Jump to content

Rick Bassant

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About Rick Bassant

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed SW gt-plusline 1.4t dct (wit)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ik heb de auto ingereden om sportstand .. echter wel altijd de toerenteller in de gaten gehouden.. hier heeft de versnellingsbak niet de neiging om met een beetje gas direct terug te schakelen van de 7e naar de 5e/4e echter schakelt hij wel terug naar de 6e, dit ervaren wij niet als springerig... het verbruik is met de E10, helaas mag ook ik niks anders tanken van de tankpas. komende week gaat de auto een weekje op vakantie, mogelijk dat op deze lange afstand een ander verbruik haalbaar is.
 2. ik rijdt gemiddeld met de 1.4 dct 1 op 11-12. voornamelijk rijden we in sportmodus en veel cruisecontrol met 5+ km/u bovenop de maximum snelheid. er staat nu circa 8000km op de teller.
 3. Ben erg benieuwd waar je deze instellingen gevonden hebt. heb wel veel vinkjes aan kunnen zetten.
 4. Ik vind de automaat top, kort een Mazda 3 gehad en die automaat was erg onrustig. deze erg soepel, ook in sport erg soepel. helaas nog niet veel kunnen rijden. Nog geen gt’s zien rijden hier in de regio Eindhoven.
 5. Gisteren de Ceed mogen ophalen. Gelijk wat dingen uitgeprobeerd. Tip: de elektrische klep gaat wel dicht met de afstandsbediening: deze dien je ingedrukt te houden op de kofferbak knop.
 6. Dit is ook de voornaamste reden geweest op de Plusline te bestellen vanwege het goede geluid uit de JBL speakers. ik hoop dat ik de komende 4jaar erg tevreden ben.
 7. Gisteren een Kia Ceed SW gt-plusline dct besteld. verwachte levertijd onbekend, ze verwachten begin jan 2020.. ik ben benieuwd!
×
×
 • Create New...