Jump to content

Erik79

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About Erik79

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Stonic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Erik79

  Connectbox

  Ik heb dus precies hetzelfde inderdaad! Ik kan in de auto ook niet de bandenspanning inlezen of iets dergelijks! Iemand enig idee hoe dat moet?
 2. Erik79

  Connectbox

  Euhm ik heb geen boekje op mijn stuur haha! Ik ga wel even in de handleiding zoeken!
 3. Erik79

  Connectbox

  Ik bedoel hoe zie ik in het display op de auto de bandenspanning? Als mijn deur open is krijg ik geen bericht. Zal het straks nog eens proberen. In ieder geval bedankt.
 4. Erik79

  Connectbox

  Hoe kan ik dat zien op het display??
 5. Erik79

  Connectbox

  Ik heb sinds afgelopen week een connectbox in mijn kia stonic sports edition zitten. Bij de aflevering was het juiste kabeltje niet op voorraad vandaar dat deze later is ingeboud. Als ik mijn kia app kijk, kan ik zien waar de auto staat, hoeveel benzine ik nog heb en wat mijn ritten zijn. Bij de deur op slot icoontje gebeurd er niks, of mijn deur n op slot zit of niet. Bij de bandenspanning geeft hij aan dat het in orde is, maar als ik daar dan op klik en ik zie de auto zou hij ook per band de spanning moeten aangeven. Dit is ook niet het geval Kan iemand mij uitleggen hoe dat kan? Heeft het te maken dat ik nog maar weinig kilometers heb gereden nadat de box is geinstalleerd? Alvast bedankt
 6. Ik heb eigenlijk geen idee meer. Als ik eerlijk ben is zo’n verbinding misschien leuk maar heb je er verder niet veel aan. Ik gebruik altijd een kabeltje om Carplay aan te zetten. Ik heb bijvoorbeeld zelfs de Kia navi echt nog nooit gebruikt. Zaken als weer, verkeer en laadstations kan een smart phone gewoon veel beter dan de Kia software. Ik heb in ieder geval al een jaar niet meer gebruikt.

   

 7. Ik heb vandaag mijn Stonic gehaald en ben er heel blij mee. Nu vroeg ik mij alleen af of het mogelijk is dat de auto automatisch verbinding maakt met de WiFi hotspot van mijn iPhone! Of moet ik elke keer handmatig verbinden via het scherm van de auto? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...