Jump to content
 • Sign Up

Richard Limburg

Leden
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Goed

About Richard Limburg

 • Rank
  Senior Lid
 • Birthday March 21

Algemeen

 • Woonplaats
  Limburg
 • Auto
  Kia Stonic 1.0 t-gdi 100pk dynamicline smoked blue met zwart dak.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je iets wijzigt? Moet je het dan saven.. want gister aangezet en deze morgen komt alleen de snelste route in beeld?
 2. Zie de stonic folder pagina 12.... bij punt 6 staat brandstof alert...
 3. Weet iemand wanneer het navigatie begint als je tank leeg is... gister mij eerste tank leeg gereden.. Rij bereik nog 30km.. maar niets gezien... was wel op navigatie onderweg in Duitsland.
 4. Net gereden met intersection, beeld is mooier maar maakt het met de dubbele melding niet duidelijker op.. hoop dat ik het nu weer uit heb.. maar dar zie ik morgen wel.
 5. thanks.. het is me gelukt.. super fijn om uit 2 routes te kunnen kiezen... intersection vieuw moet ik nog bekijken... maar dat zal het ook zeker doen. heb alles bekenen en zag nog iets op on staan.. en daar twijfel ik nu even aan of ik het aangeklikt.. weet iemand zo misschien wat de standaard instellingen zijn?
 6. Ja op het einde wel... hij verbruikte eerst helemaal niks..kon van beurt naar beurt...
 7. Hoi Robert, ik heb zelf de 1,4 ceed 7en uitvoering gehad (2 dagen geleden ingeruild) en die had ook een geluid rond de 1500 toeren bij een kilometerstand vn 146000... reden .... zuigers die in de cylinder kantelde... hier op heb ik nog colance gekregen van Kia en is er een nieuw tussen blok in gekomen... problemen werden eigen erger dat het motor lampie aan.. eerst ging het weg met wissen toen met v power tanken.. daarna ging het niet meer weg.. labdasonde helemaal verbrand en kat ook helemaal "leeg" . Toen dit allemaal vervangen werd liep hij weer als een zonnetje.. wil je zeker niet bang maken maar als er nog garage garantie op zit... zeg ik ga snel terug....
 8. Die stap begreep .... alleen op welk veld moet je dan met 2 vingers tikken en op welke plek... had via screensaver geprobeerd met de 7 tikken maar dan kom ik geen navigation tegen
 9. goedeavond.. in welk scherm doe je dat? wil ook die multie route aan zetten
 10. Engels is misschien wel makkelijker dat de bedienin aan de buitenkant zit maar jij denkt dat een Nederlandse stoel ook zou passen? zijn die afslanden gelijk?
 11. Hoi Joey. Bedankt maar jij geeft het voor een ceed aan.. mijn vraag is eigenlijk voor de Stonic.. ik kan het in de folders niet vinden..
 12. Weet iemand of het mogenlijk is om een in hoogte verstelbare stoel op de bijrijders kant te krijgen? MIsschien een Engelse uitvoering?
 13. Welkom hier op het forum en gefeliciteerd met de aankoop van de kia.. ff wachten tot de 18de en veel veilige kilometers.
 14. Ik denk dat je de claxon bedoeld aan de bijrijderskant. Dit is de claxon van het "ALARM"
×
×
 • Create New...