Ga naar inhoud

HenryV

Leden
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

HenryV won de laatste dag op 13 februari

HenryV had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

2 Neutraal

Over HenryV

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  e-Niro ExecutiveLine Aurora Black Pearl
 1. Dit bedrag is waarschijnlijk het Plus abonnement op de backoffice van TNM. https://newmotion.com/nl_NL/diensten-voor-bedrijven Dit is volgens mij rond de 4,- per laadpaal.
 2. HenryV

  e-Niro - Werking van de App

  Dit komt vaker voor en schijnt een foutief kabeltje te zijn. Zie ook https://gathering.tweakers.net/forum/view_message/57930128
 3. HenryV

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik heb deze week de huidige versie van de kaart (EUR.10.41.46.703.110.2(D.D2/E.D2) vervangen door deze maar ik kreeg het idee dat de 11.41 versie ouder was. In ieder geval kreeg ik routes die al lang niet meer mogelijk waren en die in de 10.41 versie wel goed aangegeven werden. Ik heb de oorspronkelijke bestanden weer teruggezet.
 4. HenryV

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Bij mijn vorige auto stonden ze standaard aan en nooit problemen gehad bij een verkeerslicht (behalve natuurlijk als ik er echt te dicht achter stond). Ik heb nu wel eens dat ik vergeet dat ze voor niet aan staan, gelukkig nog zonder gevolgen.
 5. HenryV

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik heb de volgende versies: Navigatie: STD_AVN_MID.EUR.KMC.180808.4610902 Kaart: EUR.10.41.46.703.110.2(D.D2/E.D2) Voor zover ik het begrijp de versie van 08-08-2018
 6. HenryV

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  De dealer nam alle tijd om alles uit te leggen, niet alleen de auto maar ook alle papierwerk. Alle knopjes werden stuk voor stuk uitgelegd. Na ongeveer een uur konden we rijden.
 7. HenryV

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Nee, ik kom er regelmatig, Volgens mij gisteren nog om te zien wat de kilometerstand na een zakelijk rit was,
 8. HenryV

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Net bij het inloggen op mijnkia de volgende melding Ik heb nog geen verschillen kunnen ontdekken maar misschien binnenkort bij een update van de app
 9. HenryV

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Waar leggen jullie de laadkabel? Bij mij ligt hij in de bagageruimte maar daar gaat hij schuiven. Onder de laadvloer raak ik hem niet kwijt. Het is nogal een dikke en stugge kabel.
 10. HenryV

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Geluid valt me erg tegen, weinig dynamiek en bijna geen instellingsmogelijkheden. Dit was in de Outlander beter.
 11. HenryV

  Ook even voorstelen

  Ik zal me hier ook even netjes voorstellen. Ik volg de route die wel meer mensen op dit forum hebben gedaan: na 5 jaar in een Outlander PHEV gereden te hebben ben ik nu in afwachting van de e-Niro, Aurora Black Pearl ExecutiveLine. In de tussentijd op stap met een Audi Q3.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.