Jump to content

Brutus van de Kracht

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Brutus van de Kracht

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Tucson

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor de reacties. Het pakket kan niet achteraf worden gemonteerd. Wij zien in overleg met het autobedrijf af van de koop. Voorlopig blijven we n de Tuc rijden. De Niro is wel de gedroomde opvolger, maar we nemen de tijd om eer mooi exemplaar op de kop te tikken.
 2. Net even het autobedrijf bezocht, nog steeds geen uitsluitsel of het extentiepakket geplaatst kan worden en wat dit dan gaat kosten. Afgesproken dat zij nogmaals contact opnemen met Kia Nederland en dat we tot het einde van de middag wachten, daarna zien wij af van koop.
 3. Het betreft een Niro hybride uit 2017. Volgens de benaderde Kia dealer, ik geloof Braber uit Ede, is deze auto zonder extensiepakket. In en test van de ANWB las ik dat vanaf 2017 iedere Niro een aanhanger mag trekken behalve de Comfortline. Dus ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe dit afloopt.
 4. Hallo, Mij net geregistreerd en voorgesteld, ik zal dat hier even herhalen, misschien wel net zo handig. Brutus is dus de naam, ik ben van ‘60 en nog effentjes en dan ben ik dat ook. Op dit moment eigenlijk tijdelijk eigenaar van twee auto’s, een Tuc uit 2008 en een Niro uit 2017. Verleden week de Tuc ingeruild voor de Niro, alleen is het afwachten of de koop doorgaat. Morgen zouden we de Niro ophalen, maar er dreigt een kink in de kabel te komen. We hebben het autobedrijf gevraagd een trekhaak te monteren en dit was geen probleem. Thuis toch maar eens op internet gekeken hoe dit er dan uit komt te zien. Eerst schrok ik van de uitsparingen die dan gemaakt zouden moeten worden in de diffuser, dit wil ik echt niet. Daarna las ik dat niet op iedere Niro een trekhaak gemonteerd kan worden. Het model wat wij gekocht hebben is de Comfortline. Hierover gebeld met de verkoper, Jan Muys en Zn. in Heteren, zij hebben bij een dealer navraag gedaan. De auto is zonder extensiepakket. Een trekhaak met fietsdrager mag wel, een aanhanger niet. Nu rijden we zelden met een aanhanger, maar toch hebben we er wel eens een achter hangen. (nooit voor onszelf altijd voor een ander.) Nu is men aan het onderzoeken of een extensiepakket alsnog gemonteerd kan worden. Hier is na een week wachten nog geen uitsluitsel over. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt, maar eigenlijk wil ik morgen wel duidelijkheid. Ondertussen weet ik dankzij dit forum ook alles van de wiebelhaak, ik zal erop aandringen dat we de juist passende haak willen. Ook heb ik door het forum de site van RDW bezocht en gezien dat de Comfortline geen aanhanger mag trekken, hier zit dan ook nog een probleem verwacht ik. We hebben die zaterdag een proefrit gemaakt in de Niro en werden positief verrast, vergeleken met de Niro is de Tuc meer een tractor. We hebben die dag ook een proefrit gemaakt in de nieuwe Tucson, de Niro rijdt stukken lekkerder. Eigenlijk nog nooit in zo’n fijne auto gereden. Misschien met ik erbij vertellen dat ik pas in 2017 mijn autorijbewijs heb gehaald, wel altijd motor gereden, dus heel veel ervaring met auto’s heb ik niet. Zal spoedig worden vervolgd
 5. Hallo, Brutus is dus de naam, ik ben van ‘60 en nog effentjes en dan ben ik dat ook. Op dit moment eigenlijk tijdelijk eigenaar van twee auto’s, een Tuc uit 2008 en een Niro uit 2017. Verleden week de Tuc ingeruild voor de Niro, alleen is het afwachten of de koop doorgaat. Morgen zouden we de Niro ophalen, maar er dreigt een kink in de kabel te komen. We hebben het autobedrijf gevraagd een trekhaak te monteren en dit was geen probleem. Thuis toch maar eens op internet gekeken hoe dit er dan uit komt te zien. Eerst schrok ik van de uitsparingen die dan gemaakt zouden moeten worden in de diffuser, dit wil ik echt niet. Daarna las ik dat niet op iedere Niro een trekhaak gemonteerd kan worden. Het model wat wij gekocht hebben is de Comfortline. Hierover gebeld met de verkoper, Jan Muys en Zn. in Heteren, zij hebben bij een dealer navraag gedaan. De auto is zonder extensiepakket. Een trekhaak met fietsdrager mag wel, een aanhanger niet. Nu rijden we zelden met een aanhanger, maar toch hebben we er wel eens een achter hangen. (nooit voor onszelf altijd voor een ander.) Nu is men aan het onderzoeken of een extensiepakket alsnog gemonteerd kan worden. Hier is na een week wachten nog geen uitsluitsel over. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt, maar eigenlijk wil ik morgen wel duidelijkheid. Ondertussen weet ik dankzij dit forum ook alles van de wiebelhaak, ik zal erop aandringen dat we de juist passende haak willen. Ook heb ik door het forum de site van RDW bezocht en gezien dat de Comfortline geen aanhanger mag trekken, hier zit dan ook nog een probleem verwacht ik. wordt vervolgd.
×
×
 • Create New...