Jump to content
 • Sign Up

Svennie

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Svennie

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/22/1980

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  http://photostudiosg.wordpress.com

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Brugge ,Belgie
 • Hobby's
  Fotografie
 • Auto
  Kia Carens
 1. ff volgen Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 2. Hello. Sinds paar maanden heb ik een Carens deze is nog met een een gewone radio. Ik heb hiervoor een DAB+ module gekocht die ik aansluit via AUX en de antenne plakt aan de vooruit. Nu vindt ik dat de ontvangst niet altijd goed is tot soms 0. Na wat opzoeking heb ik gemerkt dat er aftermarket shark antennes bestaan die FM en DAB bekabeld zijn. Maar zou eens willen weten als er mensen hier zijn die al eens zoiets vervangen hebben. Is dit een haalbaar project?
 3. Mocht je nog het probleem hebben. Bekijk in je BT settings op gsm wat hij wel en wat niet mag communiceren Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
 4. Heb je eventueel en merk of model van zo een stick. Heb wat zitten zoeken op Ali maar daar spreken ze meestal over usb voor Android radios...Mvg Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
 5. Svennie

  ervaring venga

  Is inderdaad een plezierig wagentje. Heb ook nog maar sinds begin dit jaar en al vlot 4000 op de teller
 6. moet wel zeggen dat het resultaat wat uit zo een camera komt verbazingwekkend is. Heb tijdens een PS-workshop een RAW file van mogen bewerken. We zaten daar met een tiental doorwinterde met ons mondje open tot aan de grond.
 7. . Het zou leuk zijn als er daar eens een deel van zich storten op de ingebouwde radio. Om die wat meer te tweaken
 8. Mooi die lijsten, nu madam nog overtuigen
 9. Als nieuwtje mij eens laten horen. Afgestudeerd in de Tuinbouw. Nog gewerkt op de REO-veiling voor laden en lossen. Hierna 3 jaar in de ICT gewerkt als externe technieker/ 1st line support voor grote firma's en banken zoals Dupont/ Fortis AG. Dan zijn we Telecom technieker geworden voor Telenet in onderaanneming . Daarnaast ben ik voor men baas een mannetje van alles , want ik doe daar nog onderhoud van alarms, problemen met poorten oplossen en zijn camera systeem op punt helpen zetten. Als hobby doe ik fotografie en de groenten en fruit in de tuin levend houden . En nu eens aan het uitkijken naar een andere uitdaging. Eventueel in de richting van zorgsector zo is het weer iets totaal anders.
 10. Idd dat onding ook op tv zien langskomen.
 11. Grip vind ik wel een must. Toch als je zoals ik soms wat onstabiele hand heb . En voor portret zeker handig die extra knoppen. Als je naar lenzen gaat boven de 100 mm aan f 1.8 is die grip ook welkom vind ik. In mijn model kan daarin nog extra bat erin.
 12. Dx.com heb ik al heel veel besteld. Gratis verzending. Enkel beetje geduld nodig alvorens uit het verre Hongkong aankomt. : )
 13. Kan ik dan helpen met de Nikon gebruikers .Heb zelf een D7000 met diverse toeters
×
×
 • Create New...