/mat silver) besteld via https://www.etsy.com/listing/943038423/new-kia-overlay-logo-stickerdecal-black?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=kia+badge+overlay&ref=sr_gallery-1-2&organic_search_click=1&bes=1&variation0=1759090803&variation1=1759090801
 7. IvdW

  Nieuwe Kia logo's

  Waar heb je deze gekocht als ik vragen mag? Ik kan ze nergens vinden... Ben benieuwd naar het resultaat.
 8. Ik heb ze even onder elkaar gezet. Boven de foto van de dealer en onder een foto van internet en hoe hij moet worden... Ik moet zeggen dat ik de 19 inch velgen hem toch wel heel stoer vindt staan. Misschien houden we die wel voor de winterbanden.
 9. Wij mogen morgen onze Sorento ophalen (zie foto van de dealer). Helaas zijn de 20 inch velgen en de sidebars nog niet binnen. Maar dat maakt hem niet minder mooi.
 10. Wij hebben inmiddels 20 inch velgen besteld. Als we dit eerder hadden geweten hadden we jullie veel goedkoper aan een 19inch set kunnen helpen... Ik zal onze set even te koop zetten op het verkoop forum hier. We kunnen er vast iemand heel blij mee maken. Velgen, banden + bandenspanning elementen.
 11. Ja, helaas. Je hebt gelijk. Ik zie dat de Morning Celesta vertrokken is uit PYEONGTAEK (Zuid-Korea). Daar ligt Kia's Main Shipping Port.
 12. Gister is de LEO SPIRIT aangekomen in Rotterdam. Deze boot is op 13 maart door het Suez kanaal gevaren. Ik weet alleen niet waar hij vandaan komt...
 13. Via welke marine tracking site vraag jij alle informatie op? Ik kan beperkt informatie opvragen maar in ieder geval wel zijn locatie en status via https://www.vesselfinder.com/?imo=9336062. Wij krijgen toevallig vandaag een tijdelijke auto. In principe om de komende 2/3 weken op te vullen.
 14. Onze auto zou ook week 15 worden geleverd. Ik heb inmiddels contact gehad met de garage maar voorals geen vertraging. Die vertraging gaat er natuurlijk zeker komen... Weet je zeker dat op de Morning Celesta jouw auto staat? Wellicht kunnen we anders deze informatie los peuteren bij de Kia?
 15. Toffe kleur ook! Hebben wij ook over getwijfeld. Heel veel sterkte met wachten de komende 4 maanden. Wij moeten nog 2 weken wachten.... Goed dat je er 19inch onder hebt gezet. Een SUV met kleine velgen klopt anders gewoon niet.
×
×
 • Create New...