Jump to content
 • Sign Up

HenryV

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HenryV last won the day on February 13

HenryV had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutraal

About HenryV

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  e-Niro ExecutiveLine Aurora Black Pearl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren een rit van 345 km gereden alles op maximum snelheid + 5 op de teller waar mogelijk. Bij aankomst nog 45 km range over. Vandaag 255 km max 105, bij aankomst nog 200 km range
 2. Vreemd, ik heb geen zoemer als ik de knipperlichten gebruik. Wel gaf de garage aan dat ze wat problemen hadden met de elektrische installatie en dat het daarom 2 dagen duurde voor de trekhaak gemonteerd was. Blijkbaar test mijn garage wel.
 3. Helaas, ik heb geen montageinstructie, alleen de gebruikershandleiding. Ook nog geen drager om te testen.
 4. Nee, er is (nog) niets geslepen, de dop past gewoon over de kogel met de pennetjes. Of die dan ook blijft zitten tijdens het rijden weet ik nog niet.
 5. Durmi Zwaag, top
 6. Niet heel erg duidelijk maar dit is linksonder. Je ziet aan de rechterkant een bout van de trekhaak.
 7. Nee, gisterochtend weggebracht en vanmiddag weer opgehaald. Ik ben wat dat betreft niet zo technisch maar ik zal eens kijken of ik er alsnog een foto van kan maken. edit: de balk loopt over de gehele breedte van de auto tot, naar het lijkt, bevestigingspunten in het chassis. Links en rechts zitten er uitsparingen in de bodemplaat waar je de bouten ziet zitten.
 8. Gisteren en vandaag is de trekhaak gemonteerd. Er was wat onduidelijkheid met de kabels dus moest daar even een nachtje over nagedacht worden. Wel keurig een nieuwe e-Niro mee als leenauto. De stekkerdoos kan weggeklapt worden dus als de trekhaak niet gemonteerd is zie je er niets van.
 9. Ik begrijp niet dat er mensen zijn die in een auto blijven rijden die hen zo irriteert, ik vraag me dan af of ze geen proefrit hebben gemaakt en zich niet van te voren in hebben verdiept. Overigens vind ik al die zogenaamde irritaties die genoemd worden zwaar overtrokken, in ieder geval stoort het me niet.
 10. Bedankt voor het uitzoeken. Ik ben ondertussen toch gegaan voor (waarschijnlijk) een Uebler X21S i.v.m. een leuke combi-deal bij de aanschaf van 2 fietsen.
 11. TNM heeft eenzelfde, inderdaad heel plat. Wel handig aan de sleutelbos.
 12. Vandaag ook de trekhaak besteld, kosten inderdaad € 899,- en montage (naar verwachting) week 20. Nu nog op zoek naar een geschikte fietsendrager. Op de Kia site wordt deze ook aangeboden (https://webshop.kia.nl/accessoires/transport/0/E823055001&modelid=115/) maar er staat niet veel informatie bij. Iemand een idee welk merk en type dit is?
×
×
 • Create New...