Jump to content

HenryV

Leden
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HenryV last won the day on February 13

HenryV had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutraal

About HenryV

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  e-Niro ExecutiveLine Aurora Black Pearl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik weet niet of het temperatuur gerelateerd is, ik heb hier in de afgelopen winter geen problemen mee gehad. Nu gaat de klep ook bij mij moeilijk open, druk ik op de bovenkant dan gaat het al soepeler. Ik zal dit eens met de garage opnemen.
 2. HenryV

  Software updates

  Mijn auto heeft vorige week bij de 15.000 km beurt een update gekregen en heeft nu versie EUR.11.47.52.542.101.2
 3. Vandaag de 15.000 km beurt gehad plus een update van de software. Schijnt een nieuwe kaartversie te zijn dus het zal mij benieuwen.
 4. Gisteren een rit van 345 km gereden alles op maximum snelheid + 5 op de teller waar mogelijk. Bij aankomst nog 45 km range over. Vandaag 255 km max 105, bij aankomst nog 200 km range
 5. Vreemd, ik heb geen zoemer als ik de knipperlichten gebruik. Wel gaf de garage aan dat ze wat problemen hadden met de elektrische installatie en dat het daarom 2 dagen duurde voor de trekhaak gemonteerd was. Blijkbaar test mijn garage wel.
 6. Helaas, ik heb geen montageinstructie, alleen de gebruikershandleiding. Ook nog geen drager om te testen.
 7. Nee, er is (nog) niets geslepen, de dop past gewoon over de kogel met de pennetjes. Of die dan ook blijft zitten tijdens het rijden weet ik nog niet.
 8. Niet heel erg duidelijk maar dit is linksonder. Je ziet aan de rechterkant een bout van de trekhaak.
 9. Nee, gisterochtend weggebracht en vanmiddag weer opgehaald. Ik ben wat dat betreft niet zo technisch maar ik zal eens kijken of ik er alsnog een foto van kan maken. edit: de balk loopt over de gehele breedte van de auto tot, naar het lijkt, bevestigingspunten in het chassis. Links en rechts zitten er uitsparingen in de bodemplaat waar je de bouten ziet zitten.
 10. Gisteren en vandaag is de trekhaak gemonteerd. Er was wat onduidelijkheid met de kabels dus moest daar even een nachtje over nagedacht worden. Wel keurig een nieuwe e-Niro mee als leenauto. De stekkerdoos kan weggeklapt worden dus als de trekhaak niet gemonteerd is zie je er niets van.
×
×
 • Create New...