Jump to content

HenryV

Leden
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HenryV last won the day on February 13

HenryV had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutraal

About HenryV

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  e-Niro ExecutiveLine Aurora Black Pearl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HenryV

  e-Niro - Handige accessoires

  Ik ben nu misschien roomser dan de paus maar ik begrijp niet dat iemand nog zijn telefoon zou willen bedienen tijdens het rijden. Je moet toch weer heen en weer focussen en wat mij betreft kan ik alles wat ik zou willen op de unit zelf doen, zeker met Android Auto. Ik maak onderweg genoeg keren mee dat ik mensen naar beneden zie kijken en daardoor afgeleid zijn.
 2. HenryV

  Kaartupdates voor de Niro

  Als ik het goed begrepen heb wordt de file info voor de Kia navigatie via TomTom Live services opgehaald d.m.v. een Wifi verbinding met een hotspot. Het is dus niet de schuld van de navi dat de files er niet op staan, bij mij werkt het i.i.g. prima.
 3. HenryV

  Kaartupdates voor de Niro

  Zoals hierboven vermeld EUR.11.41.46.704.101.2
 4. HenryV

  Kaartupdates voor de Niro

  Nauwkeuriger niet, alleen op sommige plekken actueler. Ik vind de on-board navigatie qua informatie en functionaliteit stukken beter dan Google Maps.
 5. HenryV

  Elektronische parkeerrem (EPB)

  Ik heb totaal geen verstand van autotechniek dus alvast excuses als ik een domme vraag stel maar hoe werkt de vertragingsbak van de e-Niro dan. Ik dacht dat de elektromotoren de voorwielen aandreven? Bij mijn vorige auto (Outlander) heb ik ook nooit de parkeerrem gebruikt maar voelde wel dat de auto even heen en weer schommelde als ik het contact uitschakelde.
 6. HenryV

  gespot Ben je een andere e-Niro in het wild tegengekomen?

  En daarbij komt nog dat je aan het fotograferen bent met je mobiel in je hand waardoor je geen aandacht op de weg meer hebt
 7. HenryV

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik heb nog bij geen enkele auto meegemaakt dat de kaart up-to-date was. Dit heeft waarschijnlijk niets te maken met de onwil van de fabrikant maar meer met de manier waarop deze kaarten beschikbaar komen. Het enige verschil is dat ik er bij de andere merken € 300 tot € 500 voor mocht betalen en dit bij Kia gratis is.
 8. HenryV

  Android Auto

  Ik weet niet of dit automatisch kan maar kijk anders eens naar MacroDroid. Ik gebruik dit voor het in- en uitschakelen van de wifi hotspot op de telefoon.
 9. HenryV

  Akoestisch systeem e-Niro

  Mijn ervaring is dat fietsers en voetgangers je sowieso niet horen aankomen omdat ze (bijna) allemaal hun oortjes in hebben. Overigens valt me dit ook steeds meer op bij automobilisten.
 10. HenryV

  Kleine en grote ergernissen

  Stilstaan werkt prima met de linker flipper. Fietsendrager zou inderdaad wel heel prettig zijn
 11. HenryV

  Kleine en grote ergernissen

  5. Parkeersensoren gaan niet automatisch aan bij lage snelheid 6. Sommige instelingen blijven niet bewaard (LKAS enz.) Maar inderdaad heel tevreden over de auto
 12. HenryV

  Ton's aanstaande e-Niro

  Als ik het goed lees is laden tot 100% niet slecht(er) voor de accu maar langer dan 2 uur op 100% laten staan wel. Ergens anders heb ik gelezen dat er af en toe tot 100% geladen moet worden voor het calibreren van de cellen. Dus als je kunt timen dat de accu vol is vlak voor vertrek lijkt me dat een goede optie.
 13. HenryV

  Actieradius

  Wintermodus staat bij mij ook aan maar heeft geen functie als de temperatuur boven de -10 is. Welke modus rij je en heb je de airco op driver-only staan?
 14. HenryV

  Actieradius

  Ik denk dat je hiermee het gemiddelde gebruik voor de rit bedoelt? Vanuit het EV-menu kan je ook het actuele energieverbruik bekijken voor rijden, ac, elektronica en accuverzorging.
 15. HenryV

  Actieradius

  Wat geeft het actuele verbruik in het EV-menu aan tijdens de rit? Bij 100 km/h staat deze bij mij op 14 kW, dit is ook met winterbanden.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.